Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Problems with monitor.

  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic
ozcu16
  • ozcu16

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Apr 2012

#1

Posted 10 April 2012 - 09:44 PM

Hello!

Just joined here and its good to be here! But especially im here to ask your help.
My screen says: Out of Frequency when starting GTA IV.
I accidentally changed my resolution in game and saved lol dont know why...
So I have already tried editing the LaunchGTAIV.exe´s name to LaunchGTAIV.exe -width 1280 -height 1024 but it did not work.
Im in desperate need of help!

Thank you! smile.gif

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#2

Posted 10 April 2012 - 10:33 PM

In the game directory, make a new text file called commandline, then add the following:
-width
-height

Enter your res, it should work. smile.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#3

Posted 10 April 2012 - 11:39 PM

Just delete the game settings.

ozcu16
  • ozcu16

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Apr 2012

#4

Posted 11 April 2012 - 12:32 PM

QUOTE (PrometheusX @ Tuesday, Apr 10 2012, 22:33)
In the game directory, make a new text file called commandline, then add the following:
-width
-height

Enter your res, it should work. smile.gif

Nope did not work... Ill try the other one now

unc13bud
  • unc13bud

    Weekend Answerer

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010
  • None

#5

Posted 12 April 2012 - 02:29 AM

also you can run GTA IV in SAFE MODE - for the game itself, i am not talking about safe mode for windows. this happened to me also, in the game menu, i set the resolution to 75hz... 'blip!' out of range..."

ozcu16
  • ozcu16

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Apr 2012

#6

Posted 15 April 2012 - 06:34 PM

It works now when I deleted the settings... thnx, gents!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users