Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Really weird problem..

10 replies to this topic
Gtaghost22
  • Gtaghost22

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2011

#1

Posted 10 April 2012 - 02:13 AM

Hi guys, so recently i started playing the singleplayer again (i'm trying to get the platinum), now i just finished "Uncle Vlad" but i think my game data is glitched or something.

Here is the problem:

All the 3 islands are Unlocked from the start!!!!
Did this happen to anyone before? seems like a really weird glitch if you asked me, do you have any idea how can i fix it? should i delete the game data (and save date) and re-install it? im playing the complete edition on PS3 btw, i dont know if that makes any difference

nightwalker83
  • nightwalker83

    Don't mind me

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2004

#2

Posted 10 April 2012 - 02:46 AM

All three islands are supposed to be locked from the start and as you progress through the storyline missions the others will become available.

Gtaghost22
  • Gtaghost22

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2011

#3

Posted 10 April 2012 - 03:12 AM Edited by Gtaghost22, 10 April 2012 - 04:01 PM.

QUOTE (nightwalker83 @ Tuesday, Apr 10 2012, 02:46)
All three islands are supposed to be locked from the start and as you progress through the storyline missions the others will become available.

Yeah i know.. that is not what i said, the 3 islands are UNlocked from the start on my save, its really weird, i dont know if that happend to anyone before

YankeesPwnMets
  • YankeesPwnMets

    More Betterer

  • Members
  • Joined: 28 Sep 2010
  • United-States

#4

Posted 10 April 2012 - 12:03 PM

Start a new game and see if the same issue occurs.

Gtaghost22
  • Gtaghost22

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2011

#5

Posted 10 April 2012 - 04:03 PM

QUOTE (YankeesPwnMets @ Tuesday, Apr 10 2012, 12:03)
Start a new game and see if the same issue occurs.

nothing happend, the islands are still unlocked from the start confused.gif should i delete the game data and re-install the game?

YankeesPwnMets
  • YankeesPwnMets

    More Betterer

  • Members
  • Joined: 28 Sep 2010
  • United-States

#6

Posted 10 April 2012 - 04:26 PM

Any mods installed? Where did the game come from?

Gtaghost22
  • Gtaghost22

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2011

#7

Posted 10 April 2012 - 04:32 PM

QUOTE (YankeesPwnMets @ Tuesday, Apr 10 2012, 16:26)
Any mods installed? Where did the game come from?

i'm playing om PS3, its the complete edition, that never happend to me before. i already finished the game multiple times, now i'm just playing again trying to get the platinum and this problem just appeared confused.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#8

Posted 10 April 2012 - 05:54 PM

This is rather strange, don't know if the game on PS3 loads existing game data when starting a new game. It definitively shouldn't. Delete savegame data (if it's not of any importance) and try again.

Gtaghost22
  • Gtaghost22

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2011

#9

Posted 11 April 2012 - 03:57 AM

QUOTE (mkey82 @ Tuesday, Apr 10 2012, 17:54)
This is rather strange, don't know if the game on PS3 loads existing game data when starting a new game. It definitively shouldn't. Delete savegame data (if it's not of any importance) and try again.

I deleted the save data but it didn't fix the problem, so i deleted the game data and re-installed the game and it works fine now smile.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#10

Posted 11 April 2012 - 09:48 AM

Something is bugged in the state of Denmark.

unc13bud
  • unc13bud

    Die Hoodrat DIE!!!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#11

Posted 12 April 2012 - 02:31 AM

in eflc, all parts are unlocked, maybe that has something to do with it.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users