Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Can my pc run it?

14 replies to this topic
MarshDanni
  • MarshDanni

    The Godfather

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#1

Posted 08 April 2012 - 08:10 PM

So I got a new pc and I want to know if I can play it normally my performance is:

CPU:Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
CPU Speed:2.4 GHz Performance Rated at: 3.60 GHz
RAM:4.0GB
Operating system:Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
Video card: ATI Radeon HD 2600 XT

also don't tell me to check at Can you run it because it gaves false information I tried to see if AC2 could run on my pc and it told me it can't even on minimal settings but then I installed it and it worked normal on highest possible!


Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#2

Posted 08 April 2012 - 08:24 PM

I played FIFA 12, Driver SF and more on max w/ a 9500GT (successful experiment tounge2.gif ), but GTA IV is different, w/ your specs, I say medium @ 20FPS.

MarshDanni
  • MarshDanni

    The Godfather

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#3

Posted 08 April 2012 - 08:37 PM

QUOTE (PrometheusX @ Sunday, Apr 8 2012, 20:24)
I played FIFA 12, Driver SF and more on max w/ a 9500GT (successful experiment tounge2.gif ), but GTA IV is different, w/ your specs, I say medium @ 20FPS.

Wait I don't get it I could play it on medium settings?

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#4

Posted 08 April 2012 - 09:06 PM

QUOTE (MarshDanni @ Sunday, Apr 8 2012, 20:37)
QUOTE (PrometheusX @ Sunday, Apr 8 2012, 20:24)
I played FIFA 12, Driver SF and more on max w/ a 9500GT (successful experiment tounge2.gif ), but GTA IV is different, w/ your specs, I say medium @ 20FPS.

Wait I don't get it I could play it on medium settings?

After more research tounge.gif , yes, you can play on medium settings, but I'm not %100 sure, it's based on a prediction and a YT video.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#5

Posted 08 April 2012 - 09:12 PM

I don't think 2600 and that CPU can pull medium settings at playable resolution and framerate.

MarshDanni
  • MarshDanni

    The Godfather

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#6

Posted 08 April 2012 - 09:15 PM

Can I play it normally on low settings?

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#7

Posted 08 April 2012 - 10:04 PM

QUOTE (MarshDanni @ Sunday, Apr 8 2012, 16:15)
Can I play it normally on low settings?

Probably, but the graphics are not going to be good...the highest resolution you would be able to get(and the game still be some what playable) is 1024X600...And NO modding, as that system would not be able to handle the additional resource usuage needed for mods...and no higher than Patch 4 for the patches...?

Remember, the Intel Pentium processors are kind of old technology-as the newer processors in the Intel line are: the I3, I5, I7, and Xeon...and that video card is out dated too, as there are the 6000 and 7000 series in the ATI line-up for the up-to-date video cards for ATI...So, that may be a new PC for you, but a new PC as far as parts go...

If I were you, I would have saved the money and got a better PC than that one...

MarshDanni
  • MarshDanni

    The Godfather

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#8

Posted 08 April 2012 - 10:11 PM

hmmm... well I guess I could upgrade my PC a bit I did saved up some money but I wanted to see if I could play on this settings well anyway thank you smile.gif

unc13bud
  • unc13bud

    Die Hoodrat DIE!!!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#9

Posted 09 April 2012 - 06:04 AM

turn all your shadows off! that is dual core cpu with a card that barely better (nowadays) than x1900 or 7800gtx
http://www.anandtech.com/show/2261/5

MarshDanni
  • MarshDanni

    The Godfather

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#10

Posted 09 April 2012 - 11:55 AM

sooooo I could play IV normally if I turn off the shadows and on medium settings or low settings with high FPS? Right?

YankeesPwnMets
  • YankeesPwnMets

    More Betterer

  • Members
  • Joined: 28 Sep 2010
  • United-States

#11

Posted 09 April 2012 - 01:23 PM

QUOTE (MarshDanni @ Monday, Apr 9 2012, 07:55)
sooooo I could play IV normally if I turn off the shadows and on medium settings or low settings with high FPS? Right?

Don't count on it.

SlaveZer0
  • SlaveZer0

    Perveyor of Destruction

  • Members
  • Joined: 05 Aug 2011
  • United-States

#12

Posted 09 April 2012 - 02:45 PM

Holy $hit i cant believe this forum still gets can i run it subjects!!!!! i also cant wait to see you people buying new (and already way outdated computers) try to run GTA V. its information forums like these that make me realise just how stupid most of the human race is. ill get flagged for this i know.... but oh well, not like most of you can be helped any ways, either too thick headed to listen, or just too stupid.

luceberg
  • luceberg

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2008

#13

Posted 10 April 2012 - 01:54 AM Edited by luceberg, 10 April 2012 - 02:00 AM.

QUOTE (MarshDanni @ Monday, Apr 9 2012, 11:55)
sooooo I could play IV normally if I turn off the shadows and on medium settings or low settings with high FPS? Right?

Relatively high, mostly 25-35 fps.

Maybe a faster on all low, but it looks pretty awful.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#14

Posted 10 April 2012 - 11:20 AM

Slavezero just f*ck off from these boards. If you hadn't gotten a clue from your past bans, yes you ARE that irritating.

http://www.youtube.c...JIGq2x7gQ#t=78s

dansgas1000
  • dansgas1000

    Posts: 1400

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2011
  • None

#15

Posted 28 April 2012 - 02:06 PM

It depends on resolution. low/Medium 30fps will low res and 20fps with higher. Although maybe not that good.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users