Quantcast

Jump to content

» «
Photo

CrossfireX & ENB

2 replies to this topic
1TUFSS
  • 1TUFSS

    Full Throttle.

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2008

#1

Posted 08 April 2012 - 03:47 PM

Hey all. I've been using ENBSeries for a while on San Andreas, particularly SA-MP. I used to run one OC'd HD 6970, which got me about 20-60 FPS with all settings maxed out, depending on the situation. However, since I now have two identical 6970s in CrossfireX, ENB causes massive lag. Disabling one card is not an option, as Catalyst seems to be very limited. I see many others with similar set-ups who have no problem running CrossfireX with this mod, so what's the go here? I've tried every version of ENB and disabled all effects, all to no avail - even the loading screens lag, and have just updated my drivers for the third time this year. I've tried a few rollbacks but may have missed some - anyone have any ideas?

Ivars
  • Ivars

    ★★★★★★★★★

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2010
  • Latvia

#2

Posted 09 April 2012 - 04:17 PM

Problem could be in ENB settings, maybe your video card isn't able to render some of the effects mixed IG, try changing stats in video card's control panel.

1TUFSS
  • 1TUFSS

    Full Throttle.

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2008

#3

Posted 15 April 2012 - 04:23 AM

QUOTE (ivars @ Tuesday, Apr 10 2012, 01:47)
Problem could be in ENB settings, maybe your video card isn't able to render some of the effects mixed IG, try changing stats in video card's control panel.

Not true. Not only have I tried disabling all effects (even simply *enabling* ENB cuts my FPS severely), my point is that ENB runs slower with two cards than it ever did with one.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users