Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Why the ped look like this?

7 replies to this topic
BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#1

Posted 20 March 2012 - 11:35 AM Edited by BenL2418, 20 March 2012 - 11:50 AM.

OK guys, I have made a ped in 3dsmax and I place it in SA, but...
user posted image
WTF? The ped doesn't match any ped's size and just standing obliquely ( even his leg is standing in the air ) , as I walk, the ped didn't move...
Also is the problem of the ped's face texture, it becomes white all the time...
Can anyone help me?

BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#2

Posted 25 March 2012 - 11:47 AM

Can somebody help me please? confused.gif sad.gif

BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#3

Posted 30 March 2012 - 06:35 AM

Please, somebody help me!!!!!!!!!!!!! suicidal.gif

BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#4

Posted 02 April 2012 - 08:06 AM

Somebody,please help me! cryani.gif

Shrektastic
  • Shrektastic

    Formerly known as Dumbass-Productions

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2010
  • Austria

#5

Posted 02 April 2012 - 08:09 AM

Did you rig it?

BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#6

Posted 03 April 2012 - 11:49 AM

QUOTE (Dumbass-Productions @ Monday, Apr 2 2012, 08:09)
Did you rig it?

Yes... also use the IFP model to do it...
I follow all the instructions in the tut http://www.gtaforums...howtopic=397248
but it comes to this... confused.gif

BenL2418
  • BenL2418

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2012

#7

Posted 12 April 2012 - 11:01 AM

Can anyone help me?

indra.
  • indra.

    3d Modeller

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Sep 2009
  • None

#8

Posted 12 April 2012 - 11:22 AM

you didn't rigg it very well...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users