Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Headlights or taillights problem

5 replies to this topic
jm220
  • jm220

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#1

Posted 14 March 2012 - 07:01 AM

I'm modding original SA cars to looks a bit better..

But, when I import DFF to 3ds max, and I export it back, it will bug somehow..

Anyways, there's a pic

user posted image

Could someone help me, how to fix that. Thanks.

Yeah my english is not perfect..

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#2

Posted 15 March 2012 - 05:11 PM

do you made any changes to it ?
check the material of Lights,

(this problem also comes in vc with MVL)

jm220
  • jm220

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#3

Posted 15 March 2012 - 08:58 PM

I moved some "vertex" of the rearlights.. nothing more. This happens if I just Import and then Export without any changes. I watched a Youtube video how to do it, but it'll bug still.

Also this happens (but I know how to fix these):
user posted image

"Alkuperäinen" = Original

jm220
  • jm220

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#4

Posted 27 April 2012 - 02:39 PM

I still have this problem...

Problem is when I import cars to 3DS Max, it brokes them. When I export them, they are "broken" (like in a pic of the blue ZR350)

GTASanAndreas12345
  • GTASanAndreas12345

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 07 Sep 2010

#5

Posted 10 May 2012 - 09:16 AM

Seems like a materials issue. Compare your modded car's materials with the original's and see if they're the same.

jm220
  • jm220

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#6

Posted 26 August 2012 - 10:36 AM Edited by jm220, 26 August 2012 - 10:57 AM.

Edit: Nothing, sorry.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users