Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How big?

8 replies to this topic
Nothke
  • Nothke

    Architect

  • Members
  • Joined: 02 May 2007

#1

Posted 14 March 2012 - 01:59 AM

I am about to start a map project and I was wondering how big is the map, or how distant are the limits of the map in some real units? So that I know how much I can spread the landscape..

Limiter
  • Limiter

    GTA Modder

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Canada

#2

Posted 14 March 2012 - 10:31 PM

6000*6000 units

You can see this by pressing map helper in GIMS and don't model outside the displayed map. smile.gif

Nothke
  • Nothke

    Architect

  • Members
  • Joined: 02 May 2007

#3

Posted 15 March 2012 - 05:36 PM

units of what?

SonofUgly
  • SonofUgly

  • Feroci
  • Joined: 27 Jul 2011
  • None

#4

Posted 16 March 2012 - 05:33 AM

Here's an image that was uploaded by Tanjas for his Spa Francorchamps mod:
user posted image

Limiter
  • Limiter

    GTA Modder

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Canada

#5

Posted 20 March 2012 - 12:25 AM

QUOTE (Nothke @ Thursday, Mar 15 2012, 17:36)
units of what?

I don't know of what units, it depends on your 3ds max current scale.

But I did mention that you can see it using GIMS, right? wink.gif Which automatically shows it to you base on your max settings.

jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#6

Posted 15 August 2012 - 02:55 PM

when you take an helo or a boat you can drive beyond map limits

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#7

Posted 16 August 2012 - 10:59 AM

QUOTE (jpm1 @ Wednesday, Aug 15 2012, 15:55)
when you take an helo or a boat you can drive beyond map limits

yes but it is because only the water is rendered but the objects wont be rendered if the pivot of the objects is outside that zone.
if the object is near that limits then it will have problems with rendering

jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#8

Posted 16 August 2012 - 09:02 PM

that's why i asked in another thread if it could be possible to add some circles like SA Liberty city mission to jump from a map to another , don't know if you can remember

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#9

Posted 16 August 2012 - 09:06 PM

i dont think it is possible man confused.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users