Quantcast

Jump to content

» «
Photo

No save game disk + Small problem

6 replies to this topic
YoungR3B3L
  • YoungR3B3L

    I came here.... To ask questions....

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2011
  • None

#1

Posted 28 February 2012 - 04:17 PM

Each time I start a new game and complete the first mission and arrive in CJ's house the save game disk doesn't appears. Also in my existing savegame once I have saved my game in an exterior ( ie: Doherty garage in san fierro ) the savegame dissappears. It happens on all of my savegames and even my backups.

When I point the camera top down on CJ every texture dissapear except for the vehicle texture,peds TX etc.

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#2

Posted 28 February 2012 - 06:04 PM Edited by lil weasel, 28 February 2012 - 06:09 PM.

We could use more information:
Which Version did you purchase (V1, V2, V3)?
Did you install from the Original DVD?
Are you playing with the Original DVD in the Drive?
What is your Operating System?

This Forum is not for fixing Modding Problems.
How does the game play without the mods.


TheNathanNS
  • TheNathanNS

    GTA V: San Andreas.

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2011

#3

Posted 28 February 2012 - 09:15 PM

QUOTE (__PimpTastic19__ @ Tuesday, Feb 28 2012, 16:17)
Each time I start a new game and complete the first mission and arrive in CJ's house the save game disk doesn't appears. Also in my existing savegame once I have saved my game in an exterior ( ie: Doherty garage in san fierro ) the savegame dissappears. It happens on all of my savegames and even my backups.

When I point the camera top down on CJ every texture dissapear except for the vehicle texture,peds TX etc.

Remove any mods that may use the savedisk.
Some mods spawn a savedisk somewhere thus causing this.
As for the texture, set draw distance to low.

YoungR3B3L
  • YoungR3B3L

    I came here.... To ask questions....

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2011
  • None

#4

Posted 29 February 2012 - 06:16 PM

QUOTE (lil weasel @ Tuesday, Feb 28 2012, 18:04)
We could use more information:
Which Version did you purchase (V1, V2, V3)?
Did you install from the Original DVD?
Are you playing with the Original DVD in the Drive?
What is your Operating System?

This Forum is not for fixing Modding Problems.
How does the game play without the mods.

Q1 : V1.
Q2 : Ye.
Q3 : No.
Q4 : Windows 7 64 bit basic

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#5

Posted 29 February 2012 - 07:09 PM

Whenever you mod a game you get unexpected results.
I suggest you remove the Crack and any other mods you may have installed.
When you have a clean game installed play it to be sure it still works properly.
Then you may install your mods (NOT the Crack) playing the game between each install to be sure it still plays. When you get to the one that screwed the game don't use it or go to the Modding Forums for help with it.

There is no help to be found on the these forums for Cracked games.

YoungR3B3L
  • YoungR3B3L

    I came here.... To ask questions....

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2011
  • None

#6

Posted 04 March 2012 - 08:53 PM Edited by __PimpTastic19__, 04 March 2012 - 09:31 PM.

soz for the wrong reply but when I load another game the save disk are okay but once I save it it is gone again. I don't have any cracks and I legally bought the game and installed it. The mods I am not sure yet. When I have time. Note: I have over 1129 modded files

OrionSR
  • OrionSR

    Chain Game Development Team

  • Members
  • Joined: 23 May 2007
  • None

#7

Posted 05 March 2012 - 12:26 AM

My guess is that one of your mods is creating so many extra pickups that the save pickups can't recreated once destroyed, which happens when you save or start a mission.

Get rid of your mods and everything should work fine. Otherwise, take you modding problems to the modding forum.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users