Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Error, Bug or Glitch Reporting.

142 replies to this topic
X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#1

Posted 17 February 2012 - 05:09 PM Edited by X-Seti, 25 December 2012 - 02:51 PM.


user posted image


Please report your bugs here:

When reporting your bugs be as detailed as possible: This will help us fix these issues faster.
  • We want location and how you got to find the bug.
  • Information on the bug.
  • Map coords if possible and picture.
Also take into account not everything will be a bug and the best example is Red Dead, R* kept some of these bugs for fan amusement.
user posted image

Swoorup
  • Swoorup

    innovator

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2008

#2

Posted 18 February 2012 - 02:44 PM

I have noticed a lot of map bugs especially in SA area. Most of the LOD models acts like a normal model, and they don't disappear even when the player is near them.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Modding] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"
    Best Vehicle 2013 "III Aircraft"
    Most Helpful [Modding] 2012
    Modder of the Year 2012

#3

Posted 18 February 2012 - 04:25 PM Edited by SilentPL, 18 February 2012 - 04:32 PM.

Damnit, SoL crashes for me at the beginning of loading.

user posted image

I'm using "vanilla" EXE based installation.


DevConsole.exe helps.

Swoorup
  • Swoorup

    innovator

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2008

#4

Posted 18 February 2012 - 04:33 PM

Did you download this version?
GTASOL 69.0 self install (Randybull).7z

Also start the game from gta-sol.exe

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#5

Posted 18 February 2012 - 04:35 PM

Run dev console and the mod should work.


d0mm2k8
  • d0mm2k8

    ad infinitum

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 06 Jan 2009

#6

Posted 19 February 2012 - 01:24 PM Edited by X-Seti, 20 February 2012 - 01:05 PM.

I don't know if this is a user side thing or if you already know about it but the LODs seem to be completely broken for me. Almost all newly created map objects (such as Mainland Liberty and other custom maps) don't have a LOD at all and can only be seen when moved close to causing the actual full-detail model to load.
All LODs on Rockstar created maps (Liberty City, San Andreas, Vice City) seem to turn on and off such as what Swoorup said;
QUOTE
I have noticed a lot of map bugs especially in SA area. Most of the LOD models acts like a normal model, and they don't disappear even when the player is near them.


My PC specs are well above the requirements and my OS is Windows 7 Home Premium 64-bit.

I am going to be replacing all the LODs soon.


X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#7

Posted 20 February 2012 - 01:06 PM

I am going to be replacing all the LODs soon.

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#8

Posted 21 February 2012 - 02:57 PM Edited by solom, 21 February 2012 - 03:03 PM.

user posted image
1.This place has a bad col file. My car stuck here + invisible walls.
user posted image
2. My game is crashed on this place with UE (Unhandled Exception)
I may to help with col and made the new lods for the new islands/buildings.

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#9

Posted 21 February 2012 - 04:38 PM

Nice bug finding by friend.

Can you help with mapping? or at least helping me fix bugs, this would be an assit to me.

I do have a bugs board you can work from if your interested.

The 2rd island is being worked on by me..

It's starting the take shape, so all those old issues will be fixed.

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#10

Posted 21 February 2012 - 05:27 PM Edited by X-Seti, 01 March 2012 - 06:49 PM.

QUOTE (X-Seti @ Tuesday, Feb 21 2012, 16:38)
Nice bug finding by friend.

Can you help with mapping? or at least helping me fix bugs, this would be an assit to me.

I do have a bugs board you can work from if your interested.

The 2rd island is being worked on by me..

It's starting the take shape, so all those old issues will be fixed.

Of course.
P.s. add me to skype: id removed smile.gif

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#11

Posted 04 March 2012 - 07:37 PM

user posted image
Game crash at this place. Look on the radar.

Swoorup
  • Swoorup

    innovator

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2008

#12

Posted 07 March 2012 - 07:25 AM

The radar at that point is missing textures but I could'not get a crash.

Also X-seti, are the draw distance still needed to be lowered down? I am having massive lags when viewing MLL and SA from high up in a helicopter.

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#13

Posted 07 March 2012 - 08:03 AM

QUOTE (Swoorup @ Wednesday, Mar 7 2012, 07:25)
The radar at that point is missing textures but I could'not get a crash.

Also X-seti, are the draw distance still needed to be lowered down? I am having massive lags when viewing MLL and SA from high up in a helicopter.

Yeah, also the reason of lower FPS is High Poly LOD Surface. It need to make as standard object, for Surface lod - optimize polygons and make the texture 32x32 or 64x64.

Swoorup
  • Swoorup

    innovator

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2008

#14

Posted 07 March 2012 - 12:09 PM

user posted image
radar0690.txd has missing texture

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#15

Posted 12 March 2012 - 09:28 PM

Also i found a line without texture. It placed in SF Airport.
user posted image

Mega
  • Mega

    YOU`RE OUT OF TOOOOOOOOOOUCH

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2012
  • Brazil

#16

Posted 12 March 2012 - 11:21 PM

@solom: lol Your radar is screwed up tounge.gif

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#17

Posted 13 March 2012 - 10:56 AM

Once we sort the map out, the Radar will got fixed

lbgh
  • lbgh

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2011

#18

Posted 13 March 2012 - 11:02 AM

Crashed at this district:
user posted image

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#19

Posted 13 March 2012 - 11:20 AM

Try and repeat this m8

See if it crashes again.

KrinkinOnline
  • KrinkinOnline

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2012

#20

Posted 15 March 2012 - 03:56 PM

See I get random crashes, but when I try to duplicate them it doesn't crash. DevConsole doesn't seem to load half the time on my system But who cares.

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#21

Posted 15 March 2012 - 10:54 PM Edited by X-Seti, 15 March 2012 - 11:12 PM.

I have a temp fix for the stability issues.

Download this new exe.

gtasol69.2.0b_new.rar

KrinkinOnline
  • KrinkinOnline

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2012

#22

Posted 16 March 2012 - 06:24 PM

Gaps in map north of San Fierro. A line that runs from west of the damn to the tunnel near Bayside.

http://imageshack.us...1617155102.png/

All the 61 images are here

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#23

Posted 16 March 2012 - 08:00 PM

Thats the San Andreas fault fault line tounge.gif

KrinkinOnline
  • KrinkinOnline

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2012

#24

Posted 16 March 2012 - 08:10 PM

lol

Swoorup
  • Swoorup

    innovator

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2008

#25

Posted 17 March 2012 - 08:59 AM

By the way, all those images are awesome biggrin.gif

KrinkinOnline
  • KrinkinOnline

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2012

#26

Posted 17 March 2012 - 09:59 AM

took about 30 minutes to upload them. gonna get me a personal website sorted out

solom
  • solom

    ^_^

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#27

Posted 17 March 2012 - 08:18 PM

user posted image
Wrong light position and double face at green light part.

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#28

Posted 18 March 2012 - 05:31 PM

Nice 2dfx bug, those are VC lights, I'll have a look in the IFX folder.

ProAuroraX
  • ProAuroraX

    Also known as Tommy Vercetti

  • BUSTED!
  • Joined: 19 Mar 2012

#29

Posted 19 March 2012 - 08:42 PM

I have a problem with this installation, i followed the guide on installing GTA:SOL, but everytime i start gtasol.exe i get this


Unhandled exception: c0000005
At address 006f6330. can you help me please? using version 69.3

X-Seti
  • X-Seti

    Retro modding.

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#30

Posted 20 March 2012 - 05:51 PM

Can you run dev console and report back what errors, even the last thing shown on the loading page.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users