Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTAGaming.com

2 replies to this topic
N0STurboMAX
  • N0STurboMAX

    GTA San Andreas Expert Modder

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2010

#1

Posted 16 February 2012 - 11:11 PM

Hello.

For some reason, when ever I go on GTAGaming.com, it doesn't load correctly.

On on the center of GTAGaming.com, there is a advertisement. Thats the only thing that shows up.

Here is a picture:

user posted image

I've tried using different browsers, removing the cache, history, cookies, etc, but it still won't work.

ZZCOOL
  • ZZCOOL

    http://www.youtube.com/user/taltigolt

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2009
  • Sweden

#2

Posted 16 February 2012 - 11:50 PM

QUOTE (N0STurboMAX @ Thursday, Feb 16 2012, 23:11)
Hello.

For some reason, when ever I go on GTAGaming.com, it doesn't load correctly.

On on the center of GTAGaming.com, there is a advertisement. Thats the only thing that shows up.

Here is a picture:

user posted image

I've tried using different browsers, removing the cache, history, cookies, etc, but it still won't work.

reinstall adblock

N0STurboMAX
  • N0STurboMAX

    GTA San Andreas Expert Modder

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2010

#3

Posted 16 February 2012 - 11:59 PM

QUOTE (zzcool @ Thursday, Feb 16 2012, 23:50)
QUOTE (N0STurboMAX @ Thursday, Feb 16 2012, 23:11)
Hello.

For some reason, when ever I go on GTAGaming.com, it doesn't load correctly.

On on the center of GTAGaming.com, there is a advertisement. Thats the only thing that shows up.

Here is a picture:

user posted image

I've tried using different browsers, removing the cache, history, cookies, etc, but it still won't work.

reinstall adblock

It's still the same with ad block.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users