Quantcast

Jump to content

» «
Photo

IMG Limit Adjuster

156 replies to this topic
fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#151

Posted 30 September 2014 - 01:47 PM

fastman92 do you think if i give you my Teamviewer, you'll be able to find the CLEO or ASI mod who causing me crash? I'm using modloader.


Yes. Sure.

HPro
  • HPro

    Time to be a Ghost

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Nov 2012

#152

Posted 30 September 2014 - 02:53 PM Edited by HPro, 30 September 2014 - 06:15 PM.

 

fastman92 do you think if i give you my Teamviewer, you'll be able to find the CLEO or ASI mod who causing me crash? I'm using modloader.


Yes. Sure.

 

Cannot PM you so there you go

 

Here is My Teamviewer
ID: 871 133 524
Password: 3634

Thx in advance for your help
If you can't reach me PM me your skype


Leonnex Frost
  • Leonnex Frost

    SAMP Player

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2014
  • None

#153

Posted 20 October 2015 - 01:16 PM

Uh,so

Can I increase the maximum size of my IMG files with this?

The default maximum size is 4 GB,how do I increase this limit?


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#154

Posted 20 October 2015 - 01:20 PM Edited by fastman92, 20 October 2015 - 01:21 PM.

Uh,so
Can I increase the maximum size of my IMG files with this?
The default maximum size is 4 GB,how do I increase this limit?

No. You need fastman92 limit adjuster and enable the following option:
 
; Increase the IMG archive size limit (max limit 32 GB)
#Increase the IMG archive size limit = 0
Limit will be 32 GB.

However, be aware that IMG archives require good IMG tools that don't have problems with large archives.

fastman92 IMG console / IMG Manager by XMan are the tools that work properly with IMG archives over 4 GB.

Dresh9
  • Dresh9

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 Oct 2015
  • Nigeria

#155

Posted 25 October 2015 - 11:30 PM Edited by Dresh9, 25 October 2015 - 11:30 PM.

Everything worked out fine except SRT Mipmap edition 2014, because gta3.img wasn't able to take up to 2.30GB I installed it two times, unfortunately only the trees and peds load out, the roads and other HD textures didn't apply... am new to this .. thanks for future response


Dresh9
  • Dresh9

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 Oct 2015
  • Nigeria

#156

Posted 26 October 2015 - 12:08 AM

Everything worked out fie except SRT Mipmap edition 2014, because gta3.img wasn't able to take up to 2.30GB I installed it two times, unfortunately only the trees load out, the roads and other HD textures didn't apply... am new to this .. thanks for future response


Everything worked out fie except SRT Mipmap edition 2014, because gta3.img wasn't able to take up to 2.30GB I installed it two times, unfortunately only the trees load out, the roads and other HD textures didn't apply... am new to this .. thanks for future response


MysticBlast3r26
  • MysticBlast3r26

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Jan 2017
  • Bangladesh

#157

Posted 10 May 2017 - 09:54 AM

someone help me please? it is not working for me...I mean when i tried it with one img file .it worked,

but when i tried with two different img file ,it didnt worked for me.my game crashes

I made vehicles.img and weapons.img in models folder
then I created images.txt and added these lines-

 

models\vehicles.img

models\weapons.img

 

then i added these lines in gta.dat-

 

IMGLIST DATA\data\images.txt

IMG MODELS\VEHICLES.IMG

IMG MODELS\WEAPONS.IMG

 

 

but my game crashes now...I have exported vehicles from gta3.img and imported it to vehicles.img and then deleted them in gta3.img ..so it doesnt exist in gta3.img anymore...I did the same with weapons.img...
I even tried removing any other mods,like vehicles and weapons and other things from modloader and any otherthings,,but it is not working anymore!
my game crashes at the loading screen..please help me someone!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users