Quantcast

Jump to content

» «
Photo

IcEnhancer 1.35 problems

3 replies to this topic
moe89
  • moe89

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2012

#1

Posted 02 February 2012 - 08:03 PM Edited by moe89, 02 February 2012 - 09:19 PM.

Hi guys i installed the IcEnhancer 1.35 today on my GTA IV eflc and im having some problems :

1-The game was crashing after loading but i fixed it.

2-The IcEnhancer is not applying its smooth effects.

3-When i change the weather to night its gose realy dark i cant see anything.

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLP mad.gif

I just installed GTA IV & EFLC Real Car Mod Pack v2.4 and it includes IcEnhancer 1.25 and it works perfect but the game is slow ?

plus there is no sunshine in both 1.35 and 1.25 !!!!!

WHAT IS GOING ON HERE PPL ??

Running on:
Windows 7 Home Premium 64bit SP1
Intel®Core™i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4CPUs) ~ 2.30GHz
4.00 GB DDR3 SDRAM
AMD Radeon HD 6630M 1GB

hypeserver
  • hypeserver

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Feb 2012

#2

Posted 05 February 2012 - 07:42 AM

What is your GTA IV version?

Sorcierloup
  • Sorcierloup

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Feb 2012

#3

Posted 10 February 2012 - 11:25 AM

Hi all,

I have more or less the same problem so I use this subject.
I have GT IV steam installation (so 1.070 version) and I tried to install icenhancer 1.35.

With some manipulations (installation of .Net Scripthook and a Modified filelist.bak), the game is starting.
BUT, the night is just completly dark. If you are not just under a light, you see almost nothing.
And the change of brightness into the game options doesn't give a change at all.

Is there a way to correct this "error"?

Thank you in advance for your reply.

PacketOVerload_x64Bit
  • PacketOVerload_x64Bit

    Packet from the PC Gaming Master Race

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2010
  • Canada

#4

Posted 10 February 2012 - 07:46 PM

QUOTE (Sorcierloup @ Friday, Feb 10 2012, 04:25)
Hi all,

I have more or less the same problem so I use this subject.
I have GT IV steam installation (so 1.070 version) and I tried to install icenhancer 1.35.

With some manipulations (installation of .Net Scripthook and a Modified filelist.bak), the game is starting.
BUT, the night is just completly dark. If you are not just under a light, you see almost nothing.
And the change of brightness into the game options doesn't give a change at all.

Is there a way to correct this "error"?

Thank you in advance for your reply.

You guys try using the package in the ENB Screenshot Thread, located in the first post titled "Get Modding Running on your....with files from Packet." If that fails, use the package from Fedec with dsound.dll. If that fails, post in the screenshot thread, someone might know more about your problem. Be polite when you ask, of course. smile.gif

Best Wishes from Canada
-Packet




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users