Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|IV|MAP] Codename: Clockwork Mount

638 replies to this topic
onetidd
  • onetidd

    972 Represent'

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2006

#601

Posted 29 January 2013 - 09:37 AM

Can you tell me why i don't have traffic in that map please?

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#602

Posted 29 January 2013 - 10:05 PM

QUOTE (SilentPL @ Sunday, Jan 27 2013, 14:03)
hahahaha, just HAD to bump the topic and show what happened after installing this mod biggrin.gif

user posted image

Still the mod is awesome, please don't consider it as a hate towards t.

So instead of shooting flying rats you have to dunk in the basketball hoop? lol

When I get a chance I'll show you guys the train car.

Twistedtwister
  • Twistedtwister

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 06 Oct 2011

#603

Posted 07 February 2013 - 02:11 AM

WOW!!
Just downloaded it my jaw is still on the ground biggrin.gif
This is just stunning work, the great surroundings and layout make`s it a perfect map.
Also cookie.gif for the extra`s (radar, traffic etc)

Thank you very mutch for the hard work
steel89ita! cookie.gif


user posted image
user posted image

Compeast
  • Compeast

    Classic Enthusiast

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2012

#604

Posted 14 February 2013 - 11:57 PM

Mod looks amazing! I downloaded and installed, but the map won't appear at all for me. Traffic works and stuff, there's just no map.
(Yes, I installed everything correctly, this isn't memory leak either. It just won't show up because there's also no map collision.)
A shame though.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#605

Posted 15 February 2013 - 12:42 AM

QUOTE (Intensified @ Thursday, Feb 14 2013, 23:57)
Mod looks amazing! I downloaded and installed, but the map won't appear at all for me. Traffic works and stuff, there's just no map.
(Yes, I installed everything correctly, this isn't memory leak either. It just won't show up because there's also no map collision.)
A shame though.

Re-replace the gta.dat and images.txt. You could of accidentally hit the wrong button when it says replace, don't replace, or keep both.

Compeast
  • Compeast

    Classic Enthusiast

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2012

#606

Posted 15 February 2013 - 10:33 AM

QUOTE (nkjellman @ Friday, Feb 15 2013, 00:42)
QUOTE (Intensified @ Thursday, Feb 14 2013, 23:57)
Mod looks amazing! I downloaded and installed, but the map won't appear at all for me. Traffic works and stuff, there's just no map.
(Yes, I installed everything correctly, this isn't memory leak either. It just won't show up because there's also no map collision.)
A shame though.

Re-replace the gta.dat and images.txt. You could of accidentally hit the wrong button when it says replace, don't replace, or keep both.

Nope. tounge.gif

raggazam
  • raggazam

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2011
  • None

#607

Posted 18 March 2013 - 12:20 PM


steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#608

Posted 05 April 2013 - 11:36 AM

Hi all, I'm here again biggrin.gif
Thanks for the compliments about the map, I'm really happy you like it smile.gif

Anyway, after some time without GTA, I returned back to the project to try to solve my BIG questions:
I finally found a way to create terrain and tree LODS.

The textures are just a test and I will try to add more tree lods on these days.
I don't know if I will be able to create them for this map, but the tests are promising, take a look:

user posted image
user posted image

V_Effect
  • V_Effect

    Rat

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2013
  • None

#609

Posted 06 April 2013 - 02:50 PM

looking good steel89ita, its an excellent and very detailed map already and has been a permanent install
on my gta since day 1 release biggrin.gif , so any improvements are very welcomed, thanks again
an here's some cookie.gif cookie.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#610

Posted 06 April 2013 - 10:11 PM Edited by nkjellman, 06 April 2013 - 10:19 PM.

Is that a new area on the map in the second image?

For the roads, you might be able to give them more shoulder room. Lanes the same length, but maybe like 2 and a half feet of shoulder on each side. However, only in areas where the land allows it. It would make the road easier to drive on. I like this map better than Stilldre's but I don't get the I can whip through the windy country side roads feeling like I do with his because its easy to go off the road way. But I'm sure once people return to LC after driving on this map, they probably become better drivers in LC. smile.gif But back in 2008 when IV came out, and I was still getting used to the more realistic driving, this map would definitely be a hard one say it was out then. lol

steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#611

Posted 08 April 2013 - 08:24 PM

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 6 2013, 22:11)
Is that a new area on the map in the second image?

For the roads, you might be able to give them more shoulder room. Lanes the same length, but maybe like 2 and a half feet of shoulder on each side. However, only in areas where the land allows it. It would make the road easier to drive on. I like this map better than Stilldre's but I don't get the I can whip through the windy country side roads feeling like I do with his because its easy to go off the road way. But I'm sure once people return to LC after driving on this map, they probably become better drivers in LC. smile.gif But back in 2008 when IV came out, and I was still getting used to the more realistic driving, this map would definitely be a hard one say it was out then. lol

@V_Effect: Thank you, it's nice to see that it's a permanent install for you smile.gif

@nkjellman: It's just a test I must say sarcasm.gif sigh.gif
Anyway, it's a totally different kind of area in comparision to clockwork mount, at least for now, but I can't say more for now,
I will show something more if it will be releasable..

Talking about Clockwork Mount, I can't edit the roads because the project it's too complex now,
the polycount is high and the map is designed for that kind of roads.
However, I should add some more guardrails that were originally removed before the beta because not compatible with the traffic,
and redo them to work.

And I agree with you, this map may appear difficult to drive in, but if you learn how to take these turns and have the right handling you will like it even more smile.gif

buzzbass
  • buzzbass

    mayorista no limpio pescado

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2011
  • Spain

#612

Posted 12 April 2013 - 02:19 PM

Nice to see you still working on this masterpiece icon14.gif

raihan4
  • raihan4

    17.9.2013

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2013

#613

Posted 14 April 2013 - 05:01 AM

Hey nice map . Thanks !

If you are planning to release next version, please fix some bugs (happens to me, don't know about others)

-Fix the crash when setting waypoint to the bridge (the first one,)
-Fix the bugs, which in the blue bridge/tunnel, all cars do u-turn (or rotate or what, im poor at english) that cause traffic jams. Even Buses do.
-Only if possible, fix the missing textures.

Besides, this is the greatest maps i've ever downloaded. So Thank you!

steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#614

Posted 17 April 2013 - 08:03 PM Edited by steel89ita, 17 April 2013 - 08:10 PM.

@buzzbass: Thank you, I could try many new things for this game, but I always return to this map smile.gif

@raihan4: Can you give me some more infos about the bugs?
1. The crash is the invisible wall that happens sometimes when you touch the first bridge with the car?
2. I will try to see what happens, but I don't really like car paths on my map (they are not compatible with a narrow and dangerous road like that! smile.gif )
3. Can you do a screenshot of the missing textures?

Thank you for the feedback! biggrin.gif

..and some more for you guys

user posted image
user posted image

raihan4
  • raihan4

    17.9.2013

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2013

#615

Posted 19 April 2013 - 02:31 PM Edited by raihan4, 21 April 2013 - 04:19 AM.

WOW, dat SS monocle.gif

1. no i mean when in the pause menu, when pressing ENTER
2. OK !
3. Nah, i guess it was my pc. It's my processor's fault i think, so don't need to be fixed.

SS of my favorite car and the u-turn bug

user posted image user posted image

Urban Legend
  • Urban Legend

    No, f*ck no.

  • BUSTED!
  • Joined: 04 Jan 2005
  • None

#616

Posted 23 April 2013 - 12:28 AM

hOOCHIE MAMA that looks good!

Sharks80fr
  • Sharks80fr

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2011

#617

Posted 24 April 2013 - 12:30 AM

Usually i'm not a big fan of modded maps because of poor textures / details but I have to say this one is really nice specially for a BETA, the offroad is fun and it's like San Andreas .. you are in a city and then you take a road it brings you to a really different landscape ! I also like the way you put it on the map it's like it was always there so yeah really nice job I hope you're still working on it to improve it ^^

user posted image
user posted image


nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#618

Posted 24 April 2013 - 02:51 AM

Question: In the next version do you think you will be able to fix the line that appears around the map in the water? Where the maps reflection in the water doesn't meet up with the map it self.

raihan4
  • raihan4

    17.9.2013

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2013

#619

Posted 27 April 2013 - 06:20 PM

Can you make this map bigger? biggrin.gif This is only my suggestion, i like big maps with many roads, especially in my place biggrin.gif
And how far is the limit for GTA 4?

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#620

Posted 27 April 2013 - 07:02 PM

QUOTE (raihan4 @ Saturday, Apr 27 2013, 18:20)
Can you make this map bigger? biggrin.gif This is only my suggestion, i like big maps with many roads, especially in my place biggrin.gif
And how far is the limit for GTA 4?

I agree. It wouldn't have to be too much bigger.

Great map, but when I drive down the road, I reach the end and have to turn around, unless I use the dirt roads. Also there isn't anywhere to "go" concept wise. You could add a small town to it, or a Ranch, sorta like the one Torino was at in San Andreas. Though if you add buildings they should be few and far between. Another thing you should consider is a waterfall. Now that we know how to make a legit animated one.

steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#621

Posted 02 May 2013 - 08:05 PM

Thanks guys, I'm really proud you like this map, even if it's not that big smile.gif

@nkjellman: About the reflections on the water, yes, I found the solution, the LODS fixed them icon14.gif icon14.gif

I'm wish I could add the suggestions you gave me, but the map it's already on a phase that I can't change the layout of it.
Just to be clear, I already subdivided the terrain parts and they are composed with blended textures, it would be really hard to add new roads
to the point it would require me more time than creating a new map sad.gif

Anyway, if some of you didn't know it, I have a facebook page for my projects where you can give me suggestions and see the latest news,
and I will show something new soon!
https://www.facebook.../steel89designs
Please take a look at it and spread the word, thanks biggrin.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#622

Posted 02 May 2013 - 09:05 PM

QUOTE (steel89ita @ Thursday, May 2 2013, 20:05)
Thanks guys, I'm really proud you like this map, even if it's not that big smile.gif

@nkjellman: About the reflections on the water, yes, I found the solution, the LODS fixed them icon14.gif icon14.gif

I'm wish I could add the suggestions you gave me, but the map it's already on a phase that I can't change the layout of it.
Just to be clear, I already subdivided the terrain parts and they are composed with blended textures, it would be really hard to add new roads
to the point it would require me more time than creating a new map sad.gif

Anyway, if some of you didn't know it, I have a facebook page for my projects where you can give me suggestions and see the latest news,
and I will show something new soon!
https://www.facebook.../steel89designs
Please take a look at it and spread the word, thanks biggrin.gif

I didn't mean change the whole layout. I was thinking more like a new area to the map, like a new island. I would make it east of the current island if you do.

steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#623

Posted 06 May 2013 - 08:25 PM

QUOTE (nkjellman @ Thursday, May 2 2013, 21:05)
QUOTE (steel89ita @ Thursday, May 2 2013, 20:05)
Thanks guys, I'm really proud you like this map, even if it's not that big smile.gif

@nkjellman: About the reflections on the water, yes, I found the solution, the LODS fixed them  icon14.gif   icon14.gif

I'm wish I could add the suggestions you gave me, but the map it's already on a phase that I can't change the layout of it.
Just to be clear, I already subdivided the terrain parts and they are composed with blended textures, it would be really hard to add new roads
to the point it would require me more time than creating a new map sad.gif

Anyway, if some of you didn't know it, I have a facebook page for my projects where you can give me suggestions and see the latest news,
and I will show something new soon!
https://www.facebook.../steel89designs
Please take a look at it and spread the word, thanks biggrin.gif

I didn't mean change the whole layout. I was thinking more like a new area to the map, like a new island. I would make it east of the current island if you do.

Yeah, I have to to think about it for the next project, but I will not create too big areas because I want to finish it as close as possible to a map made from R* smile.gif

frenzyvanrafi
  • frenzyvanrafi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2010

#624

Posted 03 June 2013 - 09:16 AM

I had installing them with car path, but when I visit Clockwork Mountain the traffic allowed to visiting this. It's quite bothering me because traffic jam often happened. I use more traffic mod to make it more realistic

How to remove the traffic from this map? I want to get photo in there!

frenzyvanrafi
  • frenzyvanrafi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2010

#625

Posted 07 June 2013 - 03:41 AM

Can you move this map from Faustin house? It used for Red Dead Desert, so it was conflicted when I install this maps with RDD.

quechus13
  • quechus13

    Boss

  • Members
  • Joined: 19 Dec 2008
  • None

#626

Posted 07 June 2013 - 03:43 AM

QUOTE (frenzyvanrafi @ Friday, Jun 7 2013, 03:41)
Can you move this map from Faustin house? It used for Red Dead Desert, so it was conflicted when I install this maps with RDD.

You do realize how hard it is to move it all?
My guess is that you want both but this time you can't.

fakespyder
  • fakespyder

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 23 Mar 2011

#627

Posted 14 June 2013 - 01:16 AM


steel89ita
  • steel89ita

    Map Designer

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#628

Posted 27 June 2013 - 08:23 AM

@frenzyvanrafi: Like quechus13 said, it's really difficult to move an entire map, and it would be impossible to me since there are trees too.
I'm sorry but the GTAIV Area is not infinite and we can't keep all the maps sad.gif


fakespyder Wow, nice video you made there!

WreckageGTA
  • WreckageGTA

    Thanks for looking at me. :3

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2009

#629

Posted 19 July 2013 - 12:24 PM

This map is awesome. But sadly I can't drive freely, thanks to the traffic jams. confused.gif

stilldre
  • stilldre

    StillDre Productions

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2011

#630

Posted 19 July 2013 - 01:22 PM

QUOTE (WreckageGTA @ Friday, Jul 19 2013, 13:24)
This map is awesome. But sadly I can't drive freely, thanks to the traffic jams. confused.gif

If you don't using some taxi fix mods or similiar, you can just set density to 1 or 2 in your settings screen menu. That way there should be only two or more vehicles driving within your site icon14.gif
  • Mrgrandis_HKG likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users