Quantcast

Jump to content

» «
Photo

360* camera rotation

23 replies to this topic
Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#1

Posted 12 January 2012 - 05:42 AM Edited by Ashwin the new boy, 10 April 2012 - 04:50 AM.

INTRO
This Mod is very similar to San Andreas,
i got this idea from somewhere in GTAFORUMS, where 360* camera rotation
is discussed, i don't remember Where it was, tell me if you know

FEATURE
Rotate the camera to any angle & increase its height according to you,

this can also help you in taking shots of your car,

INSTALL
Download & Open The File
install it in your GTA Vice City Folder,

USE
Get into any Vehicle & Press & Hold the "camera" key until you get your wanted
camera angle,
You may also increase or decrease the Height of the camera by pressing
"turret up/down" key & "turret left/Right" key respectively,

KEYS

Camera
this is the key by which you change your camera View,
it may be "v" or "HOME" key by default

turret up/down
the button by which you move your Chopper forward & backward
or you do Wheelie & Stoppie with your Bike
it is "9" & "6" by default

turret left/right
the key which is used to rotate the Chopper left & right
it should be "4" & "5" by default

Means
use "HOME" Key to rotate camera, "5" to decrease & "6" to increase the Camera Height

NEXT RELEASE

+ Better Keys

+ Invert
An Invert option, which Rotate Vehicle instead of Camera

::CONTROLS::
The Control of Rotating Camera is Now Changed to Mouse,

* Move Mouse Left Right to Rotate Camera
* Move Mouse Up Down to Change height
* Middle Mouse Button(MMB) TO Rotate Vehicle instead of Camera
* Press Insert to toggle Activate Mod

Thanks To
LOsEngelzlOver - to remind me about Mod & Update!

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#2

Posted 04 April 2012 - 06:04 AM

Thanks for not replying...
QUOTE
Waiting For Suggestion about Keys of Next Release

Tadzik
  • Tadzik

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 07 Jul 2011
  • Poland

#3

Posted 04 April 2012 - 06:28 AM

Can't we just use only mouse for changing camera like in SA?

MinnieMan121249
  • MinnieMan121249

    Carbon based Buffoon!!

  • The Yardies
  • Joined: 19 Jun 2008

#4

Posted 04 April 2012 - 07:41 AM

QUOTE (Ridd1cK @ Wednesday, Apr 4 2012, 01:28)
Can't we just use only mouse for changing camera like in SA?

This.

Rotating the camera with keys is kinda... not-proper?

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#5

Posted 04 April 2012 - 09:29 AM

QUOTE
actually we don't have any opcode that works with mouse, sorry.

read the Mod comments Guys,

but i'll try to find such a way,
may be a Mem Add can do this

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#6

Posted 08 April 2012 - 03:51 AM

Finally i Got The Memory Address for Mouse Movement,
But it is Hard to recognize that Mouse is Moving Left or Right lol.gif
Good Luck To me,

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#7

Posted 08 April 2012 - 06:03 AM

CODE
05E0: 3@ = read_memory 0x94D790 size 4 virtual_protect false    // [float] X mouse movement
05E0: 4@ = read_memory 0x94D794 size 4 virtual_protect false    // [float] Y mouse movement

It's not relative to mouse sensitivity option.

As in XY Cartesian coordinate system:
+ Plus X = right
+ Plus Y = top

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#8

Posted 08 April 2012 - 07:12 AM

Hi Thanks for it!
----------------
I was Using
0x936912 //X
0x936916 //Y
RMB LMB & MMB are also near them,
These are Working Fine For Me!

MichaelKnight1
  • MichaelKnight1

    Snitch

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Mar 2012

#9

Posted 16 April 2012 - 08:23 PM Edited by MichaelKnight1, 16 April 2012 - 08:26 PM.

@Ashwin Well done work, Respect + For Your Mod wink.gif , anyways peace

Darecki
  • Darecki

    a.k.a LinkinDark

  • Members
  • Joined: 21 Oct 2006

#10

Posted 17 April 2012 - 03:01 PM

Maybe you could do a similar mod for GTA3?

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#11

Posted 17 April 2012 - 03:11 PM Edited by Ashwin the new boy, 18 April 2012 - 10:52 AM.

Thank you very much for Ratings Guys!

@Darecki
I Like to Make Mods for only VC,
but don't worry i'll try

Sidoarjo_Modder
  • Sidoarjo_Modder

    *void*

  • Members
  • Joined: 27 May 2010
  • None

#12

Posted 18 April 2012 - 10:26 AM

NICE !!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Tadzik
  • Tadzik

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 07 Jul 2011
  • Poland

#13

Posted 12 June 2012 - 04:38 PM

Can you reupload it? 7zip and winrar are showing me "unexpected end of archive"

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#14

Posted 15 June 2012 - 03:45 AM Edited by Ashwin the new boy, 15 June 2012 - 03:48 AM.

Sure,
I'll give you a Link to my site soon

I'm Working on Mouse controllable Rhino Cannon
I'm gonna upload it soon too

l911
  • l911

    ⒶⓌⒺⓈⓄⓂⒺ

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2008

#15

Posted 17 June 2012 - 10:43 AM

sorry to bump topic
but i need to ask:
Version 2 allow to use mouse or not ?
also this mod work in cars ?

Mega.
  • Mega.

    Part Time Cannibal, Part Time Businessman

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2012
  • Brazil

#16

Posted 17 June 2012 - 08:00 PM

QUOTE (ludi911 @ Sunday, Jun 17 2012, 10:43)
sorry to bump topic
but i need to ask:
Version 2 allow to use mouse or not ?
also this mod work in cars ?

It's supposed to work in the cars tounge.gif

And i don't know about the mouse, didn't work for me (V1 i think, gonna try again later).

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#17

Posted 18 June 2012 - 01:09 AM

QUOTE
Version 2 allow to use mouse or not ?

Yeah, the Second Version is mouse Compatible

QUOTE
also this mod work in cars ?

Yes, the Mod works with only Car

zmudziak32
  • zmudziak32

    Thug

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2007
  • Poland

#18

Posted 18 June 2012 - 02:03 PM

Do you make new version of this mod, making more similar to gta sa car camera?

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#19

Posted 18 June 2012 - 02:45 PM

Not anymore,
My Modding Period is Over Now, sad.gif

Tadzik
  • Tadzik

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 07 Jul 2011
  • Poland

#20

Posted 18 June 2012 - 02:54 PM

So... Can you upload second version of this mod or not? When ito download it from gtagarage, 7zip and winrar are showing me "unexpected end of archive"

l911
  • l911

    ⒶⓌⒺⓈⓄⓂⒺ

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2008

#21

Posted 18 June 2012 - 03:07 PM

QUOTE (Ashwin the new boy @ Monday, Jun 18 2012, 01:09)

QUOTE
also this mod work in cars ?

Yes, the Mod works with only Car

sad.gif
i hate GTA VC pc camera and i hate auto aim from joy config confused.gif
ok anyways cool mod too bad you wont update it to make it like SA cammera

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#22

Posted 18 June 2012 - 03:17 PM Edited by Ashwin the new boy, 18 June 2012 - 03:23 PM.

Here you go brother
Mod Link to My Site

Good Luck,

:: Edit ::
QUOTE
too bad you wont update it to make it like SA cammera

Its already Very Similar to SA !!
Please try this Mod & then Tell me,

Tadzik
  • Tadzik

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 07 Jul 2011
  • Poland

#23

Posted 18 June 2012 - 03:43 PM

I pressed Ins(insert) button, moved mouse and nothing. Still camera isn't moving. I have cleo 1.1.1.6

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#24

Posted 21 June 2012 - 06:35 AM

Use this Cleo.asi file




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users