Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Added Police Car Problem

10 replies to this topic
SvendseN
  • SvendseN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2011

#1

Posted 08 December 2011 - 09:54 PM Edited by SvendseN, 08 December 2011 - 10:22 PM.

Hey guys, I have a problem that can probably be easily fixed by someone else's knowledge. I added a police car called impala to the game and when spawned, the sirens don't work when I tap the horn button on my keyboard. Only sound it makes is the horn of a regular pedestrian car. Anyone help? Thanks.

CODE
impala,  impala,  car,  IMPALA, POLICE2, VEH@STD, VEH@STD_RI1,  100, 999,  0.2348, 0.2348,  0.2, 2, 1.0 ,1, ext_requi+ext_strong+livery

ZBNYNC
  • ZBNYNC

    Texture Modder

  • Members
  • Joined: 11 May 2011

#2

Posted 08 December 2011 - 10:02 PM

At the start of the ide line where it says impala twice, change it to this:
police2, police2,

SvendseN
  • SvendseN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2011

#3

Posted 08 December 2011 - 10:16 PM Edited by SvendseN, 08 December 2011 - 10:21 PM.

QUOTE (ZBNYNC @ Thursday, Dec 8 2011, 22:02)
At the start of the ide line where it says impala twice, change it to this:
police2, police2,

Didn't work either

ZBNYNC
  • ZBNYNC

    Texture Modder

  • Members
  • Joined: 11 May 2011

#4

Posted 08 December 2011 - 10:32 PM

Sorry that I didn't notice this sooner, try changing the second part where it says IMPALA in caps, chang that to POLICE2

SvendseN
  • SvendseN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2011

#5

Posted 08 December 2011 - 10:34 PM Edited by SvendseN, 08 December 2011 - 10:38 PM.

QUOTE (ZBNYNC @ Thursday, Dec 8 2011, 22:32)
Sorry that I didn't notice this sooner, try changing the second part where it says IMPALA in caps, chang that to POLICE2

Didn't work either, is it maby something other than what is in my newvec.ide?

monster875.
  • monster875.

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2010

#6

Posted 08 December 2011 - 10:45 PM

ZBNYNC: i don't think u know what u talk about, because u're pretty wrong about those values :S

value 1 is for WFT name
value 2 is for WTD name
value 4 is for handling
value 5 is for sound

SvendseN: hmm, i really don't think u can ADD cop cars, u might need to replace a cop car to make this work (i'm not 100% sure, i've never added cop cars)

SvendseN
  • SvendseN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2011

#7

Posted 08 December 2011 - 10:48 PM

QUOTE (monster875. @ Thursday, Dec 8 2011, 22:45)
ZBNYNC: i don't think u know what u talk about, because u're pretty wrong about those values :S

value 1 is for WFT name
value 2 is for WTD name
value 4 is for handling
value 5 is for sound

SvendseN: hmm, i really don't think u can ADD cop cars, u might need to replace a cop car to make this work (i'm not 100% sure, i've never added cop cars)

Yea, im more looking to add then replace. Your right about the values though. Somehow added police cars work, i downloaded an added police bike where the sirens worked.

monster875.
  • monster875.

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2010

#8

Posted 08 December 2011 - 10:50 PM

just play around with the lines, maybe u find out what's causing the problem

SvendseN
  • SvendseN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2011

#9

Posted 08 December 2011 - 10:52 PM

QUOTE (monster875. @ Thursday, Dec 8 2011, 22:50)
just play around with the lines, maybe u find out what's causing the problem

Yea I have been, damn. Thanks man. Wish I knew what the problem was.

ZBNYNC
  • ZBNYNC

    Texture Modder

  • Members
  • Joined: 11 May 2011

#10

Posted 08 December 2011 - 11:02 PM

QUOTE (monster875. @ Thursday, Dec 8 2011, 22:45)
ZBNYNC: i don't think u know what u talk about, because u're pretty wrong about those values :S

value 1 is for WFT name
value 2 is for WTD name
value 4 is for handling
value 5 is for sound

SvendseN: hmm, i really don't think u can ADD cop cars, u might need to replace a cop car to make this work (i'm not 100% sure, i've never added cop cars)

You could be right there, I never really messed with that stuff that much, I know what a few of the values mean like the handling and the sound but that's pretty much it. I was just trying to help him out with the little bit that I knew.

Ridgerunner
  • Ridgerunner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2011

#11

Posted 17 December 2011 - 02:22 AM

You CAN add extra police cars, but you are limited to police3, police4 and policeb. There is a file on gtapolicemods.com that is all setup to add police3 to the game. It has all the necessary files to properly get the siren/lights to work. I don't have the file right in front of me so I can't help you with the changes. I used that to add police3, police4, policeb to my GTA IV game.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users