Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Have A Question? V2

  • This topic is locked This topic is locked
22,856 replies to this topic
Linc.
  • Linc.

    Betty, don't start up with your white zone sh*t again.

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2011
  • Australia

#12931

Posted 14 May 2013 - 09:46 AM

QUOTE (thegtaman531 @ Tuesday, May 14 2013, 19:45)
How do I make an image have no background? Example:
user posted image

I believe it just needs to be a .png file.

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#12932

Posted 14 May 2013 - 09:56 AM

QUOTE (lzw3 @ Tuesday, May 14 2013, 20:46)
QUOTE (thegtaman531 @ Tuesday, May 14 2013, 19:45)
How do I make an image have no background? Example:
user posted image

I believe it just needs to be a .png file.

There's more to it than that.

You need to have a program that can create what's known as "Transparent backgrounds".
PS has a tool thing and you rub over the areas you want to be transparent and THEN you save it as a PNG file.

Rudy
  • Rudy

    Mack Pimp

  • Zaibatsu
  • Joined: 11 Apr 2013
  • France

#12933

Posted 14 May 2013 - 10:10 AM

QUOTE (thegtaman531 @ Tuesday, May 14 2013, 09:45)
How do I make an image have no background? Example:
user posted image

Duplicate your layer [image] first by right clicking on the Layer 0 in the layer pane and selecting "Duplicate Layer". Now select Magic Wand tool and click on the background or any other parts of the image that you want to be removed. After selecting the background by the Magic wand tool, hit "Delete" key and the background will become transparant. Make sure to save it in PNG format after these.

There are also other ways to do this - by using Lasso tool, Pen tool etc. But using the pen tool is the easiest way to do it in my opinion.

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#12934

Posted 14 May 2013 - 03:03 PM

QUOTE (Melchior @ Monday, May 13 2013, 23:12)
QUOTE (finn4life @ Monday, May 13 2013, 22:02)
3. The mail man comes, the dog barks, the mail man goes away, the dog puts two and two together and thinks that it's barking gets the mailman off its territory, so it continues doing it.

Oh, of course.

I can tell, you're taking the piss out of me. Dogs aren't that smart, but what I said before is not bullsh*t, even if it sounds like it.

See the dog sees the scary mailman, the dog barks in an attempt to scare it from its territory, scary mailman leaves, the dog has defended its territory by barking. Doing this daily conditions the dog so it knows nothing else but to bark at the mail man because the dog thinks it is defending its territory...and it's working.

Like I said, dogs aren't that smart, but they're not that stupid either, otherwise you couldn't train them if they didn't understand cause and effect, to a point.
If the dog sh*ts on the carpet, and gets yelled at, and then it happens again, and again. The dog will figure out that sh*tting on the carpet is wrong, and stop doing it, that is no different to the mail man scenario.

Zohair12345
  • Zohair12345

    Hustler

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2012

#12935

Posted 14 May 2013 - 03:09 PM

Does anyone have a formula for integration which can be used for any type of question ? Like a general formula ?

Rizqan7
  • Rizqan7

    Wut wut wut wut wut?

  • BUSTED!
  • Joined: 25 Apr 2013

#12936

Posted 14 May 2013 - 03:23 PM

I Have Hard Question: Does Indonesia Is Atlantis? cool.gif sigh.gif

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • None
  • Contribution Award [San Andreas]

#12937

Posted 14 May 2013 - 03:43 PM

QUOTE (Rizqan7 @ Tuesday, May 14 2013, 15:23)
Does Indonesia Is Atlantis?

I've thought that is was 'South America'.

LittleBlueTroll
  • LittleBlueTroll

    ★★★★

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 07 May 2008
  • England

#12938

Posted 14 May 2013 - 03:48 PM

Does anyone else find that they are much lazier at spelling because of the dictionary? When I'm typing sometimes I wont even bother thinking about the exact spelling of a word, ill make a vague attempt and then just left click on it and correct it.

I am good at spelling, and if I was to write on paper i would spell everything correct anyway. Just the computer dictionary makes me lazy

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#12939

Posted 14 May 2013 - 03:52 PM

QUOTE (tms_junk @ Wednesday, May 15 2013, 02:48)
Does anyone else find that they are much lazier at spelling because of the dictionary? When I'm typing sometimes I wont even bother thinking about the exact spelling of a word, ill make a vague attempt and then just left click on it and correct it.

I am good at spelling, and if I was to write on paper i would spell everything correct anyway. Just the computer dictionary makes me lazy

Yep, definitely, Like you my spelling is quite good because of a lot of reading, and being bi-lingual supposedly helps.

QUOTE (Rizqan7 @ Tuesday @ May 14 2013, 15:23)
Does Indonesia Is Atlantis?


wat.

Rizqan7
  • Rizqan7

    Wut wut wut wut wut?

  • BUSTED!
  • Joined: 25 Apr 2013

#12940

Posted 14 May 2013 - 04:23 PM Edited by Rizqan7, 14 May 2013 - 04:27 PM.

QUOTE (finn4life @ Tuesday, May 14 2013, 23:52)
QUOTE (tms_junk @ Wednesday, May 15 2013, 02:48)
Does anyone else find that they are much lazier at spelling because of the dictionary? When I'm typing sometimes I wont even bother thinking about the exact spelling of a word, ill make a vague attempt and then just left click on it and correct it.

I am good at spelling, and if I was to write on paper i would spell everything correct anyway. Just the computer dictionary makes me lazy

Yep, definitely, Like you my spelling is quite good because of a lot of reading, and being bi-lingual supposedly helps.

QUOTE (Rizqan7 @ Tuesday @ May 14 2013, 15:23)
Does Indonesia Is Atlantis?


wat.

You Don't Know About It? Don't Worry Just Search It In Google And You Will Got It, I Watched TV, And I Got News The Scientist Thought Indonesia Is Atlantis, I Have Watched It On My TV cool.gif

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#12941

Posted 14 May 2013 - 04:38 PM Edited by shoumic, 14 May 2013 - 07:11 PM.

QUOTE (tms_junk @ Tuesday, May 14 2013, 21:48)
Does anyone else find that they are much lazier at spelling because of the dictionary? When I'm typing sometimes I wont even bother thinking about the exact spelling of a word, ill make a vague attempt and then just left click on it and correct it.

I am good at spelling, and if I was to write on paper i would spell everything correct anyway. Just the computer dictionary makes me lazy

I wouldn't say I'm the best when it comes to spelling after seeing a few members here. But I have to say I'm the same. Even when I type on this forum the auto correct feature that comes with Google Chrome makes me lazy at times. This wasn't the case when I was using I.E 9. when I first joined, I used to make sure my posts don't contain minor errors or what not.

EDIT: See what I mean? I've become too dependent on Chrome's auto-correct feature. Thanks Lightning lol.gif

Secura
  • Secura

    Fallen and Reborn

  • The Yardies
  • Joined: 04 Dec 2010
  • United-Kingdom
  • Discussion Award [Gaming]
    Literary Prowess [General Chat]

#12942

Posted 14 May 2013 - 07:02 PM

QUOTE (shoumic @ Tuesday, May 14 2013, 16:38)
This wasn't the case when I was using I.E 9. when I first joined, I used to make sure my posts don't contain minor error's or what not.

Very punny.

Zohair12345
  • Zohair12345

    Hustler

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2012

#12943

Posted 14 May 2013 - 07:10 PM

QUOTE (Zohair12345 @ Tuesday, May 14 2013, 20:39)
Does anyone have a formula for integration which can be used for any type of question ? Like a general formula ?

Anyone ?
Have got xms ..

Failure
  • Failure

    My life has no meaning

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 11 Apr 2007
  • None

#12944

Posted 14 May 2013 - 07:23 PM Edited by elanman, 14 May 2013 - 07:28 PM.

QUOTE (Zohair12345 @ Tuesday, May 14 2013, 19:10)
QUOTE (Zohair12345 @ Tuesday, May 14 2013, 20:39)
Does anyone have a formula for integration which can be used for any type of question ? Like a general formula ?

Anyone ?
Have got xms ..

I really chuckled reading this. No, sorry.

To be honest, the only way to improve your integration is through practice.

SOS Math is excellent, as is Khan Academy.

Oh, and there are certain instances where integration is impossible, such as integration across a discontinuity.

Sgt. Foley
  • Sgt. Foley

    Big Homie

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Oct 2011

#12945

Posted 14 May 2013 - 07:33 PM

GTA IV Complete Edition related question:

Why weren't the radio stations : Self Actualization FM, Vice City FM, and Ram Jam FM not in the game in the beginning?

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#12946

Posted 14 May 2013 - 07:33 PM

QUOTE (Zohair12345 @ Tuesday, May 14 2013, 15:10)
QUOTE (Zohair12345 @ Tuesday, May 14 2013, 20:39)
Does anyone have a formula for integration which can be used for any type of question ? Like a general formula ?

Anyone ?
Have got xms ..

There is a general formula for polynomials, which you probably know already. That is, however, the only class of functions that can be generally integrated. Everything else is handled case-by-case.

There are general methods for numerical integration, but unless your exams are in numerical methods, these won't be of any use.

Like elanman said, practice. If you know how to integrate polynomials, know integrals of trigonometric functions, and get good with integration by parts and substitution, trigonometric substitution in particular, that should cover anything they are likely to throw at you. But recognizing which method you should be using and which substitutions to make comes only with experience.

If you get stuck on examples, try Wolfram Alpha. You can enter an integral (like this) and click "Step-by-step solution," and it will tell you how this particular integral is computed. Unfortunately, there is limited number of solutions you can get per day without paying for it, but that's something. And maybe it'd be worth it to actually get the pro version while you are getting ready for the exams.

Joe Chip
  • Joe Chip

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2010
  • None

#12947

Posted 14 May 2013 - 07:38 PM Edited by zoo3891, 14 May 2013 - 07:46 PM.

QUOTE (tms_junk @ Tuesday, May 14 2013, 11:48)
Does anyone else find that they are much lazier at spelling because of the dictionary? When I'm typing sometimes I wont even bother thinking about the exact spelling of a word, ill make a vague attempt and then just left click on it and correct it.

Usually I'll make an honest attempt, especially with words I suck at like restaurunt resturaunt restarunt restaurant. I'd like to think doing it helps me improve my spelling, but those strikethroughs are honest attempts, so you can see how that goes. And in Chrome a lot of the words didn't show up with some of my common misspellings, most notably restaurant, which is why I remembered it.

QUOTE (Sgt. Foley)
GTA IV Complete Edition related question:
Why weren't the radio stations : Self Actualization FM, Vice City FM, and Ram Jam FM not in the game in the beginning?

They came with the EFLC version to get you to waste your money on new sh*t promote the new version and replace stations that were in IV and weren't carried over for whatever reason (see the wiki page for replacements). I only have EFLC, so I assume that the Complete Edition also has the stations that were originally replaced by the new ones.

@Rizqan7
No bruh, that's America you're thinking of.

The_Golden_Derp
  • The_Golden_Derp

    Tactical Sammich

  • BUSTED!
  • Joined: 06 May 2013

#12948

Posted 14 May 2013 - 10:02 PM

Question: Who wants to rob the R* headquarters and release GTAV only to the hard core fans on here? biggrin.gif

LittleBlueTroll
  • LittleBlueTroll

    ★★★★

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 07 May 2008
  • England

#12949

Posted 14 May 2013 - 10:05 PM

QUOTE (The_Golden_Derp @ Tuesday, May 14 2013, 22:02)
Question: Who wants to rob the R* headquarters and release GTAV only to the hard core fans on here? biggrin.gif

You've planned it in such great detail, I literally cannot see this failing!

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#12950

Posted 14 May 2013 - 10:40 PM

QUOTE (The_Golden_Derp @ Tuesday, May 14 2013, 18:02)
Question: Who wants to rob the R* headquarters and release GTAV only to the hard core fans on here? biggrin.gif

It feels almost silly to do this so close to release. Though, if we grab source codes, we could make sure there is a PC release...

I can think of a couple of ways of getting in, disabling, or at least delaying alarms, and opening up the entry doors to let in the muscle to carry backup servers. I've got zip for exit strategy, though. Any thoughts?

LittleBlueTroll
  • LittleBlueTroll

    ★★★★

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 07 May 2008
  • England

#12951

Posted 14 May 2013 - 10:44 PM

QUOTE (K^2 @ Tuesday, May 14 2013, 22:40)
QUOTE (The_Golden_Derp @ Tuesday, May 14 2013, 18:02)
Question: Who wants to rob the R* headquarters and release GTAV only to the hard core fans on here? biggrin.gif

It feels almost silly to do this so close to release. Though, if we grab source codes, we could make sure there is a PC release...

I can think of a couple of ways of getting in, disabling, or at least delaying alarms, and opening up the entry doors to let in the muscle to carry backup servers. I've got zip for exit strategy, though. Any thoughts?

Ill provide the details on the exit.


Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#12952

Posted 14 May 2013 - 11:01 PM Edited by shoumic, 14 May 2013 - 11:09 PM.

Too bad you guy's planned the heist on a public forum. Me being the good citizen I am did the right thing in this case as The cops are on the way, your plans have been foiled.

To make this post a worthwhile one:

I have a question - Anyone know why or how the Member count and post count broke in the board statistics? According to the user ID's there are almost 800,000 members who has joined this board. And looking at the latest 'Post previews' there there have been over 10.5 million posts compared to the 7.8 million in the board statistics.

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#12953

Posted 15 May 2013 - 01:59 AM

QUOTE (shoumic @ Tuesday, May 14 2013, 19:01)
Too bad you guy's planned the heist on a public forum. Me being the good citizen I am did the right thing in this case as The cops are on the way, your plans have been foiled.

To make this post a worthwhile one:

I have a question - Anyone know why or how the Member count and post count broke in the board statistics? According to the user ID's there are almost 800,000 members who has joined this board. And looking at the latest 'Post previews' there there have been over 10.5 million posts compared to the 7.8 million in the board statistics.

They'll never take me ali... Well, damn. Wasted again. Now I'll have to get all my weapons back.


As for the post counts, there are several factors. Binned posts are counted in some statistics and not in others. Same goes for some of the boards. Not sure about user IDs, but banned members might have something to do with it.

Zizo.
  • Zizo.

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 11 Aug 2012
  • Tunisia
  • Best DYOM Mission 2012 [Resident Evil 4]

#12954

Posted 15 May 2013 - 06:00 PM

Why are there some banned users that have the 5 stars as the BUSTED group sign, but at the same time they another one at the bottom, is it a bug? Or does it mean something?

Master of San Andreas
  • Master of San Andreas

    Leaving with a big bang, you guys rock.

  • BUSTED!
  • Joined: 07 Jul 2012

#12955

Posted 15 May 2013 - 06:04 PM

QUOTE (Zizo008 @ Wednesday, May 15 2013, 23:30)
Why are there some banned users that have the 5 stars as the BUSTED group sign, but at the same time they another one at the bottom, is it a bug? Or does it mean something?

They were stripped of their medals or karma stars I think.

Harley
  • Harley

    Cyclop 9

  • The Precinct
  • Joined: 18 Jul 2003
  • None

#12956

Posted 15 May 2013 - 06:38 PM Edited by Harley, 15 May 2013 - 06:41 PM.

QUOTE (Zizo008 @ Wednesday, May 15 2013, 19:00)
Why are there some banned users that have the 5 stars as the BUSTED group sign, but at the same time they another one at the bottom, is it a bug? Or does it mean something?

Years ago you'd get individual warning stars listed under your join date for each time you were a dick. If you got 5 you'd be banned. Even if you got a straight ban with no stars leading to it, you'd still be branded with 5 stars under your join date - something that was kept after the individual warning stars were taken out of the system.
The system changed a lot over the years, the only stars you'll get now are from the busted group pip. But generally anyone banned before a certain time would have the 5 stars of the busted group as well as the 5 under the join date.
Someone correct me if I'm wrong, it's been a while.


Question - Does ninja edit work anymore? The past few times I've edited within five minutes and not checked the box at the bottom, I'm still getting the 'Edit by' line. Like now, probably.

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • None
  • Contribution Award [San Andreas]

#12957

Posted 15 May 2013 - 07:00 PM

QUOTE (Harley @ Wednesday, May 15 2013, 18:38)
Question - Does ninja edit work anymore? The past few times I've edited within five minutes and not checked the box at the bottom, I'm still getting the 'Edit by' line. Like now, probably.

You have to complete the edit before the server clock changes to the next minute.

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#12958

Posted 15 May 2013 - 07:06 PM Edited by shoumic, 15 May 2013 - 07:10 PM.

QUOTE (lil weasel @ Thursday, May 16 2013, 01:00)
QUOTE (Harley @ Wednesday, May 15 2013, 18:38)
Question - Does ninja edit work anymore? The past few times I've edited within five minutes and not checked the box at the bottom, I'm still getting the 'Edit by' line. Like now, probably.

You have to complete the edit before the server clock changes to the next minute.

I believe the the edit line doesn't show up if you edit the post within 120 seconds of posting.

Edit: Just tested it. You need to edit the post before 120 seconds for it to not show up like I said.

Zohair12345
  • Zohair12345

    Hustler

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2012

#12959

Posted 15 May 2013 - 07:33 PM

Here it is 1.00 a.m. at night, and I am studying for a very important exam..Well, i want to ask that, ifi stay awake the whole night and study, will it affect my perforance when i am actually giving the test ? I had slept enough the previous day, this test is very important, yet i dont have enough confidence on how much i have already studied..
So, is it ok to stay awake whole night & study ?

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#12960

Posted 15 May 2013 - 07:37 PM

I would sleep early if this Exam contained any form of mathematics to be honest. It's a lot more difficult doing calculations when you lack of sleep to be honest. I've had several all nighters this year and I suggest you don't start making it a habit yourself. Also don't be nervous, that'll just reduce your ability to do well even more.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users