Quantcast

Jump to content

» «
Photo

CLEO help

14 replies to this topic
Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#1

Posted 17 June 2011 - 02:06 AM

Hey, sorry if this is in the wrong section, but I'm having trouble with CLEO 4. I recently switched to 4 from 3, and when I load a game, there is no sound, except for the radio when I get in a car. Not even the menu buttons. The sound works in the startup menu, right up until I load a game, but after that it's nada. Please help bored.gif I don't really know what to do as I installed Sanny Builder and CLEO using installer wizards or whatever they're called.

Thanks!

fireguy109
  • fireguy109

    It's a long way to the top

  • The Connection
  • Joined: 30 Aug 2010
  • United-States

#2

Posted 17 June 2011 - 02:11 AM

Which mods do you have installed and where'd you buy SA?

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#3

Posted 17 June 2011 - 02:12 AM

QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 02:11)
Which mods do you have installed and where'd you buy SA?

Bought the game for like $10 off the discount rack at Future Shop.

I have a few car mods and a GTA IV weapon set, and GTA IV HUD. That's about it.

fireguy109
  • fireguy109

    It's a long way to the top

  • The Connection
  • Joined: 30 Aug 2010
  • United-States

#4

Posted 17 June 2011 - 02:14 AM

Any no-cd crack?

Try disabling the HUD mod, if at all possible. Which version of SA is it?

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#5

Posted 17 June 2011 - 02:17 AM

QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 02:14)
Any no-cd crack?

Try disabling the HUD mod, if at all possible. Which version of SA is it?

Doesn't actually say the version in the menu whatsthat.gif I'll try disabling the HUD and see what happens...

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#6

Posted 17 June 2011 - 02:19 AM

Two things:

It's v1.00, I checked. Also it appears to be a CLEO issue as I disabled the HUD and nothing changed, sound-wise.

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#7

Posted 17 June 2011 - 01:43 PM

...help? sad.gif

ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Feroci
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union
  • Contribution Award [Mods]
    Helpfulness Awards [Mods]

#8

Posted 17 June 2011 - 02:09 PM

QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#9

Posted 17 June 2011 - 03:06 PM

QUOTE (ZAZ @ Friday, Jun 17 2011, 14:09)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Removed CLEO + HUD and replaced the vorbisHooked/vorbisFile with the originals and the sound works.

fireguy109
  • fireguy109

    It's a long way to the top

  • The Connection
  • Joined: 30 Aug 2010
  • United-States

#10

Posted 17 June 2011 - 03:38 PM

QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:06)
QUOTE (ZAZ @ Friday, Jun 17 2011, 14:09)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Removed CLEO + HUD and replaced the vorbisHooked/vorbisFile with the originals and the sound works.

Now try only installing CLEO, without running any mods at all.

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#11

Posted 17 June 2011 - 03:45 PM

QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 15:38)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:06)
QUOTE (ZAZ @ Friday, Jun 17 2011, 14:09)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Removed CLEO + HUD and replaced the vorbisHooked/vorbisFile with the originals and the sound works.

Now try only installing CLEO, without running any mods at all.

Same deal, no sound except for cutscenes and radio bored.gif

fireguy109
  • fireguy109

    It's a long way to the top

  • The Connection
  • Joined: 30 Aug 2010
  • United-States

#12

Posted 17 June 2011 - 03:49 PM

QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:45)
QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 15:38)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:06)
QUOTE (ZAZ @ Friday, Jun 17 2011, 14:09)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Removed CLEO + HUD and replaced the vorbisHooked/vorbisFile with the originals and the sound works.

Now try only installing CLEO, without running any mods at all.

Same deal, no sound except for cutscenes and radio bored.gif

Well, would it be possible for you to just live with CLEO 3, or are there mods you have that require 4?

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#13

Posted 17 June 2011 - 03:52 PM

QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 15:49)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:45)
QUOTE (fireguy109 @ Friday, Jun 17 2011, 15:38)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 11:06)
QUOTE (ZAZ @ Friday, Jun 17 2011, 14:09)
QUOTE (Ripcorner @ Friday, Jun 17 2011, 13:43)
...help? sad.gif

At first remove all your script plugins
remove GTA_IV_HUD.asi
remove Cleo.asi
remove vorbisHooked.dll
change vorbisFile.dll with original vorbisFile.dll of your backup
then load a savegame which was done with an unmodded game installation and test again
then come back and post the results

Removed CLEO + HUD and replaced the vorbisHooked/vorbisFile with the originals and the sound works.

Now try only installing CLEO, without running any mods at all.

Same deal, no sound except for cutscenes and radio bored.gif

Well, would it be possible for you to just live with CLEO 3, or are there mods you have that require 4?

There are some GTA IV-to-SA mods I'd like to run that are solely for CLEO 4. I guess I could just go back to 3, but it's disappointing I can't use 4 without sacrificing sound.

Ripcorner
  • Ripcorner

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2010

#14

Posted 17 June 2011 - 07:29 PM

Update guys, I was wearing headphones, and I noticed the sound isn't completely gone, but it's so soft it's not even noticeable unless you turn the volume all the way up, at which point it's just quiet.

I don't know if this makes any difference, but anyway. The radio, cutscene audio, and weirdly, the water sound effects still work properly.

specksavers
  • specksavers

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Oct 2013

#15

Posted 28 October 2013 - 11:27 AM

Same exact problem here.. People please help us!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users