Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Will GTA III Work on my computer?

5 replies to this topic
GTATommyVercetti
  • GTATommyVercetti

    Hey! .................Do I know you??!!

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2011

#1

Posted 26 February 2011 - 10:23 PM

I'm not sure, but here are my specs:

Windows Vista SP2 32-bit
512 MB RAM
Intel Celeron D processor.
12.3 MB left of 103 MB.
eMachines T3604


My computer runs slow when used for long times, and I don't think I ever had a problem with my PC. I Also have my eyes on GTA: Vice City from GameStop, and thats also where the GTA 3 is. So what do you think guys? Should I buy GTA 3 or Vice City. Or should I buy both? nervous.gif

dro0001
  • dro0001

    Fo Shizzle

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2006

#2

Posted 26 February 2011 - 11:03 PM

If it ran on my old amd 1.3ghz cpu pc with 128mb of ram and 64mb video card all from 2001 it should work on ur pc, but if your running vista you migt have a problem with yur RAM.

GTATommyVercetti
  • GTATommyVercetti

    Hey! .................Do I know you??!!

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2011

#3

Posted 27 February 2011 - 12:05 AM

QUOTE (dro0001 @ Feb 26 2011, 23:03)
If it ran on my old amd 1.3ghz cpu pc with 128mb of ram and 64mb video card all from 2001 it should work on ur pc, but if your running vista you migt have a problem with yur RAM.



Great, does that mean I should buy it. Probably not. I'll just buy a PS2

dro0001
  • dro0001

    Fo Shizzle

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2006

#4

Posted 28 February 2011 - 06:57 AM

QUOTE (GTATommyVercetti @ Feb 27 2011, 00:05)
QUOTE (dro0001 @ Feb 26 2011, 23:03)
If it ran on my old amd 1.3ghz cpu pc with 128mb of ram and 64mb video card all from 2001 it should work on ur pc, but if your running vista you migt have a problem with yur RAM.



Great, does that mean I should buy it. Probably not. I'll just buy a PS2

PS2 version is the most fun to play, if you have a PS2 get it for that

GTATommyVercetti
  • GTATommyVercetti

    Hey! .................Do I know you??!!

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2011

#5

Posted 01 March 2011 - 04:14 AM

QUOTE (dro0001 @ Feb 28 2011, 06:57)
QUOTE (GTATommyVercetti @ Feb 27 2011, 00:05)
QUOTE (dro0001 @ Feb 26 2011, 23:03)
If it ran on my old amd 1.3ghz cpu pc with 128mb of ram and 64mb video card all from 2001 it should work on ur pc, but if your running vista you migt have a problem with yur RAM.



Great, does that mean I should buy it. Probably not. I'll just buy a PS2

PS2 version is the most fun to play, if you have a PS2 get it for that

Thanks for the advice, i thaught I had a ps2 in my attic but ot was my brothers.

kmlwin.1996
  • kmlwin.1996

    Hold upô

  • BUSTED!
  • Joined: 11 May 2010

#6

Posted 16 April 2011 - 02:55 AM

My best advice is "BUY NEW PC"




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users