Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Bug report topic V6.1

  • This topic is locked This topic is locked
193 replies to this topic
EddiePeugeot
  • EddiePeugeot

    Eddie Peugeot's criminal adventures stories creator

  • Members
  • Joined: 12 Nov 2010

#181

Posted 10 June 2012 - 11:29 PM

There a bug/glitch on exit/back system in menu. When I press RETURN (Enter key) to back/exit menu, it press as LShift.

This is a my report of bug.

Nitesh002
  • Nitesh002

  • Members
  • Joined: 17 Apr 2011

#182

Posted 12 June 2012 - 06:52 AM

@EddiePeugeot
It's a known bug. You have to use the 'F' to go back.

sorv
  • sorv

    The Hero

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2012

#183

Posted 25 June 2012 - 02:12 AM

Hey man ,when i start making new dyom mission from any house and come out of house the map disappear . so what i have to do
========================================================================================
[FONT=Impact][SIZE=14][COLOR=red][B]PLS help me
===================
=======================
=========================
====================== dozingoff.gif confused.gif Shifty41s_beerhatsmilie2.gif yawn.gif notify.gif smile.gif alien.gif

Notna
  • Notna

    It's clobberin' time!

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2009

#184

Posted 25 June 2012 - 04:04 AM

It disappears because you made a cutscene without using the teleport player objective. Otherwise, if you didn't make a cutscene inside the house, it disappears also but it can be fixed by placing a marker on the map and teleporting. Cheers.

Alex5526
  • Alex5526

    Call me Alexander

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012
  • Venezuela

#185

Posted 09 July 2012 - 01:47 PM Edited by Alex5526, 09 July 2012 - 01:50 PM.

Hey, I have some bugs..

When you spawn an actor, in the place stays some kind of "ghost actor", you know, an image of the actor that you spawned, for remember where did you put it. I have two bugs related to that

1- Sometimes, after making a cutscene, one of the "ghost actors" starts to walk in the place and talk to CJ, one time I press "N" to tell the actor an insult, well, the guy started to make moves, like fighting.

2- When the first bug occurs and I go to an interior or far from the actor, I comeback is invisible, but when I go to the exact place where the actor was, you can see the stats like "spawn after 1, hide after 5"

I have other bugs:

1- Sometimes I'm making a mission and I'm shooting with a friend actor whit the "follow player and must survive" option, the actor starts to run, and when he goes too far from me, it says "mission failed".

2- When I try to go to the 141 Interior, the game crashes.


I have Cleo 4, DYOM 6.1 and GTA:SA 1.0
Yes, my game is a legal copy

The bugs that I always had, are the last two. The First two occurs me when I reinstalled SA and Cleo 4 two months ago, because I was playing TTDISA Volume I.

Notna
  • Notna

    It's clobberin' time!

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2009

#186

Posted 09 July 2012 - 02:03 PM

Install Cleo 3. Fixes everything.

Alex5526
  • Alex5526

    Call me Alexander

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012
  • Venezuela

#187

Posted 11 July 2012 - 03:21 PM

QUOTE (Notna @ Monday, Jul 9 2012, 14:03)
Install Cleo 3. Fixes everything.

Really? Even the 141 interior glitch?..

Notna
  • Notna

    It's clobberin' time!

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2009

#188

Posted 11 July 2012 - 04:23 PM

It should.

HuxelPig
  • HuxelPig

    Hit me as hard as you can. But not in the face.

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2012

#189

Posted 23 November 2012 - 01:52 PM

The game crashes if I teleport player from a marker to interior.

Apit2010 (Alanj2007Games)
  • Apit2010 (Alanj2007Games)

    GFX, Trailer and Mission Designer (DYOM)

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2011

#190

Posted 23 November 2012 - 02:42 PM

QUOTE (HuxelPig @ Friday, Nov 23 2012, 21:52)
The game crashes if I teleport player from a marker to interior.

Why you post at here?
This is v6.1 Topic. Not v7 Topic
V7 Topic is here : Bugs Second Beta v7.0

I don't know why it crash. If you use CLEO4, uninstall it and install CLEO3. Maybe it will fix it.
If it doesn't work, try to delete all other mods in CLEO folder.
If these two methods cannot fix it, try to ask PatrickW or Dutchy3010.

GTAIndonesia
  • GTAIndonesia

    Gone

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Jun 2011

#191

Posted 10 December 2012 - 11:28 AM

Guys, My friend's got a trouble, i tried to introduce him to DYOM, but he kept crashing when he started DYOM, he can see CJ for a split second, but then he crashed, any solutions?

Stromae
  • Stromae

    Mi Na Badman

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#192

Posted 10 December 2012 - 11:41 AM

Try these solutions in this order:
  • Try deleting all other mods.
  • If you've installed Cleo 4, try installing Cleo 3.
  • Try cleo 4 if you've installed cleo 3.
  • Make sure you've the right .exe, it might not be compitable with cleo at all.
  • Reinstall the game, and install cleo 3 and DYOM on that clean copy of San Andreas.

If the above steps do not work, it's not a Cleo related problem but a DYOM problem. If that's the case, only Patrick and Dutchy are able to help you.

GTAIndonesia
  • GTAIndonesia

    Gone

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Jun 2011

#193

Posted 10 December 2012 - 11:51 AM

I tried

-CLEO 4 and 3
-his exe is v1
-he has no other cleo mods ( he doesnt even know what cleo is for anyway)

Stromae
  • Stromae

    Mi Na Badman

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#194

Posted 10 December 2012 - 12:22 PM

Yes, but which V1 exe? Not all are compitable with Cleo.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users