Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV Error DD3D60:Shader Model 3.0

8 replies to this topic
nigel-gta
  • nigel-gta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2010

#1

Posted 22 December 2010 - 02:39 PM Edited by nigel-gta, 22 December 2010 - 02:40 PM.

Hello forumer's,

My name is Nigel and i have a problem with my gta 4,D3D
When I try to install gta 4,The computer says:Error - Shader Model 3.0 or higher is required.
Can someone help me ???!!!!
Or can you download it somewhere???
I try to install on my laptop.
But when i try it to install on my friend's laptop,it works ??
Now someone the answer!!!!???

Please answer !

monster875.
  • monster875.

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2010

#2

Posted 22 December 2010 - 03:15 PM

QUOTE
Error - Shader Model 3.0 or higher is required.


any bells ringing? the error tells u it all

Jigglyass
  • Jigglyass

    Homie

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2008
  • None

#3

Posted 22 December 2010 - 05:21 PM

QUOTE (nigel-gta @ Dec 22 2010, 10:39)
Hello forumer's,

My name is Nigel and i have a problem with my gta 4,D3D
When I try to install gta 4,The computer says:Error - Shader Model 3.0 or higher is required.
Can someone help me ???!!!!
Or can you download it somewhere???
I try to install on my laptop.
But when i try it to install on my friend's laptop,it works ??
Now someone the answer!!!!???

Please answer !

Your laptops GPU does not support shader model 3.0 which is needed to run the game at all.
You cannot play the game on your laptop.

nigel-gta
  • nigel-gta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2010

#4

Posted 23 December 2010 - 10:50 AM

Hello

Thanks for you're answer !!
But as i understand it good:GTA 4 is never gonna work on my laptop ?
Can you nothing download so it works well? Because other a have to buy shader model 3.0 ??


Nigel cool.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#5

Posted 23 December 2010 - 10:53 AM

Nigel, you will have to get better hardware.

nigel-gta
  • nigel-gta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2010

#6

Posted 23 December 2010 - 11:03 AM

Is it expensive ?

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#7

Posted 23 December 2010 - 11:21 AM

Oh, wait, that's a laptop? Those are usually not that easy to upgrade so in most cases it's just too expensive to do so.

nigel-gta
  • nigel-gta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2010

#8

Posted 23 December 2010 - 02:22 PM

Thanks for information !!!!

deraidos
  • deraidos

    DYOM User

  • Members
  • Joined: 19 May 2010

#9

Posted 19 August 2011 - 09:56 PM

I've got Windows 7 Ultimate 32-bit. Is thiat will work? sad.gif

Sorry for my Badf English. I'm from Indonesia smile.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users