Quantcast

Jump to content

» «
Photo
- - - - -

[WIP|IV-EFLC] Gostown Paradise

2,175 replies to this topic
IcePwrd
  • IcePwrd

    Things n' stuff

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2008

#1891

Posted 18 February 2013 - 08:51 PM

QUOTE (terrorist47 @ Sunday, Feb 17 2013, 17:44)
i had install the gostown paradise correctly but when i enter the game and start loading the game crashes and a window appears
Nom d’événement de problème: APPCRASH
Nom de l’application: gtaiv.exe
Version de l’application: 1.0.7.0
Horodatage de l’application: 4bd9efbe
Nom du module par défaut: gtaiv.exe
Version du module par défaut: 1.0.7.0
Horodateur du module par défaut: 4bd9efbe
Code de l’exception: c0000005
Décalage de l’exception: 007bc615
Version du système: 6.1.7600.2.3.0.256.1
Identificateur de paramètres régionaux: 1036
Information supplémentaire n° 1: fea7
Information supplémentaire n° 2: fea78afc140967119290cc27385e0510
Information supplémentaire n° 3: 20ce
Information supplémentaire n° 4: 20ce3e492a2aa7e5b8cfe9b7b1f05b42
WHAT SHOULD I DO!!!!!! angry.gif mad.gif

Move/delete your GTA IV savegames before playing

Nori Yaro
  • Nori Yaro

    .

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Aug 2012

#1892

Posted 25 February 2013 - 08:48 AM

It has random crashed on 1.0.4.0
Crashes with Simple Native Trainer on 1040
Too many cars in traffic extreme lag.

Has only taxis and police cars on 1070 spawned EVERYWHERE ON THE WHOLE f*ckING MAP the map doesn't load at places and you can see the taxis as far as possible(standing on the edge of the map and seeing them on the opposite edge and all over)
Simple Native Trainer doesn't work 1070
Please fix these bugs.

IIZACHARIAHII
  • IIZACHARIAHII

    The Unprofessional Professional :P

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011

#1893

Posted 26 February 2013 - 02:46 PM

when is this being released then? sleepy.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#1894

Posted 26 February 2013 - 11:25 PM

A great addition to this map would be a cruise ship. Ether docked or out in the water.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#1895

Posted 02 March 2013 - 08:41 PM

Sorry for double post. I'm doing it so this can be seen. I'm thinking about porting Ghostown to VCM.
Because of VC map bounds I can only get Ghostown 6 in, but I have to move it to center. It should fit in VC's bounds nicely with room for boats to drive around the island.

Anyway I would like to use the updates to the Ghostown 6 island such as the airport, docks, hotel, etc. I may also use some of the added small islands too. So can I use these? You will get credit.

Stanisloth
  • Stanisloth

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2013

#1896

Posted 06 March 2013 - 01:44 AM

Love the way the map looks, so I installed it. Every time I get past the loading screen into "starting new story" in the bottom left, the game crashes and I get the "fatal error, loss of memory, reboot your system." I'm using GTA4 1.7

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#1897

Posted 07 March 2013 - 10:15 PM

QUOTE (zzcool @ Saturday, Feb 16 2013, 14:39)
put a grand canyon somewhere near gostown and make it huge

if it won't fit remove the second island

i'd love a grand canyon in it

Easier said than done. tounge.gif

flak0x
  • flak0x

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2013

#1898

Posted 11 March 2013 - 05:40 AM

I registered after downloading this mod. Amazing work to all those who made this possible, hooked on this mod biggrin.gif

The only suggestions I could think of;

-Peds in the cities
-Traffic in the cities
-Maybe a burgershot in the city? Or any enterable buildings at all would be cool

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#1899

Posted 11 March 2013 - 02:18 PM

QUOTE (flak0x @ Monday, Mar 11 2013, 07:40)
I registered after downloading this mod. Amazing work to all those who made this possible, hooked on this mod biggrin.gif

The only suggestions I could think of;

-Peds in the cities
-Traffic in the cities
-Maybe a burgershot in the city? Or any enterable buildings at all would be cool

- No tool yet.
- Can't, the city lies above the traffic height limit.

IIZACHARIAHII
  • IIZACHARIAHII

    The Unprofessional Professional :P

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011

#1900

Posted 14 March 2013 - 08:50 PM Edited by IIZACHARIAHII, 21 April 2013 - 03:30 PM.

For anyone who is interested.

Farcry Lost Island topic ,

http://www.gtaforums...entry1062403322

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#1901

Posted 14 March 2013 - 08:58 PM

QUOTE (IIZACHARIAHII @ Thursday, Mar 14 2013, 22:50)
i was wandering if someone could help me with a map i am working on, it is a tropical island.
i practically finished it,exept i need a radar hud of the map, but i do not have a clue on how to do it. confused.gif
i managed to add it on the pause menu map , but i dont really want to upload it unstill i have a hud radar map thing on it.

How about showing your map first?

dragon20
  • dragon20

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2012

#1902

Posted 16 March 2013 - 12:31 PM Edited by dragon20, 16 March 2013 - 12:43 PM.

QUOTE (Blaster_nl @ Thursday, Mar 14 2013, 20:58)
QUOTE (IIZACHARIAHII @ Thursday, Mar 14 2013, 22:50)
i was wandering if someone could help me with a map i am working on, it is  a tropical island.
i practically finished it,exept i need a radar hud of the map, but i do not have a clue on how to do it. confused.gif
i managed to add it on the pause menu map , but i dont really want to upload it unstill i have a hud radar map thing on it.

How about showing your map first?

I think is this Map

user posted image

Video here if you want to see smile.gif


IIZACHARIAHII
  • IIZACHARIAHII

    The Unprofessional Professional :P

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011

#1903

Posted 16 March 2013 - 10:34 PM

Sorry for the late reply, i did not see that there was another page, lol theres me waiting for a reply and you did.
Anyway,yes thats the map i wanted to add a radar map to it, i did try to add in a radar for it but failed.

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#1904

Posted 17 March 2013 - 09:34 AM

Was having fun but had a couple glitches again and the traffic still likes its uturns haha.

The game crashes as you near the waterfall. Tested multiple times.

Rented
  • Rented

    GTA Vet

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2010
  • United-States

#1905

Posted 29 March 2013 - 04:51 PM

Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#1906

Posted 29 March 2013 - 05:53 PM

QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Friday, Mar 29 2013, 17:51)
Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

Same for me sometime... just to reboot my system and it's ok

ModsIncorporated
  • ModsIncorporated

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Feb 2013

#1907

Posted 30 March 2013 - 02:17 AM

f*ck you have my vote

JG33
  • JG33

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 18 Mar 2013

#1908

Posted 02 April 2013 - 03:56 AM

Doesn't seem to work for me, I install it, run the game as administrator, doesn't display the correct menu, if I click play on either TLaD or TBoGT, it tries to load the normal games and it crashes.

I had this problem with Vice City Rage, but I fixed that by running as Admin. This however, isn't working.

http://puu.sh/2sjzi

http://puu.sh/2sjvx

^ Click the image links. The forums be like "You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http://www.domain.com/picture.gif, an invalid format is: http://www.domain.co...icture.one.gif"

nkrlive
  • nkrlive

    The Lone Wanderer

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2013

#1909

Posted 03 April 2013 - 08:36 PM

Help me please?



GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:



GTA Info:



Version: US 1.0

Last File Loaded:

Last Library Loaded:

Error: Invalid IDE Reference

Recomendation: Input the IDE References used in your Binary IPL



Assembly Info:



Exception At Address: 0x00405CA4

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)



Registers:

EAX: 0x00000001 EBX: 0x0E75CE2C

ECX: 0x0028FF78 EDX: 0x140F184C

ESI: 0x00000000 EDI: 0x140F1804

EBP: 0x00000000 ESP: 0x0028FC3C

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#1910

Posted 04 April 2013 - 06:49 AM

QUOTE (nkrlive @ Wednesday, Apr 3 2013, 21:36)
Help me please?



GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:



GTA Info:



Version: US 1.0

Last File Loaded:

Last Library Loaded:

Error: Invalid IDE Reference

Recomendation: Input the IDE References used in your Binary IPL



Assembly Info:



Exception At Address: 0x00405CA4

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)



Registers:

EAX: 0x00000001 EBX: 0x0E75CE2C

ECX: 0x0028FF78 EDX: 0x140F184C

ESI: 0x00000000 EDI: 0x140F1804

EBP: 0x00000000 ESP: 0x0028FC3C

Install gone wrong.
IPL file cannot reach IDE file. So, some maps components may not be loaded.
Note: here's Gostown's forum for GTA IV !

nkrlive
  • nkrlive

    The Lone Wanderer

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2013

#1911

Posted 04 April 2013 - 05:36 PM

If GTA IV is already slow, should I not use this?

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#1912

Posted 04 April 2013 - 06:07 PM

QUOTE (nkrlive @ Thursday, Apr 4 2013, 18:36)
If GTA IV is already slow, should I not use this?

Of course !

JG33
  • JG33

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 18 Mar 2013

#1913

Posted 06 April 2013 - 02:11 AM

QUOTE (JG33 @ Tuesday, Apr 2 2013, 03:56)
Doesn't seem to work for me, I install it, run the game as administrator, doesn't display the correct menu, if I click play on either TLaD or TBoGT, it tries to load the normal games and it crashes.

I had this problem with Vice City Rage, but I fixed that by running as Admin. This however, isn't working.

http://puu.sh/2sjzi

http://puu.sh/2sjvx

^ Click the image links. The forums be like "You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http://www.domain.com/picture.gif, an invalid format is: http://www.domain.co...icture.one.gif"

You know what, don't worry about it. I downloaded something because I wanted to play it, but you know... Since nobody cares to help. suicidal.gif

Skorpro
  • Skorpro

    GTAholic

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2009
  • Germany

#1914

Posted 06 April 2013 - 05:15 AM

QUOTE (JG33 @ Saturday, Apr 6 2013, 02:11)
You know what, don't worry about it. I downloaded something because I wanted to play it, but you know... Since nobody cares to help.

Please stay cool! We modders have a "real life" too wink.gif

Please don't play Beta#1 with EFLC now... this will crash on some PCs...

Installation:
  • Make a clean copy (NO mods) of your GTA IV folder (or a new installation)
  • Rename this folder to e.g. "Gostown Paradise"
  • Run Gostown.exe as admin (choose the right install folder!)
  • Remove your savegames (SGTA4xx files)!!!!
  • Start as usual -->> LaunchGTAIV.exe in "Gostown Paradise" folder
  • If everything works you can add other (script-) mods but one by one...
  • Please install my Traffic Control mod to avoid a traffic jam

Hope it works now for you smile.gif Have fun!

Rented
  • Rented

    GTA Vet

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2010
  • United-States

#1915

Posted 06 April 2013 - 02:07 PM

QUOTE (BaBaHarD @ Friday, Mar 29 2013, 17:53)
QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Friday, Mar 29 2013, 17:51)
Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

Same for me sometime... just to reboot my system and it's ok

It's not a phone; restarting it wont fix the issue, still not working sad.gif

JG33
  • JG33

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 18 Mar 2013

#1916

Posted 07 April 2013 - 12:15 PM

QUOTE (Skorpro @ Saturday, Apr 6 2013, 05:15)
QUOTE (JG33 @ Saturday, Apr 6 2013, 02:11)
You know what, don't worry about it. I downloaded something because I wanted to play it, but you know... Since nobody cares to help.

Please stay cool! We modders have a "real life" too wink.gif

Please don't play Beta#1 with EFLC now... this will crash on some PCs...

Installation:
  • Make a clean copy (NO mods) of your GTA IV folder (or a new installation)
  • Rename this folder to e.g. "Gostown Paradise"
  • Run Gostown.exe as admin (choose the right install folder!)
  • Remove your savegames (SGTA4xx files)!!!!
  • Start as usual -->> LaunchGTAIV.exe in "Gostown Paradise" folder
  • If everything works you can add other (script-) mods but one by one...
  • Please install my Traffic Control mod to avoid a traffic jam
Hope it works now for you smile.gif Have fun!

I give up. I think it's because I have EFLC and not normal IV.

I have IV on PS3 though xD.

Would a pirated IV work? I'm not purchasing the same game twice just so I can play it on another map.

And if you're not allowed to talk about pirated games here, sorry moderators, delete my post if necessary. tounge.gif

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#1917

Posted 07 April 2013 - 05:03 PM

QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Saturday, Apr 6 2013, 15:07)
QUOTE (BaBaHarD @ Friday, Mar 29 2013, 17:53)
QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Friday, Mar 29 2013, 17:51)
Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

Same for me sometime... just to reboot my system and it's ok

It's not a phone; restarting it wont fix the issue, still not working sad.gif

Hmm, sorry for you !
Can't help you anymore

Rented
  • Rented

    GTA Vet

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2010
  • United-States

#1918

Posted 07 April 2013 - 10:28 PM

QUOTE (BaBaHarD @ Sunday, Apr 7 2013, 17:03)
QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Saturday, Apr 6 2013, 15:07)
QUOTE (BaBaHarD @ Friday, Mar 29 2013, 17:53)
QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Friday, Mar 29 2013, 17:51)
Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

Same for me sometime... just to reboot my system and it's ok

It's not a phone; restarting it wont fix the issue, still not working sad.gif

Hmm, sorry for you !
Can't help you anymore

Thanks anyway tho, if I find out how can i fix it, I'll share it.

Limiter
  • Limiter

    GTA Modder

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Canada

#1919

Posted 08 April 2013 - 02:55 AM

QUOTE (RentedH1tm4nBen @ Friday, Mar 29 2013, 16:51)
Could somebody help me? I run GTA IV everything works perfectly it loads and shows the "Starting a New Game" message but when it's loaded it crashes and returns this message:
user posted image

I use to have this error a lot back in the old days while map modding.

*- BUT I have since found a solution to banished this quickly. I found out that I somehow had two ASI loaders, deleting one of them worked. Either you installed an ASI loader yourself and some other mods you installed also included one, or you installed two versions of the same asi loader, for example, I remember one of them included a debug version and a regular version. Do not install them both.

killed007
  • killed007

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2011

#1920

Posted 08 April 2013 - 11:02 PM

Delete the HOTEL lines in gtaDAT & img. files in they can be found in the common/data folder. & stay away from big water fall once U get this mod working tounge.gif This is an old topic the hotel may not crash some players now that the mod has had updates tho I think hotel is still A problem for some. I have been away for some time. i am just checking in to see if EFLC version /launcher is working yet.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users