Quantcast

Jump to content

» «
Photo

gt3 requires at least 12 mb of video memory? WTF

5 replies to this topic
shadaboot27
  • shadaboot27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2010

#1

Posted 08 November 2010 - 08:36 PM

Hi,

I have just downloaded GTA 3, and I have installed the game, but when I click on the gta3 icon to play the game, I get a message that says: "Grant Theft Auto 3 requires at least 12 mb of available video memory."
I defiantly have enough memory to run the game though. I have been searching on google and cannot find the solution anywhere. PLEASE HELP!!

yojo2
  • yojo2

    ~y

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2008
  • Poland
  • Most Knowledgeable [Technology] 2013
    Helpfulness Award

#2

Posted 08 November 2010 - 08:44 PM

Post your full PC specifications.

shadaboot27
  • shadaboot27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2010

#3

Posted 09 November 2010 - 03:46 PM

system:

Microsoft windows XP
home edition
version 2002
service pack 3

Computer:
intel®
Pentium® 4 CPU 3.00GHz
2.99 GHz, 3.25 GB of RAM

BTW im a bit of a noob when it comes to computers, I know a lot about modding gta but not much about computers.


AuronAXE
  • AuronAXE

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2011

#4

Posted 28 July 2011 - 02:48 AM

You've posted your OS, CPU and RAM, but where is the GPU/Video-Card? "Video memory" is a reference to the graphics card.

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#5

Posted 30 July 2011 - 10:08 PM

Also, Where did you Download the game from?

To find the Video card and VRAM info, go to Start, Run and type in DXDIAG and press Enter, then click the Display tab...

srcn91_34
  • srcn91_34

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2011

#6

Posted 02 February 2012 - 03:56 PM

Restart your pc or wait for 5 minutes




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users