Quantcast

Jump to content

» «
Photo

MY GTA SA save game wont load

  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic
gangmug
  • gangmug

    My nicknames are Rob,Jack and Nick.

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2010
  • Bangladesh

#1

Posted 31 August 2010 - 10:32 AM

SO when i start up the game it workes fine but when I choose a save game it goes to the load screen and then it says GTA SA has stopped working, and then goes back to the desktop. I can only load 1 savefile, and when I copy that save file it works but when i save it again and load it crashes ive tried downloading a save game still dont work.
Ive got a bunch of mods (cleo,cars etc..)
Any help

Oh and my specs are:
Windows 7 Ultimate (32 bit)
AMD Athlon II X2 250 Processor 3.00GHz
2.00GB RAM
NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a

Claude Speed.
  • Claude Speed.

    I'm still around...

  • BUSTED!
  • Joined: 10 Apr 2010

#2

Posted 31 August 2010 - 12:56 PM

There's a GTA San Andreas forum as well, you know? You should have posted in here:
http://www.gtaforums...p?showforum=137

And tell us what version of the game you have and if it is modded. If you have V1 you'll only be able to load V1 save games, the same for V2 and V3. If you can't load your own save games than the problem is with your OS.

gangmug
  • gangmug

    My nicknames are Rob,Jack and Nick.

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2010
  • Bangladesh

#3

Posted 31 August 2010 - 01:27 PM

QUOTE (Claude Speed. @ Aug 31 2010, 12:56)
There's a GTA San Andreas forum as well, you know? You should have posted in here:
http://www.gtaforums...p?showforum=137

And tell us what version of the game you have and if it is modded. If you have V1 you'll only be able to load V1 save games, the same for V2 and V3. If you can't load your own save games than the problem is with your OS.

ok sorry never noticed that anyway thanks for the help oh i have V1




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users