Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA SA APPCRASH

4 replies to this topic
timy
  • timy

    Österreichische Kriegsflotte

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2009

#1

Posted 07 June 2010 - 10:31 AM

Hi!!

I need help with my san andreas.When i start the game cutscennes appear after cutsceenes main menu appears than it stays like that 1-2 sec than everithing goes black and gta_sa must close...bla bla bla.... and when i look what caused trouble says APPCRASH.i use windows 7.PLEASE HELP!!!!!!video soon

timy
  • timy

    Österreichische Kriegsflotte

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2009

#2

Posted 07 June 2010 - 10:49 AM

here is the link to my problem

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#3

Posted 07 June 2010 - 01:01 PM

Neat... but next time (I hope there isn't a next time) Just edit your post if no one has replied.

First: Are you playing the game with the Original DVD in the Drive.
You are not trying to use a No-CD Program or crack.
What version do you have? (If the game is a version 1 it won't say, other wise it is on the disc and box.)
When posting a problem, be sure to include the following information about your computer:
Operating system (Windows users: be sure to mention if you have XP or Vista, and which Service Pack you have)
Video/Graphics card type.And How much Dedicated graphics memory
Processor
RAM (random access memory)
If you have installed mods, remove them.
This will help to identify the problem.

timy
  • timy

    Österreichische Kriegsflotte

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2009

#4

Posted 07 June 2010 - 01:55 PM

i am using original dvd.i bought it in London.i have version 2.0. my sistem reiqirements are ok.....becouse it worked last time than i unninstaled it becouse my space was ful and i needed the space now 1 week later i installed it again and here is the god damn problem.... angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif suicidal.gif suicidal.gif suicidal.gif suicidal.gif suicidal.gif

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#5

Posted 07 June 2010 - 02:59 PM

First start with the Asperin... Delete the GTA_SA.set file, reboot and play.
Are you running the game in a Mode such as XP or windows 98?
If that doesn't work:
Then do another
UNINSTALL/install: VISTA:
QUOTE (Dec 15 2008 @ 15:42 By girishb)

If you're on Vista, you'll need to do this:
1) Uninstall SA.
2) Delete the installation folder if it still exists. (e.g. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
--? 3) Delete the Virtual Store copy of the installation folder too. The Appdata folder might be hidden. (e.g. C:\Users\???\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
4) Delete the gta_sa.set file from your user files folder.
5) Reboot.
6) Reinstall SA.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users