Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Ryosuke's goggle mod

13 replies to this topic
riquenunes
  • riquenunes

    Soldier

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008
  • Brazil

#1

Posted 15 May 2010 - 02:13 AM

So I've downloaded Ryosuke's goggle mod here.
Which was supposed to change thermal-vision/night-vision goggles style, but nothing happens. When I open the game, I can hear a sound, like when windows gives an error, but no errors appear, and the game starts normally, but nothing changes. Does someone knows how to get it working? This mod uses some HLSL effects, which I'm afraid that aren't supported (or something like that) by my graphic card.
Does someone have a way to get it working, by modding mod's files or whatever?

I'm using an ATI Radeon 9550, pixel and vertex shader 2.0.

Thanks in advance smile.gif

riquenunes
  • riquenunes

    Soldier

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008
  • Brazil

#2

Posted 16 May 2010 - 03:11 AM

Nobody?

ajidehak
  • ajidehak

    IN PROTECT OF AHURAMAZDA

  • Members
  • Joined: 09 Jun 2010

#3

Posted 15 August 2010 - 09:27 AM

i have some problem like u.
when i use this game crash
i not know what cause
if anybody konw please write solve massage

riquenunes
  • riquenunes

    Soldier

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008
  • Brazil

#4

Posted 16 August 2010 - 04:53 AM

I'm still with this problem too, shame nobody can help. confused.gif

MW_29
  • MW_29

    i came to play

  • Members
  • Joined: 19 Jan 2008
  • None

#5

Posted 17 August 2010 - 03:48 PM

On my Ati HD4870 Spphire Ryosuke's Google Mod also seem not to work, ...although tested it on different catalysts (drvrs) its still the same, when putting NV i only get crossed from upper right to lower left corner display with one half white an the second green ...;/

eXiLe-VoA
  • eXiLe-VoA

    Miss Millz

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2011

#6

Posted 26 March 2011 - 12:16 AM

lol maybe its a bad mod i got the same, i tried all 4 types of visions and all crashed my game smile.gif

kal-el5676
  • kal-el5676

    Zombie Killa

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2008

#7

Posted 05 April 2011 - 08:08 PM

Anyone ever get this to work here? Someone on youtube did.

riquenunes
  • riquenunes

    Soldier

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008
  • Brazil

#8

Posted 05 April 2011 - 08:11 PM

I still don't.

kal-el5676
  • kal-el5676

    Zombie Killa

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2008

#9

Posted 05 April 2011 - 08:23 PM


eXiLe-VoA
  • eXiLe-VoA

    Miss Millz

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2011

#10

Posted 23 April 2011 - 11:57 AM

QUOTE (kal-el5676 @ Apr 5 2011, 20:23)

ask that dude how he got it working

kal-el5676
  • kal-el5676

    Zombie Killa

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2008

#11

Posted 24 April 2011 - 04:15 AM

He just said he dragged and dropped the files, same as everyone else. Must be a display thing.

iAwsum
  • iAwsum

    Herow!

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2011

#12

Posted 24 April 2011 - 06:45 AM

Probably conflicts.
I get the same thing with Ryosukes Depth Of Field mod.-

kal-el5676
  • kal-el5676

    Zombie Killa

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2008

#13

Posted 12 April 2012 - 01:48 AM

I got it working with my new computer and with ENB. I think you just need a really Beefy comp.


Mr. Enigma
  • Mr. Enigma

    brunonimos inc.

  • Members
  • Joined: 08 Jul 2011

#14

Posted 12 April 2012 - 03:17 AM Edited by Mr. Enigma, 12 April 2012 - 03:21 AM.

I got the same problem and a window dysplays function reset error.
The solution is this:
The goggle.asi without reset function, fx files or fixed.(It works for me).

http://www.mediafire...qgz5i0twlxz3wci

Put these asi scripts in root and config colormod value to change the effect.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users