Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|BETA] ViceCityStories PC Edition

13,673 replies to this topic
_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland

#10441

Posted 17 June 2013 - 08:43 AM Edited by City_Poke912, 17 June 2013 - 08:49 AM.

QUOTE (Claude Liberty @ Monday, Jun 17 2013, 09:11)
And maybe turnlights shouldn't light up at night or when I apply vehicle's brakes?

Which one? Can you show a screen?

QUOTE (Claude Liberty @ Monday, Jun 17 2013, 09:11)
Thank you, CP, for Dozer's bucket, but I think that the rotating point should be at these small wheels above bucket, because right now it looks strange when I lower the bucket, it seems like hydraulic pistons holding that bucket just bend down under it's weight.


I don't think, it's a good idea.
user posted image

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10442

Posted 17 June 2013 - 09:08 AM

user posted image
I guess smaller turnlamps shouldn't light up when I hit the brakes.

user posted image
I think this wheel (circled in red) is better rotating point.

P.S. Sorry for the inconvenience.

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland

#10443

Posted 17 June 2013 - 09:15 AM

But rotating pivot is set in this place (marked on red).

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10444

Posted 17 June 2013 - 09:57 AM Edited by Claude Liberty, 17 June 2013 - 10:07 AM.

user posted image
This is the dummy I'm talking about. And I wish to express the thought that it would better be placed inside that thick horizontal bar between those joints.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10445

Posted 17 June 2013 - 10:01 AM

QUOTE (nkjellman @ Monday, Jun 17 2013, 03:00)
As the VCS PC Edition Boomshine Blowout has to be played differently due to the meter being FPS dependant

It's not!

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10446

Posted 17 June 2013 - 10:26 AM

user posted image
This is how it works now.

user posted image
This is how I think it should work.

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland

#10447

Posted 17 June 2013 - 10:33 AM

Not possible.

TheVladonPro
  • TheVladonPro

    Mapper

  • Members
  • Joined: 17 Feb 2013
  • Russia

#10448

Posted 17 June 2013 - 10:42 AM

Bug in mission Truck Stop.

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland

#10449

Posted 17 June 2013 - 11:07 AM

QUOTE (Ash)
OK, what part of stop reporting stuff did you guys not get, WE ALREADY KNOW THESE!!!!

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10450

Posted 17 June 2013 - 12:01 PM

That's what I'm talking about:
user posted image
user posted image
I know I messed it up a little, but it was my very first Zmodeler experience ever, and it threw me some warnings when importing.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10451

Posted 17 June 2013 - 02:02 PM

QUOTE (TheVladonPro @ Monday, Jun 17 2013, 12:42)
Bug in mission Truck Stop.

It's a f*cking known bug and the reason is f*cking unknown so it's f*cking unfixable now. Please, don't report it anymore. I AM AWARE OF IT.

elMarcoPL
  • elMarcoPL

    Tronco

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2011

#10452

Posted 17 June 2013 - 02:08 PM




Uros12
  • Uros12

    Guess whos back!

  • Members
  • Joined: 25 Aug 2008

#10453

Posted 17 June 2013 - 02:18 PM

You guys should write in the first post all the bugs that are already reported so people could know that they dont have to report it again.

GamerShotgun
  • GamerShotgun

    The main protagonist.

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2005

#10454

Posted 17 June 2013 - 02:40 PM

Seeing how retarded everyone seems to be here, they wouldn't even care about the buglist.

TheRock92
  • TheRock92

    The GTA Champion

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2008

#10455

Posted 17 June 2013 - 02:51 PM

QUOTE (Uros12 @ Monday, Jun 17 2013, 14:18)
You guys should write in the first post all the bugs that are already reported so people could know that they dont have to report it again.

I agree with Uros12...all we are trying to do is help you and besides - it is you who told us to help you and report if there are bugs so I dont know why are you so hostile...edit the first post and tell us of all the known bugs so we know what to report...we are only trying to help !!!

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland

#10456

Posted 17 June 2013 - 03:19 PM

We know what to do.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10457

Posted 17 June 2013 - 03:39 PM

QUOTE (Claude Liberty @ Monday, Jun 17 2013, 11:08)
user posted image

Fixed the bars' borders, I think. I can't verify whether the fix works or not though.

SkylineGTRFreak
  • SkylineGTRFreak

    Blackhawk lover

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2010

#10458

Posted 17 June 2013 - 03:42 PM

QUOTE (MasterK @ Monday, Jun 17 2013, 15:40)
Seeing how retarded everyone seems to be here, they wouldn't even care about the buglist.

Yup, would guess so, too

mlks10
  • mlks10

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2012

#10459

Posted 17 June 2013 - 03:45 PM

is a BETA and it is logical que there will be bugs and errors. Stop talking about the same-errors and useless things, not know how to read? this is getting boring, the team knows what to do. bunch of dissatisfied confused.gif

xNCx
  • xNCx

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 15 May 2008
  • None

#10460

Posted 17 June 2013 - 03:51 PM

QUOTE (SilentPL @ Monday, Jun 17 2013, 15:02)
QUOTE (TheVladonPro @ Monday, Jun 17 2013, 12:42)
Bug in mission Truck Stop.

It's a f*cking known bug and the reason is f*cking unknown so it's f*cking unfixable now. Please, don't report it anymore. I AM AWARE OF IT.

Maybe the paths file needs to be corrected? Or use another opcode to task Phil driving.

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10461

Posted 17 June 2013 - 03:54 PM Edited by Claude Liberty, 17 June 2013 - 04:52 PM.

QUOTE (SilentPL @ Monday, Jun 17 2013, 21:39)
Fixed the bars' borders, I think. I can't verify whether the fix works or not though.

Screen was made on build 1175. Pink bar while loading the game and radio icons in Settings are missing too. I have ATI Radeon HD4650 1GB AGP by Gigabyte videocard, if that matters. At the same time, all these things do show up under Ubuntu/Wine on nVidia GeForce 8200m G.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10462

Posted 17 June 2013 - 03:59 PM

QUOTE (Claude Liberty @ Monday, Jun 17 2013, 17:54)
Screen was made on build 1175. Pink bar while loading the game and radio icons in Settings are missing too.

How about ModBase logo in Game Updates screen? Is it missing too?

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10463

Posted 17 June 2013 - 04:05 PM

ModBase.pl logo shows fine, as well as lonely Flash FM logo, actually.

P.S. While menu strings change their position depending on Aspect Ratio, their reaction zones seem to stay where they were. Idk how to describe this, so here's the screen:
user posted image

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10464

Posted 17 June 2013 - 04:10 PM

QUOTE (Claude Liberty @ Monday, Jun 17 2013, 18:05)
P.S. While menu strings change their position depending on Aspect Ratio, their reaction zones seem to stay where they were. Idk how to describe this, so here's the screen:

It's known, that's why 5:4 aspect ratio is called unfinished.

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10465

Posted 17 June 2013 - 05:06 PM Edited by SilentPL, 17 June 2013 - 05:10 PM.

An update has been released! Here's what's changed since Build 1184:
  • FIX: Health/armour bar borders should display properly now on all graphics cards
  • FIX: Futher SCM fixes - Turismo and Time Trials corruptions are sorted now
The updater is enabled again too, obviously.

EDIT:
I know the list is short, but these SCM fixes are EXTREMELY important.

Claude Liberty
  • Claude Liberty

    Talkative like never before

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009
  • Russia

#10466

Posted 17 June 2013 - 05:18 PM

Nope, health and armor bars still are borderless. Well, don't you worry. Looks like I'm the only one having this issue.

[PTM]Al_Pacino
  • [PTM]Al_Pacino

    Vice City Stories PC Edition supporter

  • Members
  • Joined: 10 Aug 2008

#10467

Posted 17 June 2013 - 05:25 PM

Tell us when Fear The Repo is fixed so we can progress in the story.
If it's meant to be fixed already, it keeps crashing (just tested).

Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#10468

Posted 17 June 2013 - 05:25 PM

QUOTE ([PTM]Al_Pacino @ Monday, Jun 17 2013, 19:25)
If it's meant to be fixed already, it keeps crashing (just tested).

Never had a crash in it, dump please?

[PTM]Al_Pacino
  • [PTM]Al_Pacino

    Vice City Stories PC Edition supporter

  • Members
  • Joined: 10 Aug 2008

#10469

Posted 17 June 2013 - 05:26 PM Edited by [PTM]Al_Pacino, 17 June 2013 - 05:29 PM.

Do I have to start a new game or can I use the old save game before that mission's patch?
http://www.sendspace.com/file/md5ial
Build 1186.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#10470

Posted 17 June 2013 - 05:40 PM

You can likely get away with using your save.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users