Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Vice City Mult-player on LAN

6 replies to this topic
Gibush
  • Gibush

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Nov 2009

#1

Posted 04 November 2009 - 04:55 AM

Hello. I just registered here so I could post about this. I just got the GTA Trilogy pack today, and I want to play VC on LAN with my brother.

I looked around, and found that the official site's server is down. Anyway, I found version .03x, and then downloaded the update to 0.3z.

I found that there is a pdf guide to creating LAN games, but IT is down.

When I press create server, it asks for a port. Which port do I use for LAN? I left it blank and it put in 5192. However, it just says "retrieving info" forever, and does nothing.

Please help, as I'm very frustrated and want to play very badly.

Thanks.

Spuds725
  • Spuds725

    Party Animal

  • Moderator
  • Joined: 27 Sep 2003
  • United-States

#2

Posted 06 November 2009 - 02:58 PM

moved to VC multiplayer...

bammargera
  • bammargera

    Just Call Me Rob, Its Easier That Way

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2006

#3

Posted 10 November 2009 - 06:11 PM

Yeah i would like to know this too, also wheres the link you had?

Arch Face
  • Arch Face

    Soviet Gangstars COMMANDS YOU!!!

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2008

#4

Posted 04 December 2009 - 10:06 AM

hes talking about VC-MP 0.3z...
dude, this mod is old... and i mean REALLY OLD (2003)
no one play this mod anymore (only 7 people) there are only 2 servers online, and the group who created this mod quit updating it and only work on SA-MP for now.
now, to host a server of any kind (LAN, Internet) you need to buy it first.
if the VC-MP gets stuck, go to your firewall and allow your computer to use it.

im not talking from experience on VC-MP (only played a week on that) but on experience on SA-MP that is actually the same.\
so if im wrong, don't call me stupid...

MJFan3000
  • MJFan3000

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2009

#5

Posted 21 May 2010 - 02:23 AM

QUOTE (Arch Face @ Dec 4 2009, 10:06)
hes talking about VC-MP 0.3z...
dude, this mod is old... and i mean REALLY OLD (2003)
no one play this mod anymore (only 7 people) there are only 2 servers online, and the group who created this mod quit updating it and only work on SA-MP for now.
now, to host a server of any kind (LAN, Internet) you need to buy it first.
if the VC-MP gets stuck, go to your firewall and allow your computer to use it.

im not talking from experience on VC-MP (only played a week on that) but on experience on SA-MP that is actually the same.\
so if im wrong, don't call me stupid...

Dude your wrong theirs more then 7 people that play VC:MP because I checked how many downloads there are over 7k. and they still update it rarley though.

StriKe-
  • StriKe-

    VC-MP Beta Tester

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2010

#6

Posted 20 June 2010 - 09:44 AM

Latest client and server downloads
http://www.gtaforums...entry1059985801

geodude2010
  • geodude2010

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Jun 2010

#7

Posted 15 October 2010 - 05:03 PM

can u play lan




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users