Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How to convert models

9 replies to this topic
Chrome_Adderz
  • Chrome_Adderz

    ☆☆☆☆☆

  • Members
  • Joined: 08 Apr 2009
  • Philippines

#1

Posted 01 November 2009 - 07:43 AM

Hi, I'm new to converting, i'm still converting textures from my iv to my sa, but i found a very funny ped(from gta iv), the m_m_crackhead, i liked it, but i don't know how to convert it, if you know how to just tell me. 1st, i need to know what tool to use, 2nd link me a video tut. thanks. I won't post any link here, my mods are for my own use only, and if you want conversions and you helped me, i'll give you one ped.

markjaysongalang
  • markjaysongalang

    MarkJ-0699

  • Members
  • Joined: 31 May 2009

#2

Posted 01 November 2009 - 08:56 AM

I need help too!

Chrome_Adderz
  • Chrome_Adderz

    ☆☆☆☆☆

  • Members
  • Joined: 08 Apr 2009
  • Philippines

#3

Posted 16 November 2009 - 10:22 AM

Someone reply on this topic please. And please give me a link to the tutorial.

SLAYERMAGGOT
  • SLAYERMAGGOT

    Stay Wild

  • Members
  • Joined: 19 Mar 2008

#4

Posted 16 November 2009 - 02:03 PM

Get ZModeler 2 and also here are tutorials for all important things, in the ZModeler 2 Forum you can find a lot help and useful topics about converting too. icon14.gif

OGBAGDIG
  • OGBAGDIG

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2009

#5

Posted 28 November 2009 - 03:41 AM

And, before i forget, this topic is for converting IV .wdr to SA .dff.

Chrome_Adderz
  • Chrome_Adderz

    ☆☆☆☆☆

  • Members
  • Joined: 08 Apr 2009
  • Philippines

#6

Posted 26 December 2009 - 04:11 AM

Everytime i open zmodeleer, it has an error.

{[superCJ]}
  • {[superCJ]}

    That creepy guy that watches you when you sleep...

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2009

#7

Posted 01 January 2010 - 11:37 AM

i dont know much about it, but i think if u try to Run as Administrator, it might work?
just a guess.

Chrome_Adderz
  • Chrome_Adderz

    ☆☆☆☆☆

  • Members
  • Joined: 08 Apr 2009
  • Philippines

#8

Posted 14 February 2010 - 11:25 AM

QUOTE ({[superCJ]} @ Jan 1 2010, 19:37)
i dont know much about it, but i think if u try to Run as Administrator, it might work?
just a guess.

No. Running as admin is helping the community(lol, like manny escuala) of gtaforums.com. And, converting is different from running.

Omarilzz
  • Omarilzz

    Omarilixed

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2011

#9

Posted 22 September 2012 - 03:12 PM

if you want to convert from gta iv to SA\VC\III
See my Tut
http://www.gtaforums...howtopic=516306

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#10

Posted 22 September 2012 - 04:54 PM

use 3dsmax, GIMSIV plugin (to import gta iv models in open formats), Kam's script( to export the models in GTA:SA format)
then import it to the game an that's it.
of course you need to know how to handle GIMS IV and 3dsmax first
you have to get a copy of the 3dsmax software. 2012 version is fully supported by 3doomer (GIMS IV developer)
i think it will work, any doubt, send me a PM. smile.gif




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users