Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Question of DYOM

  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic
FreakyStream
  • FreakyStream

    The World Is Yours.

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Oct 2009

#1

Posted 24 October 2009 - 09:12 PM

I making a "Story Mission" But i want put credits to final of the story, is this possible in DYOM?

Thanks colgate.gif

Kratos2000
  • Kratos2000

    ;)

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2009

#2

Posted 24 October 2009 - 09:19 PM Edited by Kratos2000, 25 October 2009 - 03:43 PM.

QUOTE (FreakyStream @ Oct 24 2009, 21:12)
I making a "Story Mission" But i want put credits to final of the story, is this possible in DYOM?

Thanks colgate.gif

I make a story mission but i want to put credits to finish of the story, is it possible in DYOM?

Thanks colgate.gif


I know you don't really care but you need to fix it.

Just make a camera objectives and write the names.

FreakyStream
  • FreakyStream

    The World Is Yours.

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Oct 2009

#3

Posted 24 October 2009 - 09:31 PM

WTF? in form for make the "camera objectives" I need make the realistic credit with cutscenes aparentadly of the final of the original game San Andreas with cutscenes and texts of makers of the game, etc...

hetment
  • hetment

    GTA 4 and gta san andreas. the best gta games ever!

  • Members
  • Joined: 03 May 2009

#4

Posted 25 October 2009 - 04:18 AM

nope thats not possible.. maybe in dyom 5 but without credits also mission looks good as its a single mission only

JOJOXX
  • JOJOXX

    Prankster

  • Members
  • Joined: 12 May 2009

#5

Posted 25 October 2009 - 08:03 AM

Just use the cutscene and write there the names,and what you want..... wink.gif

Kratos2000
  • Kratos2000

    ;)

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2009

#6

Posted 25 October 2009 - 12:20 PM

QUOTE (FreakyStream @ Oct 24 2009, 21:31)
WTF? in form for make the "camera objectives" I need make the realistic credit with cutscenes aparentadly of the final of the original game San Andreas with cutscenes and texts of makers of the game, etc...

what WTF? you don't think you're expecting for too much??

FreakyStream
  • FreakyStream

    The World Is Yours.

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Oct 2009

#7

Posted 25 October 2009 - 01:37 PM Edited by FreakyStream, 25 October 2009 - 01:41 PM.

Hooooouuu ok I understand now!!! thanks sorry for make 3 topics biggrin.gif

ED Other question:

┐How to make a path for car in the cutscenes?

Example: In the cutscene i want make a car move to exactly point. I need make this how to make?

Kratos2000
  • Kratos2000

    ;)

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2009

#8

Posted 25 October 2009 - 02:12 PM

QUOTE (FreakyStream @ Oct 25 2009, 13:37)
Hooooouuu ok I understand now!!! thanks sorry for make 3 topics biggrin.gif

ED Other question:

┐How to make a path for car in the cutscenes?

Example: In the cutscene i want make a car move to exactly point. I need make this how to make?

it's featured only in DYOM v5 beta>>>>>>>>>>>>>>

FreakyStream
  • FreakyStream

    The World Is Yours.

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Oct 2009

#9

Posted 25 October 2009 - 02:13 PM

Its compatible the missions maked in dyom 4.1 in dyom v5?

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    Let's Bounce

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal

#10

Posted 25 October 2009 - 02:17 PM

DYOM v5 beta can't load or save missions, but well yes, if DYOM 2.0 missions are compatible with 4.1, DYOM 4.1 missions are compatible with v5.

FreakyStream
  • FreakyStream

    The World Is Yours.

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Oct 2009

#11

Posted 25 October 2009 - 03:17 PM

Hou yeah! thanks!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users