Quantcast

Jump to content

» «
Photo

MEd v. 0.32

11 replies to this topic
drift4ever
  • drift4ever

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 10 May 2008

#1

Posted 16 August 2009 - 04:20 PM

why is it that everytime i want to edit los santos with MEd v0.32, the map doesnt appear on the right screen, it just black. i tried scrolling to find it, but it still just black, if any1 can actually send me v. 0.30, itll be very well appreciated. or if any1 can tell me what the problem is.

drift4ever
  • drift4ever

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 10 May 2008

#2

Posted 17 August 2009 - 08:14 PM

is any1 going to help me? sorry i have to double post incase sum people missed it

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#3

Posted 17 August 2009 - 08:27 PM

You might wanna try asking in the mod topic over here. You're bound to get more precise help that way.

Shadow-Link
  • Shadow-Link

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 01 Dec 2004
  • None

#4

Posted 18 August 2009 - 04:36 PM

Not sure if this is the problem (there really are people that forget this). Did you go to the "Render" tab, checked the ipl files you wanted to render and clicked the "render" button?

drift4ever
  • drift4ever

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 10 May 2008

#5

Posted 18 August 2009 - 05:16 PM

QUOTE (Prince-Link @ Aug 18 2009, 16:36)
Not sure if this is the problem (there really are people that forget this). Did you go to the "Render" tab, checked the ipl files you wanted to render and clicked the "render" button?

i have version v 0.32, and i dont see any thing that says render in the tool, so i dont think there a render tab nor a render button

Shadow-Link
  • Shadow-Link

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 01 Dec 2004
  • None

#6

Posted 18 August 2009 - 05:41 PM

Sorry meant "scene" tab.. and if you searched better in the tool you could've seen the "render" button on that tab wink.gif .

drift4ever
  • drift4ever

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 10 May 2008

#7

Posted 18 August 2009 - 06:11 PM Edited by drift4ever, 18 August 2009 - 06:19 PM.

QUOTE (Prince-Link @ Aug 18 2009, 17:41)
Sorry meant "scene" tab.. and if you searched better in the tool you could've seen the "render" button on that tab wink.gif .

ok, i did waht u said, but i still cant see the map... sad.gif

Edit: Actually, i selected all, and i rendered, and it worked! thank u so much

Shadow-Link
  • Shadow-Link

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 01 Dec 2004
  • None

#8

Posted 18 August 2009 - 06:32 PM

You're welcome. If you select just one IPL. Double click that IPL. The camera will now point at that ipl.

tazone28
  • tazone28

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2010

#9

Posted 24 July 2010 - 05:19 PM

Thx U

weskey009
  • weskey009

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Apr 2009

#10

Posted 16 August 2010 - 05:33 PM

Thanks man i totaly forgot it

Dylan_Madigan
  • Dylan_Madigan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Aug 2009

#11

Posted 01 September 2010 - 12:38 PM

Probable reasons for problem:

1. u didnt render
2. render the parts od ls as the first thing.... dont render say lv or interiors then LS
3. Move the camera angle all around to look for it
4. Its messed up and you need to re download
5. You have been smoking too much crack around your computer.... ever hear of 2nd had smoking?

james227uk
  • james227uk

    One Spartan Army

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 05 Feb 2008

#12

Posted 02 September 2010 - 10:08 PM

QUOTE (Dylan_Madigan @ Sep 1 2010, 13:38)
Probable reasons for problem:

1. u didnt render
2. render the parts od ls as the first thing.... dont render say lv or interiors then LS
3. Move the camera angle all around to look for it
4. Its messed up and you need to re download
5. You have been smoking too much crack around your computer.... ever hear of 2nd had smoking?

Dude, this thread was already answered. Try reading the replies IN the topic and not just the title next time, eh.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users