Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Add New Car GTA IV

733 replies to this topic
mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#1

Posted 07 August 2009 - 05:20 AM

i'll explain about adding a new car in GTA IV

files you need from IV:
CODE

carcol.dat
cargrp.dat
default.dat
gta.dat
images.txt


others file:
CODE

a new car file(wft + wtd)
openIV

in this tutorial i'll be using test.wft & test.wtd as new car file and it replace turismo.
if your new vehicle didn't have handling or carcol, you can use the one it replace, but rename the name to your car name(test)
all words that's bold can be change to any name you like(don't use space)
while editing always follow the format of the file( space, CAPITAL LETTERS, and everything) don't make a blank new line or
delete a new line(it'll crash sometime).
don't change a vehicle that's in your parking(saved car) or you will get smpa60 error.
to add more than 24 vehicle you need patch 1.0.0.4(max 28).


1. edit default.dat, gta.dat and images.txt
default.dat -> add "HANDLING common:/data/newhandling.dat"
CODE

#
# Object types
#
IDE common:/data/default.ide
IDE common:/data/vehicles.ide
IDE common:/data/peds.ide

ANIMGRP common:/data/animgrp.dat
HANDLING common:/data/handling.dat
VEHICLEEXTRAS common:/data/VehicleExtras.dat
PLAYER platform:/models/cdimages/playerped.rpf
PEDGRP common:/data/pedgrp.dat
CARGRP common:/data/cargrp.dat
RADIO common:/data/radiohud.dat
RADIOLOGOS independent:/textures/radio_hud.itd
WEAPONINFO common:/data/weaponinfo.xml
THROWNWEAPONINFO common:/data/thrownweaponinfo.xml
PEDPERSONALITY common:/data/pedpersonality.dat
MELEEANIMS common:/data/meleeanims.dat
ACTIONTABLE common:/data/action_table.csv
EXPLOSIONFX common:/data/effects/explosionFx.dat
VEHOFF common:/data/vehOff.csv
FMENUFILE common:/data/frontend_menus.xml
LBDATAFILE common:/data/leaderboards_data.xml
LBICONSFILE independent:/textures/Leaderboards.itd
HANDLING common:/data/newhandling.dat

HTML http:

gta.dat -> add "IDE common:/data/newveh.ide","IDE common:/data/newveh1.ide" and so forth as needed.
CODE

#
# Load IDEs first, then the models and after that the IPLs
#

#IMG ASSETS.IMG
IMGLIST common:/data/images.txt

#
#  Water
#
WATER common:/DATA/WATER.DAT common:/DATA/WATERLOW.DAT



.
.
.
.
.




#
#  Lod Cullers
#
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_j.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_m.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_e.IPL
IDE common:/data/newveh.ide
IDE common:/data/newveh1.ide

images.txt -> add "platformimg:/models/cdimages/newveh 1"
CODE

# NOTE: The names and paths in this file are CASESENSITIVE on PS3 so don't f*ck 'em up.

#this has been ordered to reflect the order on the disk

commonimg:/data/cdimages/navgen_script
commonimg:/data/cdimages/script_network 1
platformimg:/anim/cutsprops  1
platformimg:/anim/cuts   1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ss 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ab 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_km 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_mp 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ld 1



.
.
.
.




platformimg:/data/maps/east/queens_w2 0
platformimg:/data/maps/east/queens_w 0
platformimg:/data/maps/east/queens_e 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_e 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_e2 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_w 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_w2 0
platformimg:/models/cdimages/newveh 1

#map xref

#map instance



2. create a new img file using open iv, name it newveh.img
3. add new car files(wtd & wft) to newveh.img(if car name have been used in vehicles.img, you need to rename your new car)
4. edit carcol.dat -> add a new line, either in car3 section or car4 section.
CODE
washington, 0,0,12, 4,4,12, 6,6,12, 10,10,12, 21,21,12, 23,23,12, 25,25,12, 33,33,35, 37,37,32, 49,49,63, 52,52,56, 54,54,55, 65,65,63, 67,67,118, 70,70,65, 98,98,90, 16,16,76, 9,9,91, 15,15,93, 19,19,93, 13,13,80,
yankee,  15,112,1, 26,78,1,
test,  0,0,1, 35,35,127, 1,1,3, 17,17,34, 21,21,21, 31,31,33, 38,38,30, 52,52,50, 69,69,63, 72,72,63, 81,81,63, 89,89,89, 95,95,90,

5. create newhandling.dat and newveh.ide.
newhandling.dat(if you make mistakes when you spawn it, it looks correct but when you touch it, it fall to the ground)
CODE

TEST 1500.0 7.0 85 0.0 -0.06 -0.18 0.0 5 0.34 1.0 225.0 0.34 0.65 0.7 35.0 1.50 1.50 13.5 0.12 0.48 2.0 1.3 1.3 0.12 -0.13 0.0 0.5 1.0 0.3 3.4 7 0.0 110000 440010 1 1

newveh.ide(if you make mistakes your game will crash on loading[error SMPA60])
CODE

cars

test, test, car, TEST, COMET, VEH@LOW, NULL, 1,  999, 0.2621, 0.2621, 0, 5, 1.0, 0, noboot+sports


end

txdp

vehshare_truck, vehshare

end

6. edit cargrp.dat(so ped will use new vehicle)-> add test after each turismo
CODE

oracle, fortune, uranus, vigero, primo, admiral, df8, fxt, feroci, e109, pinnacle, habanero, sentinel, schafter, rebla, supergt,  pcj, perennial, landstalker, faggio, comet, test, coquette, bus,   # POPCYCLE_GROUP_MIDTOWN

7. place in common\data
carcol.dat
cargrp.dat
default.dat
gta.dat
images.txt
newveh.ide
newhandling.dat
8. place in pc\models\cdimages
newveh.img

i'm not good at explain i guess. if you didn't understand just ask here smile.gif
and maybe someone can explain more better

known bugs:
depend on how many vehicle you add, there is a bug(minigame, carwash and maybe other place are screwed)(fixed)

if you find any bug just post it, so i can update this tut.(maybe someone can solve it)

basic edited and added file
http://www.mediafire.com/?5jz2qnymylo

credit: good_NTS(open iv), espedito(bug fix),

for EFLC, thakns to deagle21
http://www.gtaforums...st&p=1059894747

translated to france by berunours
http://www.gtaforums...showtopic=10326

translated to Italy by Fabio206
http://forum.gta-exp...on-sostituirli/

translated to Germany by Mr.Bolleck
http://gta-worldmods...?threadid=10841

sorry for my english tounge.gif
  • Bozzah likes this

ikt
  • ikt

    *poof*

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006
  • None

#2

Posted 07 August 2009 - 05:57 AM

Niiice. I'll try this, but... how do i spawn a added heli? I don't think peds will fly it so you can steal it tounge.gif

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#3

Posted 07 August 2009 - 06:31 AM

QUOTE (ikt @ Aug 7 2009, 05:57)
Niiice. I'll try this, but... how do i spawn a added heli? I don't think peds will fly it so you can steal it tounge.gif

just open consol and type spawn vehicle_name

Black-hawk
  • Black-hawk

    Boss

  • The Connection
  • Joined: 28 Mar 2004

#4

Posted 07 August 2009 - 06:38 AM

QUOTE (mataanjin @ Aug 6 2009, 23:31)
QUOTE (ikt @ Aug 7 2009, 05:57)
Niiice. I'll try this, but... how do i spawn a added heli? I don't think peds will fly it so you can steal it tounge.gif

just open consol and type spawn vehicle_name

IV has a console?

KingBulleT 8747
  • KingBulleT 8747

    LOL

  • BUSTED!
  • Joined: 31 Aug 2008

#5

Posted 07 August 2009 - 06:43 AM

QUOTE (Black-hawk @ Aug 7 2009, 06:38)
QUOTE (mataanjin @ Aug 6 2009, 23:31)
QUOTE (ikt @ Aug 7 2009, 05:57)
Niiice. I'll try this, but... how do i spawn a added heli? I don't think peds will fly it so you can steal it tounge.gif

just open consol and type spawn vehicle_name

IV has a console?

No the net. Scripthook has one.

Andrew
  • Andrew

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 21 Jul 2003
  • None

#6

Posted 07 August 2009 - 06:58 AM

This is a tutorial so it belongs in the tutorial forum.

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#7

Posted 07 August 2009 - 07:21 AM

QUOTE (Gangsta Killa @ Aug 7 2009, 06:58)
This is a tutorial so it belongs in the tutorial forum.

i have try to post there, but it didn't shown up.

feel free to move this thread smile.gif

Dvt-MedShot
  • Dvt-MedShot

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 02 May 2007

#8

Posted 07 August 2009 - 09:15 AM

But do do you get the vehicle adding glitches in the game such as you can't play bowling, map glitches in Hove Beach and etc. (same glitches that the TLAD Bikes mod created)?

chasez
  • chasez

    GTAV? Haven't played it!

  • Members
  • Joined: 21 Nov 2008
  • None

#9

Posted 07 August 2009 - 09:25 AM

Do we really need to extract all vehicles.img file? Can't we just add cars in OpenIV and edit the dat and ide files? have you tried that?

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#10

Posted 07 August 2009 - 09:33 AM

^^
you don't need to. but my open iv gets error if i just edit vehicles.img directly.

QUOTE (Dvt-MedShot @ Aug 7 2009, 09:15)
But do do you get the vehicle adding glitches in the game such as you can't play bowling, map glitches in Hove Beach and etc. (same glitches that the TLAD Bikes mod created)?

yeah, you can't play bowling sad.gif
didn't know why.
but i dont see glitches. maybe it drop performance becouse you add more vehicle and a hi-res one.

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#11

Posted 08 August 2009 - 06:24 AM

i found out where the error came from.
it's from vehicle.ide and the way gta treat ide files.
i seems that it used a fixed array for all ide file, so if you add one, the other below it will be replace(it's place)
the more you add the more it's bug.

for the mini game such as bowling, you still can playit, only the place is changed(again it's according to how many you add)


berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#12

Posted 14 August 2009 - 01:03 PM

Hi... Thank you for the tuto...

But i have a little problem and i don't know why... Can you help me please ?

I try with 3 different cars but it's always the same...
user posted image

Car has no wheels, no texture, and is not an car but an object ? I have name the car: bmwm3

gta: 1.0.4.0, some car already install.

sorry for mi bad english, i'm french sad.gif

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#13

Posted 14 August 2009 - 02:25 PM

it seems that your vehicle.ide is wrong.
what is your line that you add to vehicle.ide?

berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#14

Posted 14 August 2009 - 04:01 PM

QUOTE (mataanjin @ Aug 14 2009, 14:25)
it seems that your vehicle.ide is wrong.
what is your line that you add to vehicle.ide?

bmwm3, bmwm3, car, BMWM3, SENTINEL, VEH@LOW, VEH@LOW_LU2_RI2, 100, 999, 0.2737, 0.2737, 0, 5, 1.0 ,0, ext_gang+ext_all+ext_strong


thank you for your help

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#15

Posted 14 August 2009 - 05:32 PM

QUOTE (berunours @ Aug 14 2009, 16:01)
QUOTE (mataanjin @ Aug 14 2009, 14:25)
it seems that your vehicle.ide is wrong.
what is your line that you add to vehicle.ide?

bmwm3, bmwm3, car, BMWM3, SENTINEL, VEH@LOW, VEH@LOW_LU2_RI2, 100, 999, 0.2737, 0.2737, 0, 5, 1.0 ,0, ext_gang+ext_all+ext_strong


thank you for your help

strange, i got it working. where did you place this new line?

i found another way though
you can edit default.dat and add a new "IDE common:/data/newvec.ide"
CODE

#
# Object types
#
IDE common:/data/default.ide
IDE common:/data/vehicles.ide
IDE common:/data/peds.ide

ANIMGRP common:/data/animgrp.dat
HANDLING common:/data/handling.dat
VEHICLEEXTRAS common:/data/VehicleExtras.dat
PLAYER platform:/models/cdimages/playerped.rpf
PEDGRP common:/data/pedgrp.dat
CARGRP common:/data/cargrp.dat
RADIO common:/data/radiohud.dat
RADIOLOGOS independent:/textures/radio_hud.itd
WEAPONINFO common:/data/weaponinfo.xml
THROWNWEAPONINFO common:/data/thrownweaponinfo.xml
PEDPERSONALITY common:/data/pedpersonality.dat
MELEEANIMS common:/data/meleeanims.dat
ACTIONTABLE common:/data/action_table.csv
EXPLOSIONFX common:/data/effects/explosionFx.dat
VEHOFF common:/data/vehOff.csv
FMENUFILE common:/data/frontend_menus.xml
LBDATAFILE common:/data/leaderboards_data.xml
LBICONSFILE independent:/textures/Leaderboards.itd
IDE common:/data/newvec.ide

HTML http:

then you create newvec.ide with content like this(follow the format)
CODE

cars

your car ide

end

is it fix your problem?
i have encountered the same problem before, but i forget what is wrong.

berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#16

Posted 14 August 2009 - 06:30 PM

QUOTE ("mataanjin")
strange, i got it working. where did you place this new line?


I tried:
-as indicated
-at the end of cars
-and alphabetically

but each time same result sad.gif

I tried the second method (create newvec.ide) but same result sad.gif

I think i should I re-installed gta

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#17

Posted 15 August 2009 - 01:05 AM Edited by mataanjin, 15 August 2009 - 01:25 AM.

QUOTE (berunours @ Aug 14 2009, 18:30)
QUOTE ("mataanjin")
strange, i got it working. where did you place this new line?


I tried:
-as indicated
-at the end of cars
-and alphabetically

but each time same result sad.gif

I tried the second method (create newvec.ide) but same result sad.gif

I think i should I re-installed gta

no, you don't need to reinstall gta. as i have encountered the same problem before but i fix it.

can you show me your vehicles.ide and handling.dat?
when you open vehicles.img can you see bmwm3? can you open its wtd?


add me at ym([email protected])

berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#18

Posted 15 August 2009 - 08:23 AM

I try with another car: Shelby, same result

QUOTE ("mataanjin")
can you show me your vehicles.ide and handling.dat?

link on megaupload

QUOTE ("mataanjin")
when you open vehicles.img can you see bmwm3? can you open its wtd?


Yes, it looks good

user posted image

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#19

Posted 15 August 2009 - 10:16 AM

can you add me at ym([email protected]) so we can test it on the fly smile.gif

can you open the wtd file using open iv?

handling file that you gave me is a backup one? i dont see shelby there.
when you edit vehicle.ide it's best if you just copy the one that you will replace and change its name accordingly.

let's try using a same model, can you dl this car and name it audi.wtf and audi.wtd
then use open iv to add this to vehicles.img(use the original vehicles.img)

Exiscetti
  • Exiscetti

    Renfei.Song

  • Members
  • Joined: 01 May 2009

#20

Posted 15 August 2009 - 01:21 PM

it'll be exciting if we can add new cars into gtaiv!!!! but still some questions here :

during the very first steps i make a copy of vehicles.img (out of gtaiv dir), and successfully add audir8.wft & audir8.wtd to vehicles.img with open IV (I like that mod, too smile.gif )
will this way work? (ps. if I use Open IV add .wtd & .wft files to vehicles.img in game dir directly, I get error too)

and during step 8, when edit vehicles.ide, why not put the now car's line in "car" group, under yankee?


mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#21

Posted 15 August 2009 - 02:47 PM

QUOTE (Exiscetti @ Aug 15 2009, 13:21)
it'll be exciting if we can add new cars into gtaiv!!!! but still some questions here :

during the very first steps i make a copy of vehicles.img (out of gtaiv dir), and successfully add audir8.wft & audir8.wtd to vehicles.img with open IV (I like that mod, too smile.gif )
will this way work? (ps. if I use Open IV add .wtd & .wft files to vehicles.img in game dir directly, I get error too)

and during step 8, when edit vehicles.ide, why not put the now car's line in "car" group, under yankee?

as long as vehicles.img not corrupted it should work.

if you add a new line after yankee and you have bikes in your park(saved) before you add car
it will be shifted once/so. so when you load game again you will see your zombie being replaced.

you can try it though, but if you often disable/enable this maybe your savegame can be corrupted.

that's why i place it at the the end smile.gif

berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#22

Posted 15 August 2009 - 08:19 PM Edited by berunours, 15 August 2009 - 08:48 PM.

sorry I don't be at home today tounge.gif

I try with original gta files and the audi r8 but same result sad.gif

Exiscetti
  • Exiscetti

    Renfei.Song

  • Members
  • Joined: 01 May 2009

#23

Posted 16 August 2009 - 01:29 PM

Hi...thank you man, I got it working!!

I do as what you said (method 1), just now I met a car on the street driven by a ped!!! tounge.gif


user posted image

but can you tell me how to spawn a car? If a use iv control center by saracoglu , I can only choose what the game already have. if i type the name "audir8" in "keyboard shortcuts" (#47) , and click apply, i just get a error says "Object reference not set to an instance of an object." confused.gif

anyway, good job man!

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#24

Posted 16 August 2009 - 02:53 PM

QUOTE (Exiscetti @ Aug 16 2009, 13:29)
Hi...thank you man, I got it working!!

I do as what you said (method 1), just now I met a car on the street driven by a ped!!! tounge.gif

but can you tell me how to spawn a car? If a use iv control center by saracoglu , I can only choose what the game already have. if i type the name "audir8" in "keyboard shortcuts" (#47) , and click apply, i just get a error says "Object reference not set to an instance of an object." confused.gif

anyway, good job man!

open consol(~) than type
CODE
spawn audir8
you can change audir8 to any car name you want to spawn.
to oen consol you need scripthook and scripthookdotnet

berunours
  • berunours

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#25

Posted 16 August 2009 - 07:38 PM

QUOTE (Exiscetti @ Aug 16 2009, 13:29)
Hi...thank you man, I got it working!!

I do as what you said (method 1), just now I met a car on the street driven by a ped!!! tounge.gif

but can you tell me how to spawn a car? If a use iv control center by  saracoglu , I can only choose what the game already have. if i type the name "audir8" in "keyboard shortcuts" (#47) , and click apply, i just get a error says "Object reference not set to an instance of an object." confused.gif

anyway, good job man!

What's your GTA version ?

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#26

Posted 17 August 2009 - 12:35 AM

QUOTE (berunours @ Aug 16 2009, 19:38)
QUOTE (Exiscetti @ Aug 16 2009, 13:29)
Hi...thank you man, I got it working!!

I do as what you said (method 1), just now I met a car on the street driven by a ped!!! tounge.gif

but can you tell me how to spawn a car? If a use iv control center by  saracoglu , I can only choose what the game already have. if i type the name "audir8" in "keyboard shortcuts" (#47) , and click apply, i just get a error says "Object reference not set to an instance of an object." confused.gif

anyway, good job man!

What's your GTA version ?

my gta version is 1.0.1.3.
my OpenIV is 0.9.202.
i'm using win 7 64bit -> but it shouldn't matter i think smile.gif

can you replace car? not adding it.

Exiscetti
  • Exiscetti

    Renfei.Song

  • Members
  • Joined: 01 May 2009

#27

Posted 17 August 2009 - 02:21 AM

my GTA version is 1.0.3.0 (I downdated from 1.0.4.0)
My OS is windows 7 x64
my Open IV version is 0.9.202

Shor_van
  • Shor_van

    The Shadow

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2007

#28

Posted 17 August 2009 - 08:59 AM Edited by espedito, 17 August 2009 - 09:29 AM.

QUOTE (mataanjin @ Aug 7 2009, 09:33)
^^
you don't need to. but my open iv gets error if i just edit vehicles.img directly.

QUOTE (Dvt-MedShot @ Aug 7 2009, 09:15)
But do do you get the vehicle adding glitches in the game such as you can't play bowling, map glitches in Hove Beach and etc. (same glitches that the TLAD Bikes mod created)?

yeah, you can't play bowling sad.gif
didn't know why.
but i dont see glitches. maybe it drop performance becouse you add more vehicle and a hi-res one.

I have found a way to fix this

this happens because GTA IV gives each model a ID as it loads it so when you add a new model other models get a different ID so the only way to fix this to make sure that the added model is the last to be loaded so all the other models get the original number.

how to fix it

To fix it you have to first create your own ide file call it what ever you what Ex:mycars (to create a ide just create a txt file and change .txt to .ide)

your ide should look like this

CODE
cars
end



make sure you put your new ide in

CODE
Grand Theft Auto IV\common\data


now open the gta.dat

go down to the end add this
CODE
IDE common:/data/youridefilename.ide


you gta.dat should look like this
CODE
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/BROOK_S3.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/QUEENS_E.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/QUEENS_M.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/QUEENS_W.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/QUEENS_W2.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/BRONX_W.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/BRONX_W2.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/BRONX_E.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/EAST/BRONX_E2.IPL

#
#  Interiors
#

IPL platform:/DATA/MAPS/INTERIORS/Test/INTERIORS.IPL


#
#  Lod Cullers
#
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_j.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_m.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_e.IPL
IDE common:/data/mycars.ide


now just add cars the normal way but instead of the vehicles.ide use your ide

add the cars between cars and end

CODE
cars
crx,  crx,  car,  CRX,  BLISTA,  VEH@STD, VEH@STD_LE1_RI1, 100, 999,  0.2272, 0.2272,  0, 5, 1.0 ,0, sports
end


sorry I forgot about tdxp

aftar cars end add tdxp end

CODE
cars
end
tdxp
end


the tdxp is there to make sure that the game find all the needed txds

when adding a new car make sure to add this between tdxp and end

CODE
tdxp
carwtdname, vehshare
end


when your done your ide should look something like this

CODE
cars
crx,  crx,  car,  CRX,  BLISTA,  VEH@STD, VEH@STD_LE1_RI1, 100, 999,  0.2272, 0.2272,  0, 5, 1.0 ,0, sports
lencer,  lencer,  car,  LENCER,  FEROCI,  VEH@STD, VEH@STD_LE1_RI1, 100, 999,  0.2272, 0.2272,  0, 5, 1.0 ,0, sports
end
tdxp
crx, vehshare
lencer, vehshare
end

CHARLES007
  • CHARLES007

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 07 Jul 2007

#29

Posted 17 August 2009 - 11:15 AM

but how can i spawn tha car?

mataanjin
  • mataanjin

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2009

#30

Posted 17 August 2009 - 12:13 PM Edited by mataanjin, 17 August 2009 - 12:32 PM.

QUOTE (CHARLES007 @ Aug 17 2009, 11:15)
but how can i spawn tha car?

either using console(from scripthookdotnet)
or
edit cargrp.dat.

@espedito
sounds good smile.gif will try and post update soon
TQ


edit: it's working nice man.
mind if i add this fix to first post?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users