Quantcast

Jump to content

» «
Photo

rebuild archive help! hurry!

  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic
DonLeart
  • DonLeart

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Aug 2009

#1

Posted 05 August 2009 - 09:23 AM

hi i modded gta sa and after i add the cars and buildings i read the readme and it said to do rebuild archive then i waited 10 minutes and it said not responding so i tryed to play and the loading screen fills up almost all the way it would be like 95% i have a backup and i used it but the same thing happened i reinstall still the same


ps i have vista and the game worked fine but not now idk WHATS GOING ON cry.gif

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#2

Posted 05 August 2009 - 09:28 AM

Since you're on Vista, do this:
1) Uninstall SA.
2) Delete the installation folder if it still exists. (e.g. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
3) Delete the Virtual Store copy of the installation folder too. The Appdata folder might be hidden. (e.g. C:\Users\???\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
4) Delete the gta_sa.set file from your user files folder.
5) Reboot.
6) Reinstall SA.

Naseem Srour
  • Naseem Srour

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2007

#3

Posted 05 August 2009 - 09:28 AM

If you're asking about how to mod the game right, then you should ask in the modding forums.

I see you re-installed the game and it didn't work.
Go to GTA San Andreas User Files, and delete the [.set] file.

DonLeart
  • DonLeart

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Aug 2009

#4

Posted 05 August 2009 - 11:52 AM

its still not working ... please help me.. i wanna play this game its so amazing ... please hurry up! mad.gif bored.gif angry.gif sad.gif

Naseem Srour
  • Naseem Srour

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2007

#5

Posted 05 August 2009 - 12:08 PM

Did you re-install the game ?
Because when you re-install it EVERYTHING gets back to the way it was, this includes your gta3.img file, it should be fine.

Is your game a legit copy ?

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#6

Posted 05 August 2009 - 12:19 PM

You have to wipe your slate clean.
Do What girishb said. No short cuts.

spoknot99
  • spoknot99

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2012

#7

Posted 22 July 2013 - 10:25 PM

all archive rebuilders have a 1.9 gig limit, so you can never rebuild it if your img file is huge. same thing happened to me.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users