Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|SCR|IV] Speedometer IV

111 replies to this topic
OLDCell
  • OLDCell

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2009

#61

Posted 29 September 2009 - 04:42 PM

Does anybody run 1280x1024 at 16:10 Widescreen? I have these settings so I can output to my 32" any higher and I get flickering so these are the settings I have to use!

Want to use the speedometer using it around the minimap but after hours of trying to adjust the speedo it still wont fit or be in right place!!

Please help!!

syrdax
  • syrdax

    Serial gamer

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2006

#62

Posted 11 October 2009 - 10:45 AM

I don't know where else to look for a solution.
Problem: don't work.
Worked just fine on XP, changed to Vista 64, don't work.
Anything I have to change? Like scripthook or something?
Thanks.

Fabio206
  • Fabio206

    GTA-Expert.it Webmaster

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2006

#63

Posted 11 October 2009 - 10:58 AM

Hi smile.gif Could you copy here the contents of:

ScriptHook.log
asilog.txt

I will help you smile.gif

AngryAmoeba
  • AngryAmoeba

    Symbiote

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2009

#64

Posted 11 October 2009 - 05:15 PM

Well it's definitely not due to Vista x64, because that's what I have and it works fine.

syrdax
  • syrdax

    Serial gamer

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2006

#65

Posted 11 October 2009 - 07:31 PM

Ok. Here's Asilog:
// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- © Alexander Blade 2008 -- //
C:\Windows\system32\dsound.dll is loaded, address 0x72A80000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x72A97551
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x72AA89CC
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x72AA89E9
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x72AAC66B
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x72A99192
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x72AA82FC
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x72AA8A06
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x72AA8A23
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x72AA8198
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x72AA8464
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x72A8C15C
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x72AA83AA
Loading ASI D:\GTA IV\Grand Theft Auto IV\FileCheckFix.asi
ASI loaded : D:\GTA IV\Grand Theft Auto IV\FileCheckFix.asi, Address 0x00760000
Loading ASI D:\GTA IV\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi
ASI loaded : D:\GTA IV\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi, Address 0x00000000

And here scripthook:
Log start: Tue Oct 06 21:43:32 2009
-----------------------------------------------
[INFO] GTA IV Script Hook 0.3.0 - © 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x400000
[INFO] Auto detecting game version
[INFO] Using game version 1.0.4
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Init Skin 'Default'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Skin 'Default' Exist...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Searching for '.\SpeedoIV\Default\Bck.png'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> '.\SpeedoIV\Default\Bck.png' found!
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Searching for '.\SpeedoIV\Default\Pin.png'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> '.\SpeedoIV\Default\Pin.png' found!
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Load Skin ini '.\SpeedoIV\Default\Config.ini'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Init Skin 'Default'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Skin 'Default' Exist...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Searching for '.\SpeedoIV\Default\Bck.png'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> '.\SpeedoIV\Default\Bck.png' found!
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Searching for '.\SpeedoIV\Default\Pin.png'...
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> '.\SpeedoIV\Default\Pin.png' found!
[INFO] [SpeedometerIV][DXSpeedo] -> Load Skin ini '.\SpeedoIV\Default\Config.ini'...
[INFO] Script Hook - Shutdown
There you go.
Hope this help. Anyhow, can't get it to work, reinstalled everything like before but no go.
Thanks for the help smile.gif


Fabio206
  • Fabio206

    GTA-Expert.it Webmaster

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2006

#66

Posted 11 October 2009 - 07:40 PM

Uhm I thinks it's ok

Which version of asi loader do you have?
You run GTA IV as administrator or not?

syrdax
  • syrdax

    Serial gamer

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2006

#67

Posted 11 October 2009 - 09:03 PM

Ummm eerrr... that's something I have to look at as is my second day with Vista. blush.gif
Vista made me make an account with password... gotta love this stuff, I own the pc, me and nobody else uses it but the darng OS wants to have administrator and use accounts... Why can't I user be administrator? One of the thing I hated about Vista when first tried. wink.gif
Thanks for the help. I'll look into it when I get home.
Oh, ASI loader is the latest one. Everything is the latest.

AngryAmoeba
  • AngryAmoeba

    Symbiote

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2009

#68

Posted 12 October 2009 - 04:58 PM Edited by AngryAmoeba, 12 October 2009 - 05:05 PM.

QUOTE (syrdax @ Oct 11 2009, 15:03)
Ummm eerrr... that's something I have to look at as is my second day with Vista. blush.gif
Vista made me make an account with password... gotta love this stuff, I own the pc, me and nobody else uses it but the darng OS wants to have administrator and use accounts... Why can't I user be administrator? One of the thing I hated about Vista when first tried. wink.gif

You don't have to have a password. If you only create one user account, you can leave the password blank. You will be logged in automatically at boot and the account will be an administrator account.

However, even with an administrator account, to run a program without restrictions you must right-click and select "Run as administrator". For a shortcut, you can go to: right-click > Properties > Advanced. Select "Run as administrator" and the shortcut will run this way every time.

SirQue
  • SirQue

    GTa ModdinG

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2009

#69

Posted 16 October 2009 - 01:43 AM

you f*ck SpeedoIV.asi pls

Kitteh
  • Kitteh

    ^___________^

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2004

#70

Posted 21 October 2009 - 01:38 AM

So there's not actually any way to make this read MPH accurately, is there? I made a speedo that goes up to 180 mph and in-game it's totally wrong regardless of what I put in the config.

Jur1zz
  • Jur1zz

    Playa

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2009

#71

Posted 27 October 2009 - 07:18 PM

Wrong position in screen resolution 1440x900, I'm using "SkinPack vol.3 - RadarSet" can You fix this please

TriXigT
  • TriXigT

    3DFANATIC

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2009

#72

Posted 29 October 2009 - 01:00 PM

The speedometer wont show up for me O.o It loads alright (The speedo icon shows up in the top left corner), but it wont show up - Even if i press F12!

Heres my SpeedoIV.ini
CODE
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; S p e e d o m e t e r IV  v0.3a
; Copyright by o!nko!nk 2009
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; Config.ini
; RadarSkin 4:3 Setup...
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Config]
TexSizeX = 256.0
TexSizeY = 256.0

EnableKMH = false
MaxSpeed = 260.0

ScreenAlign = BL

PositionX = 19.5
PositionY = -14.0

SizeX = 256.0
SizeY = 256.0

Angle = 0.0

Alpha = 255



I've put the SpeedoIV.ini inside - Grand Theft Auto IV\SpeedoIV


bazaltikus
  • bazaltikus

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Nov 2009

#73

Posted 04 November 2009 - 10:02 PM

hey i'm having problems with loading anything actually,can't load anything, no trainer/plugin is working...my asilog.txt doesn't look like that at the end at all, and i dont have any scripthook.log file, only the scripthook.dll file. here's how my asilog.txt looks :

CODE
// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- (C) Alexander Blade 2008 -- //
C:\WINDOWS\system32\dsound.dll is loaded, address 0x73F10000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x73F1473B
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x73F3708D
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x73F370AA
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x73F3BE61
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x73F209C5
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x73F368BB
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x73F370C7
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x73F370E4
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x73F36D42
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x73F36A32
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x73F367F5
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x73F3696F


so something is not working as it should....what is it can someone tell me ? confused.gif

arcadian50
  • arcadian50

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 13 Jul 2008

#74

Posted 04 November 2009 - 10:09 PM

QUOTE (TriXigT @ Oct 29 2009, 13:00)
The speedometer wont show up for me O.o It loads alright (The speedo icon shows up in the top left corner), but it wont show up - Even if i press F12!

Heres my SpeedoIV.ini
CODE
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; S p e e d o m e t e r IV v0.3a
; Copyright by o!nko!nk 2009
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; Config.ini
; RadarSkin 4:3 Setup...
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Config]
TexSizeX = 256.0
TexSizeY = 256.0

EnableKMH = false
MaxSpeed = 260.0

ScreenAlign = BL

PositionX = 19.5
PositionY = -14.0

SizeX = 256.0
SizeY = 256.0

Angle = 0.0

Alpha = 255



I've put the SpeedoIV.ini inside - Grand Theft Auto IV\SpeedoIV

same problem too

paullau000
  • paullau000

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2009

#75

Posted 29 November 2009 - 05:34 AM Edited by paullau000, 23 February 2010 - 09:28 AM.

Deleted

khrmax
  • khrmax

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2009

#76

Posted 14 December 2009 - 11:04 PM

what are the coordinates to have the speedo fit around the radar on 1920x1200?

h2k47
  • h2k47

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Dec 2008

#77

Posted 25 December 2009 - 10:31 AM Edited by h2k47, 27 December 2009 - 12:52 AM.

hello ..this is an awesomeee modd...nicee work icon14.gif

i know this is a totlally noob question blush.gif but i tried to find answers for it but i couldnt..i am trying to edit the two .png files in the
default folder but all am getting in game is squares instead of a real speedometer? How can I
save the files in Photoshop with their transparency(or mask) in .png format so they would
show up the right way in the game??

and by the way, for some reason speedmeter lags the PC alot after i exit the game. I am positive about that because i removed it and PC won't lag alot after i leave GTA IV.

PC Specs:

-core2duo 2.33
-2GB ram
-ati 5770 9.12 driver
-xp 32

---aghh nevermind guys.. found the solution..just gotta save the png as a 16bit channel!! but the game stilll lags alot with this modd..any workarounds??

AngryAmoeba
  • AngryAmoeba

    Symbiote

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2009

#78

Posted 28 December 2009 - 03:04 AM Edited by AngryAmoeba, 28 December 2009 - 03:07 AM.

QUOTE (khrmax @ Dec 14 2009, 17:04)
what are the coordinates to have the speedo fit around the radar on 1920x1200?

Hey, if you still want to know here's what I came up with.

CODE
PositionX = 38.0
PositionY = -5.0

SizeX = 260.0
SizeY = 234.0


It's not completely perfect, but not horrible either. I got sick of closing and opening GTA4 over and over every time I tweaked the numbers a bit.

By the way I'm using this skin: http://www.gtaforums...howtopic=420190

I suppose it might be different for different skins.

Webley
  • Webley

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2010

#79

Posted 09 January 2010 - 05:00 AM

QUOTE (AngryAmoeba @ Dec 28 2009, 03:04)
I got sick of closing and opening GTA4 over and over every time I tweaked the numbers a bit.

FYI, I found that I could Alt-Tab back to Windows, edit and save the Config.ini, then Alt-Tab back to GTAIV and the changes took effect without restarting the game.
I was also able to replace the Bck.png and Pin.png using this method.

Coscos007
  • Coscos007

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Jul 2009

#80

Posted 18 January 2010 - 04:59 PM

Hello, I cant see the download link of this one
user posted image
in the first post, can someone please give me it?
Thanks.

Opiate30
  • Opiate30

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Jan 2010

#81

Posted 03 February 2010 - 05:40 PM

does this not work with scripthook v0.4.0? i have tried may ways of intsalling and resoultions with no results. alexander blade asi sees it:


// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- © Alexander Blade 2008 -- //
C:\Windows\system32\dsound.dll is loaded, address 0x70CB0000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x70CB7E3D
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x70CFD993
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x70CFD9B0
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x70CE41BB
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x70CB7792
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x70CFD2C5
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x70CFD9CD
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x70CFD9EA
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x70CFD160
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x70CFD429
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x70CEDE69
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x70CFD371
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\FileCheckFixCracked.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\FileCheckFixCracked.asi, Address 0x01920000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Nos.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Nos.asi, Address 0x73C30000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi, Address 0x00000000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Trainer.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Trainer.asi, Address 0x66B00000

but for some reason the scripthook doesnt:


Log start: Wed Feb 03 12:13:01 2010
-----------------------------------------------
[INFO] GTA IV Script Hook 0.4.0 - © 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x1e0000
[INFO] Auto detecting game version
[INFO] Using game version 1.0.4 (patch 5)
[INFO] [Nos] Thread started
[INFO] [SimpleTrainer] Thread started
[INFO] Car model available... spawning it!
[INFO] [SimpleTrainer] Thread killed
[INFO] [Nos] Thread killed
[INFO] Script Hook - Shutdown


using windows7 home premim 64bit and installed asi in
C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
the default and config files in C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV


plz help me if you can cry.gif

acu007
  • acu007

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Nov 2009

#82

Posted 10 March 2010 - 01:57 AM

Any Way to put RPM Gauge??? like this:

RPM Meter


Rex Montana
  • Rex Montana

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2009

#83

Posted 14 March 2010 - 04:40 PM

QUOTE (Opiate30 @ Feb 3 2010, 19:40)
does this not work with scripthook v0.4.0? i have tried may ways of intsalling and resoultions with no results. alexander blade asi sees it:


// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- Alexander Blade 2008 -- //
C:\Windows\system32\dsound.dll is loaded, address 0x70CB0000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x70CB7E3D
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x70CFD993
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x70CFD9B0
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x70CE41BB
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x70CB7792
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x70CFD2C5
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x70CFD9CD
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x70CFD9EA
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x70CFD160
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x70CFD429
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x70CEDE69
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x70CFD371
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\FileCheckFixCracked.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\FileCheckFixCracked.asi, Address 0x01920000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Nos.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Nos.asi, Address 0x73C30000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV.asi, Address 0x00000000
Loading ASI C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Trainer.asi
ASI loaded : C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Trainer.asi, Address 0x66B00000

but for some reason the scripthook doesnt:


Log start: Wed Feb 03 12:13:01 2010
-----------------------------------------------
[INFO] GTA IV Script Hook 0.4.0 - 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x1e0000
[INFO] Auto detecting game version
[INFO] Using game version 1.0.4 (patch 5)
[INFO] [Nos] Thread started
[INFO] [SimpleTrainer] Thread started
[INFO] Car model available... spawning it!
[INFO] [SimpleTrainer] Thread killed
[INFO] [Nos] Thread killed
[INFO] Script Hook - Shutdown


using windows7 home premim 64bit and installed asi in
C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
the default and config files in C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\SpeedoIV


plz help me if you can cry.gif

Go to:
Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe -> Properties -> Security -> Edit
and give "Full Control" to Users account smile.gif

bye wink.gif

lilphenom
  • lilphenom

    Rat

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2007

#84

Posted 26 March 2010 - 09:30 AM Edited by lilphenom, 26 March 2010 - 06:47 PM.

Hi guys, I don't know if this is the right place to ask this, but I am sure xliveless is working because it moved my save game folder to my documents, but I cant get ANY asi mods to work on my game, I follow all the instructions but it doesn't work. I have gta iv 1.0.0.4 and the latest xliveless + latest scripthook.
BTW my gta launches just fine but it won't load ANY mods including the speedometer...so could anyone help me? I followed Outoftimer's guide on how to install mods but it still doesnt work I have reinstalled the game several times and nothing. Running windows 7
Here is my log file for xliveless
26/03/2010 19:15:58.877 Log started (xliveless 0.98)
26/03/2010 19:15:58.877 GetModuleHandle returns 00330000
26/03/2010 19:15:58.877 Patching OK (1.0.0.4 - update 5)
26/03/2010 19:15:58.886 Error loading library 126
26/03/2010 19:15:58.886 plugin loader: loaded 'SpeedoIV.asi'
26/03/2010 19:15:59.150 XLiveInitializeEx
26/03/2010 19:15:59.151 XNetStartup
26/03/2010 19:15:59.151 XWSAStartup
26/03/2010 19:16:04.498 XLiveOnCreateDevice
26/03/2010 19:16:04.499 XOnlineStartup
26/03/2010 19:16:04.499 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:04.499 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000002)
26/03/2010 19:16:05.576 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:27.088 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:27.088 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:27.102 XLiveContentCreateEnumerator
26/03/2010 19:16:27.102 XEnumerate
26/03/2010 19:16:27.110 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:16:27.110 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:16:28.045 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 0, ...)
26/03/2010 19:16:28.045 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 1036, ...)
26/03/2010 19:16:28.060 XUserCreateAchievementEnumerator
26/03/2010 19:16:28.060 XEnumerate
26/03/2010 19:16:28.060 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:16:28.074 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:16:28.074 XCreateSocket (2, 2, 254)
26/03/2010 19:18:25.298 XUserWriteProfileSettings
26/03/2010 19:18:25.298 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.302 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:18:25.556 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.606 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.725 XLiveCreateProtectedDataContext
26/03/2010 19:18:25.725 XLiveQueryProtectedDataInformation
26/03/2010 19:18:25.727 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 0, 1)
26/03/2010 19:18:25.727 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 12, 1)
26/03/2010 19:18:25.731 XLiveCloseProtectedDataContext
26/03/2010 19:18:40.777 XTitleServerCreateEnumerator
26/03/2010 19:18:40.777 XEnumerate
26/03/2010 19:18:40.777 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:18:40.777 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:18:40.777 XCloseHandle
26/03/2010 19:18:42.211 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:50.716 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContext
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContext
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:18:50.746 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:18:50.747 XUserWriteAchievements
26/03/2010 19:18:50.747 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:19:39.194 XCloseHandle
26/03/2010 19:19:39.194 XCloseHandle
26/03/2010 19:19:39.194 XOnlineCleanup
26/03/2010 19:19:39.869 XLiveUninitialize
26/03/2010 19:19:39.936 XWSACleanup
26/03/2010 19:19:39.936 xlive_52: XNetCleanup
26/03/2010 19:21:28.985 Log started (xliveless 0.98)
26/03/2010 19:21:28.985 GetModuleHandle returns 01370000
26/03/2010 19:21:28.985 Patching OK (1.0.0.4 - update 5)
26/03/2010 19:21:28.986 Error loading library 126
26/03/2010 19:21:28.986 plugin loader: loaded 'SpeedoIV.asi'
26/03/2010 19:21:29.200 XLiveInitializeEx
26/03/2010 19:21:29.201 XNetStartup
26/03/2010 19:21:29.201 XWSAStartup
26/03/2010 19:21:34.122 XLiveOnCreateDevice
26/03/2010 19:21:34.122 XOnlineStartup
26/03/2010 19:21:34.122 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:34.122 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000002)
26/03/2010 19:21:34.978 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:56.638 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:56.638 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:56.649 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:21:56.649 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:21:56.650 XLiveContentCreateEnumerator
26/03/2010 19:21:56.650 XEnumerate
26/03/2010 19:21:57.369 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 0, ...)
26/03/2010 19:21:57.369 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 1036, ...)
26/03/2010 19:21:57.376 XUserCreateAchievementEnumerator
26/03/2010 19:21:57.377 XEnumerate
26/03/2010 19:21:57.377 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:21:57.390 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:21:57.390 XCreateSocket (2, 2, 254)
26/03/2010 19:22:03.657 XUserWriteProfileSettings
26/03/2010 19:22:03.658 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:03.664 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:22:03.987 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:04.071 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:04.240 XLiveCreateProtectedDataContext
26/03/2010 19:22:04.240 XLiveQueryProtectedDataInformation
26/03/2010 19:22:04.242 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 0, 1)
26/03/2010 19:22:04.242 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 12, 1)
26/03/2010 19:22:04.246 XLiveCloseProtectedDataContext
26/03/2010 19:22:18.743 XTitleServerCreateEnumerator
26/03/2010 19:22:18.743 XEnumerate
26/03/2010 19:22:18.743 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:18.743 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:22:18.743 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:20.046 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:30.006 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContext
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContext
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:22:30.032 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:30.033 XUserWriteAchievements
26/03/2010 19:22:30.033 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:41.464 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:41.464 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:41.464 XOnlineCleanup
26/03/2010 19:22:42.418 XLiveUninitialize
26/03/2010 19:22:42.471 XWSACleanup
26/03/2010 19:22:42.471 xlive_52: XNetCleanup

kudoboi
  • kudoboi

    HI

  • Members
  • Joined: 18 Nov 2009

#85

Posted 01 May 2010 - 02:20 PM

the speedo dosnt start up even after i followed all the instructions there, i even used a install wizard from a site to install it auto but still no luck, when i press F12 nothing comes out.
im using patch 6
with the latest scripthook and asi loader for patch 6, and i still don't get why it don't work

whataulooknat
  • whataulooknat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2010

#86

Posted 10 September 2010 - 09:59 PM

QUOTE (lilphenom @ Mar 26 2010, 09:30)
Hi guys, I don't know if this is the right place to ask this, but I am sure xliveless is working because it moved my save game folder to my documents, but I cant get ANY asi mods to work on my game, I follow all the instructions but it doesn't work. I have gta iv 1.0.0.4 and the latest xliveless + latest scripthook.
BTW my gta launches just fine but it won't load ANY mods including the speedometer...so could anyone help me? I followed Outoftimer's guide on how to install mods but it still doesnt work I have reinstalled the game several times and nothing. Running windows 7
Here is my log file for xliveless
26/03/2010 19:15:58.877 Log started (xliveless 0.98)
26/03/2010 19:15:58.877 GetModuleHandle returns 00330000
26/03/2010 19:15:58.877 Patching OK (1.0.0.4 - update 5)
26/03/2010 19:15:58.886 Error loading library 126
26/03/2010 19:15:58.886 plugin loader: loaded 'SpeedoIV.asi'
26/03/2010 19:15:59.150 XLiveInitializeEx
26/03/2010 19:15:59.151 XNetStartup
26/03/2010 19:15:59.151 XWSAStartup
26/03/2010 19:16:04.498 XLiveOnCreateDevice
26/03/2010 19:16:04.499 XOnlineStartup
26/03/2010 19:16:04.499 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:04.499 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:04.500 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000002)
26/03/2010 19:16:05.576 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:27.088 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:16:27.088 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:16:27.088 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:16:27.102 XLiveContentCreateEnumerator
26/03/2010 19:16:27.102 XEnumerate
26/03/2010 19:16:27.110 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:16:27.110 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:16:28.045 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 0, ...)
26/03/2010 19:16:28.045 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 1036, ...)
26/03/2010 19:16:28.060 XUserCreateAchievementEnumerator
26/03/2010 19:16:28.060 XEnumerate
26/03/2010 19:16:28.060 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:16:28.074 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:16:28.074 XCreateSocket (2, 2, 254)
26/03/2010 19:18:25.298 XUserWriteProfileSettings
26/03/2010 19:18:25.298 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.302 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:18:25.556 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.606 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:25.725 XLiveCreateProtectedDataContext
26/03/2010 19:18:25.725 XLiveQueryProtectedDataInformation
26/03/2010 19:18:25.727 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 0, 1)
26/03/2010 19:18:25.727 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 12, 1)
26/03/2010 19:18:25.731 XLiveCloseProtectedDataContext
26/03/2010 19:18:40.777 XTitleServerCreateEnumerator
26/03/2010 19:18:40.777 XEnumerate
26/03/2010 19:18:40.777 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:18:40.777 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:18:40.777 XCloseHandle
26/03/2010 19:18:42.211 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:50.716 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContext
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContext
26/03/2010 19:18:50.746 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:18:50.746 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:18:50.747 XUserWriteAchievements
26/03/2010 19:18:50.747 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:19:39.194 XCloseHandle
26/03/2010 19:19:39.194 XCloseHandle
26/03/2010 19:19:39.194 XOnlineCleanup
26/03/2010 19:19:39.869 XLiveUninitialize
26/03/2010 19:19:39.936 XWSACleanup
26/03/2010 19:19:39.936 xlive_52: XNetCleanup
26/03/2010 19:21:28.985 Log started (xliveless 0.98)
26/03/2010 19:21:28.985 GetModuleHandle returns 01370000
26/03/2010 19:21:28.985 Patching OK (1.0.0.4 - update 5)
26/03/2010 19:21:28.986 Error loading library 126
26/03/2010 19:21:28.986 plugin loader: loaded 'SpeedoIV.asi'
26/03/2010 19:21:29.200 XLiveInitializeEx
26/03/2010 19:21:29.201 XNetStartup
26/03/2010 19:21:29.201 XWSAStartup
26/03/2010 19:21:34.122 XLiveOnCreateDevice
26/03/2010 19:21:34.122 XOnlineStartup
26/03/2010 19:21:34.122 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:34.122 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:34.123 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000002)
26/03/2010 19:21:34.978 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:56.638 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
26/03/2010 19:21:56.638 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
26/03/2010 19:21:56.638 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/03/2010 19:21:56.649 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:21:56.649 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:21:56.650 XLiveContentCreateEnumerator
26/03/2010 19:21:56.650 XEnumerate
26/03/2010 19:21:57.369 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 0, ...)
26/03/2010 19:21:57.369 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 1036, ...)
26/03/2010 19:21:57.376 XUserCreateAchievementEnumerator
26/03/2010 19:21:57.377 XEnumerate
26/03/2010 19:21:57.377 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:21:57.390 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:21:57.390 XCreateSocket (2, 2, 254)
26/03/2010 19:22:03.657 XUserWriteProfileSettings
26/03/2010 19:22:03.658 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:03.664 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:22:03.987 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:04.071 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:04.240 XLiveCreateProtectedDataContext
26/03/2010 19:22:04.240 XLiveQueryProtectedDataInformation
26/03/2010 19:22:04.242 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 0, 1)
26/03/2010 19:22:04.242 XLiveUnprotectData (..., 12, ..., 12, 1)
26/03/2010 19:22:04.246 XLiveCloseProtectedDataContext
26/03/2010 19:22:18.743 XTitleServerCreateEnumerator
26/03/2010 19:22:18.743 XEnumerate
26/03/2010 19:22:18.743 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:18.743 XGetOverlappedResult
26/03/2010 19:22:18.743 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:20.046 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:30.006 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContext
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContext
26/03/2010 19:22:30.032 XUserSetContextEx
26/03/2010 19:22:30.032 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:30.033 XUserWriteAchievements
26/03/2010 19:22:30.033 XGetOverlappedExtendedError
26/03/2010 19:22:41.464 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:41.464 XCloseHandle
26/03/2010 19:22:41.464 XOnlineCleanup
26/03/2010 19:22:42.418 XLiveUninitialize
26/03/2010 19:22:42.471 XWSACleanup
26/03/2010 19:22:42.471 xlive_52: XNetCleanup

I am having the exact same problem error loading library 126 i noticed in the scripthook log it says this when i changed the scripthook to scripthook.asi. When I leave it scripthook.dll the page stays blank.

[INFO] GTA IV Script Hook 0.5.1 - 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x400000
[INFO] Auto detecting game version
[INFO] Using game version 1.0.7
[INFO] Script Hook - Shutdown

Does anyone have any idea where to start for fixing this issue?

KillYouSD
  • KillYouSD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2009

#87

Posted 12 September 2010 - 02:56 PM Edited by KillYouSD, 12 September 2010 - 03:07 PM.

huh finally! i was looking for something to help me install this! you should update your readme because it has no instructions on how to install this AT ALL! but now that i found this i can get it to work!!!

EDIT: ok i got the v3a file and saw the readme. great job!

whataulooknat
  • whataulooknat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2010

#88

Posted 16 September 2010 - 11:27 PM

Can I please get some advice here. I've tried everything. I even reinstalled GTA IV. I'm now running 1.0.4 Every other mod I have tried has worked no problem but this Speedometer just won't do anything. I just get Error loading Library 126. I've been trying to get this thing working for 2 weeks now. Is there something I'm missing. I have the SpeedoIV.asi, XLiveless .97, and scripthook.dll 0.2.6.0 in the GTA main folder. Then I have a SpeedoIV folder inside of the GTA main folder. The speedo IV folder contains Config and the folder Default. Nothing starts the mod. No sign of it working at all. updating scripthook and or xliveless doesn't help either.

Driftking120
  • Driftking120

    Madman

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2010

#89

Posted 23 September 2010 - 11:25 PM

QUOTE (whataulooknat @ Sep 16 2010, 23:27)
Can I please get some advice here. I've tried everything. I even reinstalled GTA IV. I'm now running 1.0.4 Every other mod I have tried has worked no problem but this Speedometer just won't do anything. I just get Error loading Library 126. I've been trying to get this thing working for 2 weeks now. Is there something I'm missing. I have the SpeedoIV.asi, XLiveless .97, and scripthook.dll 0.2.6.0 in the GTA main folder. Then I have a SpeedoIV folder inside of the GTA main folder. The speedo IV folder contains Config and the folder Default. Nothing starts the mod. No sign of it working at all. updating scripthook and or xliveless doesn't help either.

well im not sure if this will help to much but it works perfectly with xliveless(latest version) scripthook .net 0.893 patch 1.0.2.0 also make sure that you have all the things in your folder(the speedoiv folder,speedo.asi in your main folder) otherwise i don't know whats wrong oh and by the way great mod oinkoink also i dont have any other asi or .net mods

Schm0k
  • Schm0k

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2010

#90

Posted 26 September 2010 - 05:25 PM

Is it possible to explain all this in german?
i dont know how this works...

its very difficult for me to do things, that only explained in english.
so please, explain it in german smile.gif (if its possible for you)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users