Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[IV]NooseMod

185 replies to this topic
Gokaic
  • Gokaic

    Rat

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2006

#151

Posted 29 August 2009 - 02:19 AM

Just a question, how did you tie the wanted level in with what was worn? because I'd love to figure that one out. Every other mod I've seen that messes with wanted levels has it flash before it disappears, but this mod didn't even do that, I just didn't get one. I'd love to hear how you did this, if you're willing to share your secrets =P

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#152

Posted 29 August 2009 - 02:21 AM

QUOTE (Gokaic @ Aug 29 2009, 14:19)
Just a question, how did you tie the wanted level in with what was worn? because I'd love to figure that one out. Every other mod I've seen that messes with wanted levels has it flash before it disappears, but this mod didn't even do that, I just didn't get one. I'd love to hear how you did this, if you're willing to share your secrets =P

Its easy to do (with .net scripthook)
There is even an example of it in the .net scripthook

_hax
  • _hax

    .net scripter

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2009

#153

Posted 29 August 2009 - 04:04 PM

Well to be more precised I call this every 250 miliseconds (Tick event)
CODE

//C#
if(Player.Skin.GetComponentModel(PedComponent.UpperBody) == 8 /*LSD jacket*/))
{
Game.WantedMultiplier = 0;
Player.WantedLevel = 0;
}


Game.WantedMultipier must set to 0 quite often because it sometimes resets to default value

Donrenegade
  • Donrenegade

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2009

#154

Posted 01 September 2009 - 01:03 AM

I have a suggestion for this mod, it can become pretty complicated though... Sorry if things are unclear and feel free to ask questions about it.

There have been ideas for a mission editor(enemy placement etc), but I think theres a very simple way to do it. There might be a learning curve but thats with all editors. I've noticed that a marker is placed at every location so you can kill terrorists. What if you placed the marker coordinates within the mission .txt file. Since the terrorists and the hostages are simple cooridinates as well this makes mission making pretty easy. But what if you made the terrorist placement a lot more advanced... so the mission maker can decide which terrorists have certain predetermined weapons. Might as well make it more advanced by giving the ability determine which ones have body armour, amount of hp and even decide the model. This could be made relatively easy by just adding certain values behind a terrorist coordinate. for example:

(I took this from the mission 001introduction)
"1400.832;523.7271;28.96197" Places a terrorist at those coordinates. What if you could add certain values behind it like this:
"1400.832;523.7271;28.96197 (Model ID, amout of HP, if he has armour, weapon)" and when it has no value(when its 0) its handled like it is right now. so this is how it could be:
"1400.832;523.7271;28.96197 (123456789 , 100 , 1 , 1)" so the value 123456789 is the model id, self explainatory. The value 100 is the terrorist's hp, when its 0 its the default amount like it is right now. The value 1 means that the terrorist has no armour, you can make a 2 out of it so he does. And the last value 1 should say which weapon the terrorist has. When it's 0 its the default setting like it is right now, so when it's set to 1 it gives the terrorist a pistol, when set to 2 it gives a Deagle etc...

For the hostages you could pretty much do the same thing. It would be nice if we were also able to place vehicles, so you could add some kind of blockade in which the terrorists center themselves. Or for simple cover etc(we can be creative with it smile.gif ).

As i said its only a suggestion which could be hard to implement, but I know for sure that it will create a relatively easy mission maker with ofcourse a learning curve. I hope you implement it, I know I'm going to make lot of missions when you do.

andslasher123
  • andslasher123

    LCPDK911

  • Members
  • Joined: 11 May 2009

#155

Posted 01 September 2009 - 05:19 PM

I noticed and tested this mod every single time my body guards die in battle or even one of them die the mod crashes and tested it again and happened the same thing again can you fix it asap plz and can you at least tell me a solution.

byankeesjeter
  • byankeesjeter

    Rat

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2009

#156

Posted 09 October 2009 - 12:44 AM

Just wondering if someone could help me, I have everything that it says I should download and I've put the Script into the Scripts folder but when I start the game on the top of my screen it says "Error in Script 'NooseMod.NooseTest'!" can anyone help me?

rinuextreme
  • rinuextreme

    Commander. RinuextremeŽ Productions.

  • Members
  • Joined: 13 Apr 2009

#157

Posted 18 October 2009 - 07:24 PM

Omg! You know what you could do? You could add a background song for the missions. Like Rainbow Six Vegas or Splinter Cell. That would be perfect! biggrin.gif

Maddest Dog
  • Maddest Dog

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2009

#158

Posted 06 November 2009 - 09:56 PM

Aaaa, little help, here? dontgetit.gif





What are these glitches? How do I fix these bugs? dozingoff.gif


P.S. Also, what are your next mods? Have you have anything in mind? Thanks

jaky2008
  • jaky2008

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 13 May 2009

#159

Posted 07 November 2009 - 05:07 PM

This is really good but my com wont play IV sad.gif

victorsgun
  • victorsgun

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2009

#160

Posted 12 December 2009 - 12:37 PM

euhm i have it installed on version 1.0.4.0 it all works, exept the misions,
you really can't make it for v 1.0.4.0?
would be great, maybe the next release of this mod?

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

WolvenWolf
  • WolvenWolf

    OMG They killed Kenny!

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2008

#161

Posted 12 December 2009 - 10:32 PM

Hi there, I just wanted to report a small bug. The Algonquin North Station it's not working properly for me. When i reach the blip, an error displays saying the object couldn't spawn. I get the NOOSE uniform, but there is no menu to choose the weapons and there is no swat team nor Enforcer around. I loose all my weapons and the only way to get them back is dying All the other stations work fine. Also the station blips doesn't show up on the radar, I dunno if that is supposed to be like that or not, but it's nothing serious.

I'd like to see more missions too if it's possible. Using the Annihilator instead of the Enforcer to kill bad guys on top of buildings or flying around (kidnapers of heli tours or something like that), and you could decide between being the pilot or the shooter. catspider.gif

MrLorenzo7400
  • MrLorenzo7400

    "..." -Claude

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2010

#162

Posted 14 February 2010 - 10:28 PM

i want this mod, but when press the download button, it's say the download is expired angry.gif

MrLorenzo7400
  • MrLorenzo7400

    "..." -Claude

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2010

#163

Posted 14 February 2010 - 10:37 PM

Scripthook.net works with 1.0.4.0, i have it, but you have to put the Xlive

drytaffin
  • drytaffin

    ZoomBox

  • Members
  • Joined: 10 Mar 2008

#164

Posted 16 February 2010 - 11:39 PM

cookie.gif I love it !
I would like to have more missions because it's really cool tounge.gif

dW3_L
  • dW3_L

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2010

#165

Posted 14 April 2010 - 11:43 AM Edited by dW3_L, 07 June 2010 - 06:28 PM.

yeah nice work _hax

i love this sh it 2_so i made a few more missions 4 this mod...

_hax can i do this?



missions download

22 missions included ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif cool.gif

Kucikuc24
  • Kucikuc24

    C/C++ Developer

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2009
  • None

#166

Posted 05 June 2010 - 12:05 PM

pls can you update your mod and can you add more missions and automaticali change skin to NOOSE ?

feat952
  • feat952

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2009

#167

Posted 04 August 2010 - 08:30 AM

Can you make it working for 1.0.6.0?
This mod is awesome! icon14.gif

Kucikuc24
  • Kucikuc24

    C/C++ Developer

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2009
  • None

#168

Posted 04 August 2010 - 08:51 AM

yeah what is with _hax ?

Buzz996
  • Buzz996

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2010

#169

Posted 16 August 2010 - 01:23 PM

Please make a version where it's compatible with 1.0.6.0 and 1.0.7.0!!

zionkempis
  • zionkempis

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2010

#170

Posted 21 November 2010 - 03:35 AM

When I Load The Game IT CRASHESSSSSSS

Lancslad2010
  • Lancslad2010

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 10 May 2010

#171

Posted 21 November 2010 - 11:28 AM

omg please make this work with patch 1.0.0.7 please i so wanna play this...

Donrenegade
  • Donrenegade

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2009

#172

Posted 06 August 2011 - 10:00 AM

Can you please update it for compatability with 1.0.7.0? biggrin.gif

PereraSlb
  • PereraSlb

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Nov 2011

#173

Posted 07 November 2011 - 09:58 PM

QUOTE (_hax @ Tuesday, Jul 14 2009, 14:57)
Trailer:
GTAIV NooseMod BETA by _hax
===============================

Info:
====
Join elite NOOSE unit to fight against terrorists in Liberty City!
Fulfill your duty during many breathtaking missions. Basically
you have one objective: eliminate every terrorist in area.
But bad guys are not stupid - they will take hostages, so you
can't let them get hurt.

Licence:
=======
This mod is free. You can spread it over the internet but remember to attach this readme.txt file.
You are NOT allowed to modify and releasy this mod. Modifying this mod is allowed for own purpose
only.

Requirements:
===========
- GTA IV version 1.0.4.0 or lower
- .Net ScriptHook and all its required software (http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=392325)

Installation:
============
Simply extract all files from archive to \scripts\ folder in GTA IV directory

Uninstallation:
==============
Simply delete NooseMod.dll and \NooseMod\ from \scripts\ folder

Gameplay:
=======
In order to play one of NooseMod missions, you need to:
1. Get to police department (marked on map)
there are four pds, each on different island
2. Walk into blue marker to play mission
3. Select arms by clicking digits from 1-9. Click 0 to accept. You can have one primary weapon and one secondary
4. Go to mission start location (marked on map)
5. Eliminate all suspects, but don't let hostages get hurt
6. When mission ends you will get your reward depending on number of officers, suspects and hostages down.

Played missions will be saved so you won't play same mission twice (unless you finish all missions)


It is beta so you may encounter some bugs - if you do, please let me know.

There are only few missions, but in final release there will be much more (creating missions is fast and easy as hell smile.gif )

Download
No new missions, works with 1.0.4.0
http://www.fileshost...hp?id=0AA07F221

Check out new .net ScriptHook 0.893

Changelog
======
2.0

To install Niko's Noose Skin use SparkIV. If you want to use OpenIV don't forget to REBUILD archive!

*niko's model is no longer changed so you won't have crashes
*Enforcer is no longer spawned in random places (it has fixed position now)
*changed mission system
(now you don't have to press F12 nor F11. Just walk into the blue marker. Markers are at police departments. Armory is accessed automatically and only once per mission so pick up your equipment wisely
*added markers to mission locations
-removed difficulty system
(now 25% suspects have armors, all of them have blips attached)
*fixed definitely bug with mission finish on arrival (100% biggrin.gif )
*improved performance
-removed duty system. Now squad is only while on mission
+no wanted level when in NOOSE jacket (LSD by original)
*increased payment
-removed message indicating how many suspects left and what is current mission name

basic gameplay rules haven't been changed - pick up mission, go to location, kill all :
0.17
*fixed helmet crash bug
*fixed mission complete on arrival
*improved performance by changing tick interval (this may cause mod to delay reactions, for example if you kill suspect his blip will disappear after aprox. 1 sec, etc(
0.16
*fixed "officers down" bug
0.15
*fixed payment bug (now you get penalties for killing hostages)
-removed theme music (seems it was source of all problems)
+improved performance while game is paused
*fixed mission complete on arrival (or at least I think so)
-removed tripskip (it also seems to be problem)
*fixed death bug (now it switches to niko model without game crash)
*fixed "midnight" bug (missions with no daytime specified was taking place at midnight)
*fixed bug where you could go on mission even if you were already on one
+added blocking movement during difficulty selecting
*fixed remaining blips on alive hostages after missions
*fixed few more minior bugs which I don't remember now smile.gif
0.14
-removed squad falling behind message
0.13
*fixed crash when dying on mission
0.12
*fixed "leaving squad behind" message abuse
+added delay to switch models after niko dies
+ragdoll lock (squad don't loose balance when you run onto them)
*fixed black helmet bug
0.11
*fixed bug with coordinates

0.1
-public release

Anyone! Or even you _hax! Can you help me? I really want his mod! It's very nice!
First, when i clicked on the link to download the mod, the link didn't opened, it said "Internet Explorer can't show the web page"
Then i've download the Noose Mod V0.1 from another site
I've download everything requested (Net. scripthook, asi loader, all those things), then i've puted the NooseMod files in to the scripts folder.
I've patched the game with version 1.0.2.0
But when i start the game, it runs a new game and then the game crashes. sad.gif
Why is this happened??? I've followed everything carefully.

PLEASE, IF ANYONE KNOW THE PROBLEM PLEASE ANSWER dontgetit.gif

hardsty1e
  • hardsty1e

    GLITCHED

  • Members
  • Joined: 02 May 2009
  • None

#174

Posted 30 July 2012 - 05:01 PM

Would anyone still have noose mod v2? Please link me up.

RokDrk
  • RokDrk

    Meh SomeGuy

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2011

#175

Posted 03 August 2012 - 06:45 AM

Same here it looks amazing but I can't find a bloody link cryani.gif

saiamrock
  • saiamrock

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Aug 2012

#176

Posted 22 August 2012 - 02:07 PM

all of the links from filehost are dead(unopenable), please re-upload somewhere confused.gif

Donrenegade
  • Donrenegade

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2009

#177

Posted 08 April 2013 - 04:29 PM Edited by Donrenegade, 08 April 2013 - 04:34 PM.

Someone Pm'ed me for the files for the latest version... It took a while before I found it but here it is!

-> NooseMod Version 2

Lets hope this file host is any good...

PereraSlb
  • PereraSlb

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Nov 2011

#178

Posted 26 April 2013 - 10:23 PM

QUOTE (Donrenegade @ Monday, Apr 8 2013, 16:29)
Someone Pm'ed me for the files for the latest version... It took a while before I found it but here it is!

-> NooseMod Version 2

Lets hope this file host is any good...

Dude really thanks!! biggrin.gif I spent the last two years trying to find this mod and it's finally here!
Thank you soooo much! tounge2.gif biggrin.gif

PacketOVerload_x64Bit
  • PacketOVerload_x64Bit

    A.U.I.R.B.2.U. Author & Cool Guy

  • Members
  • Joined: 13 Mar 2010
  • Canada

#179

Posted 28 April 2013 - 01:52 AM

QUOTE (PereraSlb @ Friday, Apr 26 2013, 15:23)
QUOTE (Donrenegade @ Monday, Apr 8 2013, 16:29)
Someone Pm'ed me for the files for the latest version... It took a while before I found it but here it is!

-> NooseMod Version 2

Lets hope this file host is any good...

Dude really thanks!! biggrin.gif I spent the last two years trying to find this mod and it's finally here!
Thank you soooo much! tounge2.gif biggrin.gif

Can someone upload to mediafire or other that doesn't require a sign up? This thign won't sign up without paying for some reason! Thanks and Cheers!

Donrenegade
  • Donrenegade

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2009

#180

Posted 30 April 2013 - 08:05 PM

QUOTE (PacketOVerload_x64Bit @ Sunday, Apr 28 2013, 01:52)
QUOTE (PereraSlb @ Friday, Apr 26 2013, 15:23)
QUOTE (Donrenegade @ Monday, Apr 8 2013, 16:29)
Someone Pm'ed me for the files for the latest version... It took a while before I found it but here it is!

-> NooseMod Version 2

Lets hope this file host is any good...

Dude really thanks!! biggrin.gif I spent the last two years trying to find this mod and it's finally here!
Thank you soooo much! tounge2.gif biggrin.gif

Can someone upload to mediafire or other that doesn't require a sign up? This thign won't sign up without paying for some reason! Thanks and Cheers!

You don't have to sign up. Just click on the [mfhs]noosemod2.rar title and it will instantly download.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users