Quantcast

Jump to content

» «
Photo

JIT Debugger

6 replies to this topic
Demon101
  • Demon101

    d3m0n//d(O.o)b

  • Members
  • Joined: 08 May 2009

#1

Posted 07 June 2009 - 08:02 AM

Hello lol.gif everyone my situation is that when i installed Visual Studio 08 a program know as Just-In-Time Debugger kept popping up and stopping me from play GTA IV and other GTA's so then i uninstalled it and now the message that pop up are these -----> user posted image


and i have searched the web and i am clueless dontgetit.gif soo can you please help me PLEASE! confused.gif






(NOTE: if have put this in the wrong place I am sorry )

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#2

Posted 07 June 2009 - 08:14 AM

Have you tried reinstalling Visual Studio?
Are you running the game from RGSC?
This is, of course, assuming that you own a legit copy of the game.

Demon101
  • Demon101

    d3m0n//d(O.o)b

  • Members
  • Joined: 08 May 2009

#3

Posted 07 June 2009 - 08:22 AM

QUOTE (girishb @ Jun 7 2009, 08:14)
Have you tried reinstalling Visual Studio?
Are you running the game from RGSC?
This is, of course, assuming that you own a legit copy of the game.

yea i have installed and uninstalled VS 3 TIMES!!!!! mad.gif and no i am running it from RGSC biggrin.gif

but has this happened to any of yous???

oc student
  • oc student

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2008

#4

Posted 07 June 2009 - 09:33 AM

Then how are you starting the game?

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#5

Posted 08 June 2009 - 07:34 AM

It0s not JIt who stopping you, but the game crash. When an app crashes, JIT steps in ans tries to help you.

At what point exactly does the JIT window come up? After hitting the play button on RGSC?

Demon101
  • Demon101

    d3m0n//d(O.o)b

  • Members
  • Joined: 08 May 2009

#6

Posted 09 June 2009 - 06:39 AM

QUOTE (mkey82 @ Jun 8 2009, 07:34)
It0s not JIt who stopping you, but the game crash. When an app crashes, JIT steps in ans tries to help you.

At what point exactly does the JIT window come up? After hitting the play button on RGSC?

urr....it happens when the loading screen comes up.................and now i have reinstalled VS and now this messages keeps poppin up -----------> user posted image




this happens right after the loading screens comes up (and yes i do have mods biggrin.gif )


help me PLEASE cryani.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#7

Posted 09 June 2009 - 09:16 AM

Reinstall the game, mate. Like I said, JIT steps in when the game crashes. Hence, your game is crashing biggrin.gif

You have probably fekked up with some mod, so you either repair what you messed up or reinstall the whole deal.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users