Quantcast

Jump to content

» «
Photo

ASI wont load with xliveless GTA ver 1.0.3.0

5 replies to this topic
stevo1988
  • stevo1988

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 May 2009

#1

Posted 07 June 2009 - 02:09 AM Edited by stevo1988, 07 June 2009 - 02:24 AM.

I cant seem to get any of my ASI mods working, i thought xliveless was supposed to be an asi loader, i got it so i could mod the game with the current patch, i have been able to mod files but none of the asi script mods work at all

i have xliveless version 0.95 running with GTAIV version 1.0.3.0

Apparently with xliveless you have to copy the following files to the main dir:
dsound.dll
EFC20FIX.asi
FileCheckFix.asi

the asi files dont do anything but for some reason when i add dsound.dll it causes the game to crash on startup immediately every time

Intosia
  • Intosia

    I'm random! ^^

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#2

Posted 07 June 2009 - 12:43 PM

remove dsound.dll, its also a asi loader...

stevo1988
  • stevo1988

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 May 2009

#3

Posted 07 June 2009 - 05:41 PM

ASI wont load without dsound.dll and dsound.dll makes the game crash on startup when it is in there...what do i do

Intosia
  • Intosia

    I'm random! ^^

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#4

Posted 08 June 2009 - 12:09 PM

Dsound has nothing to do with Xliveless. Xlive.dll is enough for loading ASI files... I use only Xliveless. On 1.0.2!

tellet
  • tellet

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 May 2009

#5

Posted 08 June 2009 - 12:58 PM

Me too, i'm using Xlive.dll without any other dll's and it works

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#6

Posted 08 June 2009 - 05:21 PM Edited by nkjellman, 08 June 2009 - 05:26 PM.

Im using both on 1.0.3.0 with both and the game crashes but when I click on it on the taskbar its still running fine. Im having the same issue.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users