Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTAIV|REL|ASI] EFC20 ERROR FIX

86 replies to this topic
Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#61

Posted 19 June 2009 - 04:23 PM

Updated for 104 ! biggrin.gif

Soz307
  • Soz307

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2009

#62

Posted 22 June 2009 - 07:27 PM

QUOTE (Alexander Blade @ Mar 29 2009, 16:12)
can u show me screens of the error ?
and u have an error only at win7 ?

Hi alexander , your link dosent work? , wtf

#Shake
  • #Shake

    Im B_Shake In Game

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2007
  • Portugal

#63

Posted 23 June 2009 - 02:40 AM

QUOTE (Alexander Blade @ Jun 19 2009, 16:23)
Updated for 104 ! biggrin.gif

your site doesnt work

i really need it

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#64

Posted 23 June 2009 - 07:58 AM

reload , all is ok now

_black_cell_
  • _black_cell_

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2009

#65

Posted 27 June 2009 - 07:04 PM

The fix dosent work for me.

I get the error that only 1.0.3us and 1.0.4us are supported.

Help please

chasez
  • chasez

    GTAV? Haven't played it!

  • Members
  • Joined: 21 Nov 2008
  • None

#66

Posted 27 June 2009 - 07:42 PM

Never had this error and I don't get it why all others have

Kuroyoko
  • Kuroyoko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Jun 2009

#67

Posted 30 June 2009 - 04:28 AM

I still get the error even with the fix.

JKM
  • JKM

    [BM] Projectleader

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#68

Posted 30 June 2009 - 09:29 PM

for me it works fine.
Vista 64bit 1.0.4.0 wink.gif
Thanks Alex your amazing colgate.gif

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#69

Posted 05 July 2009 - 11:21 AM

i wanna ask everyone who has efc20 error , whats the size and version of ur LaunchGTAIV.exe ?

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#70

Posted 08 October 2009 - 06:01 PM

up for this =)

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#71

Posted 10 November 2009 - 05:42 PM

wait for update guys =)

Mikaka27
  • Mikaka27

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2009

#72

Posted 10 November 2009 - 11:00 PM

Size: 5 004 KB
Version: 0.1.0.0

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#73

Posted 11 November 2009 - 08:10 AM

updated

Mikaka27
  • Mikaka27

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2009

#74

Posted 11 November 2009 - 05:25 PM

Are you sure you did?? I get the same error, and strangly EFC20FIX.asi shows to be modified 5 months ago.

maRRko
  • maRRko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2008

#75

Posted 11 November 2009 - 08:45 PM

PLEASE help

i added the fix to the EFC20 ERROR and i can play the game again, but now my SimpleNativeTrainer doesn't work.

i reinstalled your asi loader as well as the trainer again, with and without the FILEPATCH, but nothing...

can someone please help, cuz i'm gonna piss out with the R*..

p.s. the game is an original

thanks in advance

Thjaved
  • Thjaved

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Nov 2009

#76

Posted 30 November 2009 - 05:46 PM Edited by Thjaved, 30 November 2009 - 05:54 PM.

angry.gif Hmm man It Works Bt There a new Error That TEXP70!!! PLZ help me
I only want to use a Trainer in my game. Plz Say which Patch i have to use? Which trainer I can with the Patch??



TEXP70


Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver.

majinbuu
  • majinbuu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Dec 2008

#77

Posted 15 April 2010 - 07:56 AM

Is there an EFC fix for the latest patch ? Patch # 6 ? ? ?

majinbuu
  • majinbuu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Dec 2008

#78

Posted 15 April 2010 - 08:00 AM

People, is there any new version of EFC fix ? I mean for the recent patch ? PATCH #6 ? my game says it aint supported sad.gif
Need the New EFC 20 error fix which supports patch 6 sad.gif sad.gif mercie_blink.gif

R_E_L_A_X
  • R_E_L_A_X

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2010

#79

Posted 17 April 2010 - 03:06 PM

i have updated the new version and now comes the same thing -.- it cant start because of the wrong version. i need help
first i had 1.0.4 everything worked but when i installed GTA IV Title Update 1.0.6.0 \ 1.0.5.1 \ 1.0.4.2 nothing works anymore..... why?????????????

harrytucker
  • harrytucker

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2010

#80

Posted 17 April 2010 - 03:25 PM

Yeah I was just posting about this elsewhere, and basically got the message: "Forget about it, it's encrypted, your mods are gone"

:|

So pissed about this one..

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None

#81

Posted 18 April 2010 - 09:17 AM

i'll update is soon

superman111994
  • superman111994

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 May 2010

#82

Posted 12 May 2010 - 02:01 AM

QUOTE (Alexander Blade @ Apr 18 2010, 09:17)
i'll update is soon

I hope I don't sound rude... but when? I havn't played since the patch came out... and I don't feel like reinstalling... cause it takes forever.

superman111994
  • superman111994

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 May 2010

#83

Posted 21 May 2010 - 09:16 PM

... erm... *BUMP*

scouzii.
  • scouzii.

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2010

#84

Posted 25 December 2010 - 10:53 AM

QUOTE (Magik Arty @ Apr 2 2009, 17:10)
QUOTE (Alexander Blade @ Apr 2 2009, 09:39)
oh at least it's fixed now  biggrin.gif

Wooooooooooohhhhhhhhho00!!!!!!!!!!!!!
ITS GREAT!!!!!!! THNX BIG ALEXANDER!!!!!!!!

i got that problem to what should I do to make it work ?????
plzz help me!!!! colgate.gif

D5 Driver
  • D5 Driver

    Mechanic

  • Members
  • Joined: 27 Nov 2010

#85

Posted 27 December 2010 - 12:10 PM

QUOTE (nixolas1 @ Mar 27 2009, 19:41)
Lot of people get this strange error now... Seems like if you instal 1.0.2 and then 1.0.3 again it works again, but after a day, it starts happening again...

.... And 1.0.7.0 wink.gif Or my GTA IV, is special, if nobody else won't get errors, like me. biggrin.gif (Usually like now; with no reason tounge.gif )
I am going to be... .... .... .... .... ... .... A .... .... .... .... .... .... .... NoO.... .... .... Noob... ? -Yes! But.... I am already a 'noob' or an idiot. tounge2.gif
-D5 Driver

meupehdelaranja
  • meupehdelaranja

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2011

#86

Posted 13 August 2011 - 04:51 AM

QUOTE (nixolas1 @ Wednesday, Apr 1 2009, 19:55)
QUOTE (Alexander Blade @ Apr 1 2009, 19:30)
wh000000000t ?  biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif

test new EFC20FIX
/www/alexander.sannybuilder.com/EFC20FIX_007.rar

WONDERFUL! lol.gif inlove.gif inlove.gif tounge.gif
That fixes the error.
LOG:

CODE
C:\Windows\system32\dsound.dll is loaded, address 0x69E80000
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate"
"DirectSoundCreate" hooked, address 0x69E97551
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateA"
"DirectSoundEnumerateA" hooked, address 0x69EA89CC
Hooking dsound proc named "DirectSoundEnumerateW"
"DirectSoundEnumerateW" hooked, address 0x69EA89E9
Hooking dsound proc named "DllCanUnloadNow"
"DllCanUnloadNow" hooked, address 0x69EAC66B
Hooking dsound proc named "DllGetClassObject"
"DllGetClassObject" hooked, address 0x69E99192
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate"
"DirectSoundCaptureCreate" hooked, address 0x69EA82FC
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateA"
"DirectSoundCaptureEnumerateA" hooked, address 0x69EA8A06
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureEnumerateW"
"DirectSoundCaptureEnumerateW" hooked, address 0x69EA8A23
Hooking dsound proc named "GetDeviceID"
"GetDeviceID" hooked, address 0x69EA8198
Hooking dsound proc named "DirectSoundFullDuplexCreate"
"DirectSoundFullDuplexCreate" hooked, address 0x69EA8464
Hooking dsound proc named "DirectSoundCreate8"
"DirectSoundCreate8" hooked, address 0x69E8C15C
Hooking dsound proc named "DirectSoundCaptureCreate8"
"DirectSoundCaptureCreate8" hooked, address 0x69EA83AA
Loading ASI D:\Spill\GTA IV\Grand Theft Auto IV\Alice.asi
ASI loaded : D:\Spill\GTA IV\Grand Theft Auto IV\Alice.asi, Address 0x02620000
Loading ASI D:\Spill\GTA IV\Grand Theft Auto IV\EFC20FIX.asi
ASI loaded : D:\Spill\GTA IV\Grand Theft Auto IV\EFC20FIX.asi, Address 0x02460000

Hey man, can you up that file (EFC20FIX_007.rar) again? I can't find it anywhere...
Thanks

d3v0
  • d3v0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Apr 2012

#87

Posted 08 April 2012 - 06:58 PM

Hey ppl. I have the same problem confused.gif i install the game, and apply tha patch1.0.4.0...
i did the download from **http://thepiratebay.se/torrent/4549749/GTA_IV_PC_Version++ (delete the ** and the ++).

when i try to run the game, i get this error...
user posted image

then, i did the dowload of the fille efc20errorfix by Alexander Blade, but i get the same error confused.gif

What im doing wrong ?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users