Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL][IV]CAR DOOR UN/LOCKER

28 replies to this topic
azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#1

Posted 17 March 2009 - 01:53 PM Edited by azam8, 19 March 2009 - 05:06 AM.

Here is my first script:

Use END Key to lock unlock doors

enjoy and please comment biggrin.gif

Use with HazardX scripthook
http://www.gtaforums...howtopic=392325

DOWNLOAD

http://www.gtagarage...how.php?id=5792
http://www.mediafire...04e75f6e8ebb871

Install: put in script folder in your directory

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

System796
  • System796

    We all got to fly through the hard times.

  • BUSTED!
  • Joined: 13 Dec 2008

#2

Posted 17 March 2009 - 02:58 PM

That's great, I like it.

Andrew
  • Andrew

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 21 Jul 2003
  • None

#3

Posted 17 March 2009 - 05:14 PM

Please upload the file to a more permantent hosting service. Not a free 30 day hoster. Something like GTAGarage or another gta site.

KorbiM
  • KorbiM

    one love, brotha, one love

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2009

#4

Posted 17 March 2009 - 05:56 PM

will the car blink if you lock it?

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#5

Posted 18 March 2009 - 10:39 AM

@System796 thank you

@Gangsta killa thanks done now just wait on approval

@KorbiM no.. there is screen display to tell you the status of the doors

the_gas
  • the_gas

    Rat

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2005

#6

Posted 18 March 2009 - 12:16 PM

Thanks, cool idea. Ill try it out and report back if there are any problems (unlikely).

If you could get the lights to flicker, that would be cool.

Little Psycho
  • Little Psycho

    Unofficial supporter of ms.cooldude mods, lolz

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Mar 2009

#7

Posted 18 March 2009 - 01:07 PM

Cool icon14.gif icon14.gif
I'm realy suprised someone made it after such long time nervous.gif

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#8

Posted 19 March 2009 - 03:56 AM Edited by lilmcnessy, 19 March 2009 - 04:49 AM.

Do you use it inside or outside of the car and what happens if your window is smashed?

EDIT: Nvm I tested it
Could you change the key because end is for ragdoll mod and i found a glitch:
You can lock motorbikes

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#9

Posted 19 March 2009 - 05:15 AM

QUOTE (lilmcnessy @ Mar 19 2009, 03:56)
Do you use it inside or outside of the car and what happens if your window is smashed?

EDIT: Nvm I tested it
Could you change the key because end is for ragdoll mod and i found a glitch:
You can lock motorbikes

Open in notepad and change key to whateva you like highlighted in red

BindKey( Keys. End , new KeyPressDelegate( ToggleDoorLock ) );

EXAMPLE:

BindKey( Keys. F5 , new KeyPressDelegate( ToggleDoorLock ) );

biggrin.gif Yeah with the bikes just choose not to lock it if you want realism biggrin.gif

Thanks for the comments guys blush.gif

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#10

Posted 19 March 2009 - 05:40 AM

QUOTE (azam8 @ Mar 19 2009, 18:15)
QUOTE (lilmcnessy @ Mar 19 2009, 03:56)
Do you use it inside or outside of the car and what happens if your window is smashed?

EDIT: Nvm I tested it
Could you change the key because end is for ragdoll mod and i found a glitch:
You can lock motorbikes

Open in notepad and change key to whateva you like highlighted in red

BindKey( Keys. End , new KeyPressDelegate( ToggleDoorLock ) );

EXAMPLE:

BindKey( Keys. F5 , new KeyPressDelegate( ToggleDoorLock ) );

biggrin.gif Yeah with the bikes just choose not to lock it if you want realism biggrin.gif

Thanks for the comments guys blush.gif

thanks

Dvt-MedShot
  • Dvt-MedShot

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 02 May 2007

#11

Posted 19 March 2009 - 06:49 AM

Where are the textures of the bus waiting box? I want to change it also. tounge.gif

But nice mod! Unfortenately this feature is already in the Ingame trainer, but it could be useful if you have it apart. wink.gif
And a question: Is the car still locked for Niko also if you don't unlock it before getting out of the car? That's with the Ingame trainer so.

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#12

Posted 19 March 2009 - 07:25 AM

Could you make it that you can't unlock cars that you have never entered before?

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#13

Posted 19 March 2009 - 07:34 AM

QUOTE (Dvt-MedShot @ Mar 19 2009, 06:49)
Where are the textures of the bus waiting box? I want to change it also. tounge.gif

But nice mod! Unfortenately this feature is already in the Ingame trainer, but it could be useful if you have it apart. wink.gif
And a question: Is the car still locked for Niko also if you don't unlock it before getting out of the car? That's with the Ingame trainer so.

look here: pc/data/maps/props/roadside/sign.img/ec_busstops.wtd biggrin.gif
i have changed so many textures took me awhile to find smile.gif

This script is easy to use as the hotkey is one key only.

Yes. you cant enter if you have locked from both sides but if you toggle END key while trying to enter car it should unlock

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#14

Posted 19 March 2009 - 07:43 AM

QUOTE (lilmcnessy @ Mar 19 2009, 07:25)
Could you make it that you can't unlock cars that you have never entered before?

nah to lazy.this is something i did for myself and never intended to release it.
so what you see is what you get sorry.
Your welcome to change the script in any way so long as you mention me biggrin.gif



Andrew
  • Andrew

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 21 Jul 2003
  • None

#15

Posted 19 March 2009 - 08:31 AM

QUOTE (azam8 @ Mar 18 2009, 11:39)
@System796 thank you

@Gangsta killa thanks done now just wait on approval

@KorbiM no.. there is screen display to tell you the status of the doors

Excellent cheers. Thats a pretty cool mod, always useful to lock your car doors. Especially with the way I drive. I'm always getting jacked out of my car due to angry peds!

KorbiM
  • KorbiM

    one love, brotha, one love

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2009

#16

Posted 19 March 2009 - 05:02 PM Edited by KorbiM, 19 March 2009 - 06:04 PM.

doesnt work in my case..
if i press end the car blink, but isnt lock, if i press again it doesnt blink

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#17

Posted 20 March 2009 - 04:57 AM

QUOTE (KorbiM @ Mar 19 2009, 17:02)
doesnt work in my case..
if i press end the car blink, but isnt lock, if i press again it doesnt blink

Try to download again and make sure you have the l8est scripthook by hazardx and patched game v1.02.
Or change Key from END to something else it might be conflicting with another mod look above ^^^^^^

geokes
  • geokes

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2007

#18

Posted 20 March 2009 - 06:57 PM

Fun mod, would love it if peds couldn't get out of the car (eg. when you steal a taxi the passanger can get out even if the doors are locked)

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#19

Posted 21 March 2009 - 06:07 AM

QUOTE (geokes @ Mar 20 2009, 18:57)
Fun mod, would love it if peds couldn't get out of the car (eg. when you steal a taxi the passanger can get out even if the doors are locked)

I agree. I will look into that issue, it would be nice to kidnap some peds biggrin.gif

KorbiM
  • KorbiM

    one love, brotha, one love

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2009

#20

Posted 21 March 2009 - 08:47 AM

QUOTE (azam8 @ Mar 20 2009, 04:57)
QUOTE (KorbiM @ Mar 19 2009, 17:02)
doesnt work in my case..
if i press end the car blink, but isnt lock, if i press again it doesnt blink

Try to download again and make sure you have the l8est scripthook by hazardx and patched game v1.02.
Or change Key from END to something else it might be conflicting with another mod look above ^^^^^^

still doesnt work
if i chosse an other key thee is nothing if i press him...

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#21

Posted 21 March 2009 - 10:42 AM

QUOTE (KorbiM @ Mar 21 2009, 08:47)
QUOTE (azam8 @ Mar 20 2009, 04:57)
QUOTE (KorbiM @ Mar 19 2009, 17:02)
doesnt work in my case..
if i press end the car blink, but isnt lock, if i press again it doesnt blink

Try to download again and make sure you have the l8est scripthook by hazardx and patched game v1.02.
Or change Key from END to something else it might be conflicting with another mod look above ^^^^^^

still doesnt work
if i chosse an other key thee is nothing if i press him...

Have you installed net framework 3.5

http://.Net Framework 3.5 DOWNLOAD

What does it say in the console ~

*Use hazardx scripthook .86
*put the file in scripts folder in your directory
*have you patched your game to 1.02
*what version US EUR AU????
Other than that i have no idea sorry m8 try using xliveless?????
Maybe some1 else can shed some light on the subject notify.gif

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#22

Posted 21 March 2009 - 11:34 AM

You might've updated to 1.0.3

TheMetalLord
  • TheMetalLord

    Rat

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#23

Posted 22 March 2009 - 10:13 PM

Can you add a function that allows you to lock your vehicle from outside?

lilmcnessy
  • lilmcnessy

    FenderCore

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2008

#24

Posted 22 March 2009 - 11:05 PM

QUOTE (TheMetalLord @ Mar 23 2009, 11:13)
Can you add a function that allows you to lock your vehicle from outside?

You can when are holding the handle

TheRealPcGamer
  • TheRealPcGamer

    The Master of PC Games

  • Members
  • Joined: 22 Aug 2008
  • United-States

#25

Posted 24 March 2009 - 12:56 PM

QUOTE (TheMetalLord @ Mar 23 2009, 05:13)
Can you add a function that allows you to lock your vehicle from outside?

Yes you can, just remember when you out from your car press the lock button until "Locked Both Sides"
Then your car will be locked.

O yeah, I think this is a bug, when I want to open a locked car (locked by us) Niko doesn't want to break the glass, he just like give up smile.gif

KorbiM
  • KorbiM

    one love, brotha, one love

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2009

#26

Posted 26 March 2009 - 04:36 PM

QUOTE
What does it say in the console ~

*Use hazardx scripthook .86
*put the file in scripts folder in your directory
*have you patched your game to 1.02
*what version US EUR AU????
Other than that i have no idea sorry m8 try using xliveless?????
Maybe some1 else can shed some light on the subject  notify.gif


scripthook: yes
put the file in scripts folder in your directory: yes
have you patched your game to 1.02: yes
what version US EUR Au: im german so i think itz the EUR version

What does it say in the console ~
the console say nothing about the cardoors.net.txt

if i named it to car[...].NET.DLL it says, that it faild to load script, cuz wrong file format.

azam8
  • azam8

    GTA MADMAN

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009

#27

Posted 27 March 2009 - 06:02 AM

QUOTE (KorbiM @ Mar 26 2009, 16:36)
QUOTE
What does it say in the console ~

*Use hazardx scripthook .86
*put the file in scripts folder in your directory
*have you patched your game to 1.02
*what version US EUR AU????
Other than that i have no idea sorry m8 try using xliveless?????
Maybe some1 else can shed some light on the subject  notify.gif


scripthook: yes
put the file in scripts folder in your directory: yes
have you patched your game to 1.02: yes
what version US EUR Au: im german so i think itz the EUR version

What does it say in the console ~
the console say nothing about the cardoors.net.txt

if i named it to car[...].NET.DLL it says, that it faild to load script, cuz wrong file format.

found your problem just rename it to this cardoorscript.cs

KorbiM
  • KorbiM

    one love, brotha, one love

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2009

#28

Posted 27 March 2009 - 12:53 PM

QUOTE (azam8 @ Mar 27 2009, 06:02)
QUOTE (KorbiM @ Mar 26 2009, 16:36)
QUOTE
What does it say in the console ~

*Use hazardx scripthook .86
*put the file in scripts folder in your directory
*have you patched your game to 1.02
*what version US EUR AU????
Other than that i have no idea sorry m8 try using xliveless?????
Maybe some1 else can shed some light on the subject  notify.gif


scripthook: yes
put the file in scripts folder in your directory: yes
have you patched your game to 1.02: yes
what version US EUR Au: im german so i think itz the EUR version

What does it say in the console ~
the console say nothing about the cardoors.net.txt

if i named it to car[...].NET.DLL it says, that it faild to load script, cuz wrong file format.

found your problem just rename it to this cardoorscript.cs

thank you very much! colgate.gif smile.gif biggrin.gif turn.gif sigh.gif lol.gif

M_Nation
  • M_Nation

    Snitch

  • Members
  • Joined: 23 Jan 2008

#29

Posted 10 May 2009 - 10:23 PM

Could you update this to work with 1.0.3.0? please and thanks you




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users