Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Bug reports

690 replies to this topic
PatrickW
  • PatrickW

    GTA Juggernaut

  • The Connection
  • Joined: 07 Jan 2004
  • Netherlands
  • Best Script 2013 [DYOM]
    Best Script 2012 [DYOM]

#61

Posted 07 April 2009 - 11:41 AM Edited by PatrickW, 07 April 2009 - 11:46 AM.

TNTX32: Could you please keep your calm on the forums. You shouldn't start shouting at people, especially not about things you THINK they did wrong. He said he installed CLEO without GXT-hook, than we have to assume he did that.

GXT-hook might have caused problems for you, but that doesn't mean that all problems are caused by GXT-hook.

And for your information: the avatar he uses isn't made by 123robot, it's just an avatar that is available on the rockstar "social club" website https://socialclub.r...TAIV/GTA422.png. You shouldn't accuse people like that, without knowing the facts.

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#62

Posted 07 April 2009 - 02:56 PM

Oh ok, sorry.. But I really got tired of some people that says

"my dyom dont work alien.gif alien.gif alien.gif "...

so I'm angry with everyone and I should not sad.gif

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#63

Posted 09 April 2009 - 09:49 AM

The speed when writing in a text box is being too slow.

12jango
  • 12jango

    "This is not revenge! This is entertainment!"

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2008

#64

Posted 10 April 2009 - 07:30 AM

Well........Happy new year everyone!!!!

Jackal1337
  • Jackal1337

    Gayest Boy in Town

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2009

#65

Posted 10 April 2009 - 07:52 AM

QUOTE (12jango @ Apr 10 2009, 07:30)
Well........Happy new year everyone!!!!

uh real new year is already over and wasnt chinese new year in february??

12jango
  • 12jango

    "This is not revenge! This is entertainment!"

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2008

#66

Posted 10 April 2009 - 10:36 AM

"Happy New Year" is my favourite word!!! alien.gif alien.gif alien.gif

12jango
  • 12jango

    "This is not revenge! This is entertainment!"

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2008

#67

Posted 10 April 2009 - 10:41 AM Edited by 12jango, 10 April 2009 - 10:46 AM.

By the way, Jackal. I love yer Wild2x West and Indiana Jhonson, I hope ya will make the other adventure missions.~~~. alien.gif alien.gif alien.gif

~~~~~I'll be wait~~~~~~






--------------------------What do you think about the version 5?? It will be great!!!----------------

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#68

Posted 10 April 2009 - 06:59 PM

QUOTE (12jango @ Apr 10 2009, 10:41)
By the way, Jackal. I love yer Wild2x West and Indiana Jhonson, I hope ya will make the other adventure missions.~~~. alien.gif alien.gif alien.gif

~~~~~I'll be wait~~~~~~






--------------------------What do you think about the version 5?? It will be great!!!----------------

Big Off-Topic there!

billy7877
  • billy7877

    CRAZY Because Design Your Own Mission

  • Members
  • Joined: 30 Jan 2009

#69

Posted 11 April 2009 - 04:20 PM

Here i found some crash bug.. this bug is working for me. but i don't know if this bug doensn't working with other.

Here the bug

Every I Load Read-Only-File(Published File) Two Times in-a-row
It will get CRASH..... Try this one !!!

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#70

Posted 11 April 2009 - 04:25 PM

I hate this crashing. I made a mission, took about 2 hours, and now, after a cutscene, the game crashes. <333

Jackal1337
  • Jackal1337

    Gayest Boy in Town

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2009

#71

Posted 11 April 2009 - 05:03 PM

QUOTE (Sniputer @ Apr 11 2009, 16:25)
I hate this crashing. I made a mission, took about 2 hours, and now, after a cutscene, the game crashes. <333

i always save my mission after objective biggrin.gif

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#72

Posted 11 April 2009 - 05:10 PM

QUOTE (Jackal1337 @ Apr 11 2009, 17:03)
QUOTE (Sniputer @ Apr 11 2009, 16:25)
I hate this crashing. I made a mission, took about 2 hours, and now, after a cutscene, the game crashes. <333

i always save my mission after objective biggrin.gif

The mission is saved. But it just crashes biggrin.gif

billy7877
  • billy7877

    CRAZY Because Design Your Own Mission

  • Members
  • Joined: 30 Jan 2009

#73

Posted 12 April 2009 - 01:37 AM

QUOTE (Sniputer @ Apr 11 2009, 17:10)
QUOTE (Jackal1337 @ Apr 11 2009, 17:03)
QUOTE (Sniputer @ Apr 11 2009, 16:25)
I hate this crashing. I made a mission, took about 2 hours, and now, after a cutscene, the game crashes. <333

i always save my mission after objective biggrin.gif

The mission is saved. But it just crashes biggrin.gif

Do you mean every you save, your game crashed???

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#74

Posted 12 April 2009 - 10:47 AM

Mission finished + published ^^ Crashing wanted to take a holiday like mah mission name "G's Holiday".
http://dyom.gtagames...act=show&id=693

gtacarl
  • gtacarl

    Playing Dead Frontier, Free Online MMO. My username is TheWheelO

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2008

#75

Posted 13 April 2009 - 04:40 AM

My DYOM crashes at the load screen I have cleo properly installed and gxt-hook deleted but still it crashes
confused.gif

Dutchy3010
  • Dutchy3010

    Female SCM coder!

  • Moderator
  • Joined: 30 Jul 2006
  • Netherlands
  • Best Script 2013 [DYOM]
    Best Script 2012 [DYOM]

#76

Posted 13 April 2009 - 09:20 AM

Do you use the compatible gta_sa.exe? Do you use other mods?

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#77

Posted 14 April 2009 - 06:27 PM

I mean, the torrentz.com nocd crack

No seriously, check the file size of gta_sa.exe.

Uninstall sh*t.

If your filesize is 13,7, everything is fine.
If your filesize is about 15, something is wrong.

DOWNLOAD THIS:

See my PM turn.gif I don't want problems with fools

"OMG THIS IS WAREZ IM GOING TO CALL THE POLICE ITS ILLEGAL HOWEVER THIS FORUM ISNT FOR BITCHES".

And then overwrite your gta_sa.exe with this one... Hoping it works.

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#78

Posted 15 April 2009 - 03:12 PM

Uwh sh*t. I need a teleporter that works... (I need to get into a closed cell in a prison) And hey, why did mah game crash when I made an actor? sad.gif

Jackal1337
  • Jackal1337

    Gayest Boy in Town

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2009

#79

Posted 15 April 2009 - 03:21 PM

QUOTE (Sniputer @ Apr 15 2009, 15:12)
Uwh sh*t. I need a teleporter that works... (I need to get into a closed cell in a prison) And hey, why did mah game crash when I made an actor? sad.gif

do you mean police department in LS? or SF or LV?
in LS there is 2 open cells and you can add cell door to it

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#80

Posted 15 April 2009 - 03:24 PM

Thanks mate, now the "Stealth Your f*ck" / "Stealth Kill" / "Penis Out of The Closet" will be possible

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#81

Posted 15 April 2009 - 04:08 PM

Hey you can also use SAT SAN ANDREAS TELEPORT!

I got into the Dilimore Gas Station (inside) with it!

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#82

Posted 15 April 2009 - 04:21 PM

HOW?
tell me HOW NOW NOW NOW

give the pos. of it!!!!

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#83

Posted 15 April 2009 - 04:27 PM Edited by TNTX32, 15 April 2009 - 04:33 PM.

Ah, f*ck you Flood Control!

SAT 3.0b

Download that.

Then, open SAT. It does not need the game running.

Open the submenu Dilimore then right click on dilimore "add point"

Name it to dilimore gas station or whatever else.

Then, give it the following properties:

X = 663,3729

Y = -569,5276

Z = 16,3359

Done!

DON'T TRY GETTING ON THE CORRIDOR TO GET OUTSIDE OF THE GAS STATION OR YOU WILL GET IN THE UNDERWORLD! (aka Blue Hell)

Some Useless Off Topic:

another sa mystery? When game not running, you're at Blueberry acres! O_o

Also use teleport to marker cleo mod, do not set any marker on the map and you will get teleported at blueberry acres smile.gif

BTW there's an hidden Well stacked pizza at Montgomery.


EDIT:


USEFUL TIP WITH SAT!


If you want to get into an interior blocked by an window, like gas station or prison cell, you can go to it, ALT TAB, sat, then, change the X or the Y, if its 661, 662, 660 ,665... Until you find you good!!


BTW, in sat there are many useful interiors "Office", "Bank", "LC"...


Thx a lot to gtasearcher for using the word SAT

cyklopas
  • cyklopas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#84

Posted 18 April 2009 - 07:25 AM

QUOTE (billy7877 @ Mar 12 2009, 09:51)
QUOTE (TNTX32 @ Mar 10 2009, 20:15)
I just detected a major 4.1 bug:

When we start "DESIGN YOUR OWN MISSION" in New Game, the game instantly freezes (forever).

I NEVER found bug like that

So if its crashes FOREVER, how did you writing here??? tounge.gif

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#85

Posted 18 April 2009 - 08:13 AM Edited by PatrickW, 18 April 2009 - 05:49 PM.

This post is really old and the problem is resolved suicidal.gif

Next time learn to read from the START,*****

>>>edit by PatrickW: You should stop calling people names. <<<

TNTX32
  • TNTX32

    HAAAAAXXX!!!

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Feb 2009

#86

Posted 20 April 2009 - 09:37 AM

When loading a "This slot is empty", the game shows up the text of the location that you are currently in (Red County, etc.) for about 2000000 Hours, and then the game crash.

You should add a message "This slot is empty, add a mission to play on it".

MK GTAmaster
  • MK GTAmaster

    Don't you mix cola with milk XO

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2009

#87

Posted 22 April 2009 - 02:29 PM

I found this bug, whenever I press objective\add teleporter I got an actor not a teleporter confused.gif

Sniputer
  • Sniputer

    IM NOT COMING HERE ANYMORE

  • BUSTED!
  • Joined: 01 May 2007

#88

Posted 22 April 2009 - 04:55 PM

QUOTE (MK GTAmaster @ Apr 22 2009, 14:29)
I found this bug, whenever I press objective\add teleporter I got an actor not a teleporter confused.gif

The actor is the player you can choose.

12jango
  • 12jango

    "This is not revenge! This is entertainment!"

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2008

#89

Posted 23 April 2009 - 12:19 AM

When you make an actor objective, if you choose headshot, behaviour changed into gang
and also can choose enemy, neutral, or friend. But, it's same as before, it's an enemy.
(I'm just thinking this will make some people confused)

MK GTAmaster
  • MK GTAmaster

    Don't you mix cola with milk XO

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2009

#90

Posted 23 April 2009 - 07:33 AM

QUOTE (Sniputer @ Apr 22 2009, 16:55)
QUOTE (MK GTAmaster @ Apr 22 2009, 14:29)
I found this bug, whenever I press objective\add teleporter I got an actor not a teleporter  confused.gif

The actor is the player you can choose.

What? what does the actor have to do with the teleporter?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users