Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Bug reports

704 replies to this topic
Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#691

Posted 24 December 2014 - 10:46 PM

Interior id 115 Crashes the game for me. 

normal,it's just memory handle try again for sometime and it won't crash anymore


DonVuttion
  • DonVuttion

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Sep 2009

#692

Posted 13 January 2015 - 01:31 AM

http://gtaforums.com...apter-2-is-here

 

Heres my issue I recently just I guess f*cked my gta by installing the bunch of cleo's and what not and can't play sa-mp anymore but I love this storyline im currently on chapter 1 but everytime I play damn there 15 more or less minutes into Deathwishes I crash Iv'e tried every solution getting rid of my modded gta3 I even re installed gta sa itself about 3 times today alone I just wanna play the storyline can anybody help?  :(

 

  •  

tomica44
  • tomica44

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jul 2015
  • Croatia

#693

Posted 01 July 2015 - 03:39 PM

It crashes whenever I try to do something (Make an actor, load a mission, save a mission etc.) :/


BK90s
  • BK90s

    The Baller

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2013
  • None

#694

Posted 05 July 2015 - 01:16 PM

The only bug I have experienced in this new version is when sometimes the text in the objective duplicates itself or copies the text from the next objective making it crash the game. Fortunately it is not a major problem and can be fixed pretty easily, but for those who don't use Notepad++ during the making of a mission, it can mean trouble.


Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#695

Posted 07 July 2015 - 12:43 PM

when i start Designing a mission after it load.. i receive this error :facedesk: v7IWjA7.png?1

First thing you should do is stop living in a cave and get rid of Windows XP..


ScrayChan
  • ScrayChan

    DYOM Designer

  • Members
  • Joined: 07 Apr 2015
  • Malaysia

#696

Posted 11 February 2016 - 06:43 AM

Fix crash! I just put 6 bomb on the same time and it crash! Also put too more actor on the same time. When I put 10 left object, and it will lag!

 

 

Please fix lag and crash


It crashes whenever I try to do something (Make an actor, load a mission, save a mission etc.) :/

You must download US version gta sa.exe and download cleo 4


universalyee
  • universalyee

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Feb 2016
  • Brazil

#697

Posted 14 March 2016 - 09:50 PM

I tried to make a actor enter in a car and drive it to a place,but when he enters the game crash.


LittleWeasel
  • LittleWeasel

    Ban this account, please.

  • Members
  • Joined: 21 Jan 2016
  • Argentina

#698

Posted 25 March 2016 - 02:49 PM

I created a Cleaning The Hood (Ryder version) so when I get back to Sweet's house, the game crashes. 

It happened also during B-Dup and Bear cinematic, I had to delete it all. 


DYOM designer
  • DYOM designer

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2016
  • Algeria

#699

Posted 16 May 2016 - 02:04 AM

MOTHERf*ckER.....WHY WHEN I PUT MORE THEN 80 ACTOR THE GAME CRASH..sh*t. sh*t. sh*t ...THIS GONNA KILLING ME...I MUST USE MANY ACTORS IN MY MISSION(WORLD WAR) PLEAAAAAASE HEEEELP

Light Syde Riandy
  • Light Syde Riandy

    LSR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Indonesia

#700

Posted 16 May 2016 - 02:45 AM

MOTHERf*ckER.....WHY WHEN I PUT MORE THEN 80 ACTOR THE GAME CRASH..sh*t. sh*t. sh*t ...THIS GONNA KILLING ME...I MUST USE MANY ACTORS IN MY MISSION(WORLD WAR) PLEAAAAAASE HEEEELP

Don't spam, or you will get banned.

DYOM designer
  • DYOM designer

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2016
  • Algeria

#701

Posted 17 May 2016 - 01:13 AM

hy guys...in the last time i did create 10 actors enmies and objectives (actor) and after that i did create another 10 actor and objectives and when i press play mission it must like this the first wave when i kill them all come the second wave...but they come all together like one wave and after it come the objectives..please help me

MoraloVideoGames
  • MoraloVideoGames

    Gotta Show Love To Get Love!

  • BUSTED!
  • Joined: 3 weeks ago
  • England

#702

Posted 3 weeks ago

Well for me my problem would be that my game crashes every time i look around the actors in the add actor or whatever, anyone know a solution?


Huzaifa khan
  • Huzaifa khan

    ♠♠The Gangsta‘♠♠

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2014
  • Pakistan

#703

Posted 3 weeks ago

Well for me my problem would be that my game crashes every time i look around the actors in the add actor or whatever, anyone know a solution?

You've have any cleo mod ? Because sometime cleo mods create problems.

DYOM designer
  • DYOM designer

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2016
  • Algeria

#704

Posted 2 weeks ago

............


Sleepy Sloth
  • Sleepy Sloth

    Trying to stay normal

  • Members
  • Joined: 2 weeks ago
  • Vietnam

#705

Posted A week ago Edited by Sleepy Sloth, A week ago.

Um... here's my game: http://www.mediafire...yeirs/DYOM1.dat

I know this sounds crazy....

My entire mission runs just fine when FPS is 15-20 (I guess)... In other words, the mission runs fine when my PC is kinda slow. However, when FPS is >30 (PC runs fast) the mission will crash after objective 12. I don't know if the mission would crash only on my PC... If it doesn't crash on your PCs, I guess it's my problem...

Could you help me please? Thanks in advance :))

 

Oh, by the way, I use the Hoodlum version, CLEO 4 (cause CLEO 3 doesn't work)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users