Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[III] Xbox Version HD

2,378 replies to this topic
YOEL_44
  • YOEL_44

    Universal GTA file finder

  • Members
  • Joined: 13 Dec 2012
  • Spain

#2281

Posted 18 March 2017 - 12:24 AM

Spoiler

USE 1.0 EXE Thats it

 

Ehm, yeah  :sui: , I'm using it already, the same exact one as Rim (2.383.872 bytes), and yeah, It's not been my first time doing all of this, I'm asking because something is different and I cannot spot the way to fix it, anyone has get it working? And if so, how did you get it up and running?

 

Also, Rim, do you want a remake of the original pager in 512x512, It's not too big but it's pretty accurate.

  • SolidFrost likes this

Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2282

Posted 18 March 2017 - 07:36 AM Edited by NOskillx, 18 March 2017 - 07:37 AM.

 

Spoiler

USE 1.0 EXE Thats it

 

Ehm, yeah  :sui: , I'm using it already, the same exact one as Rim (2.383.872 bytes), and yeah, It's not been my first time doing all of this, I'm asking because something is different and I cannot spot the way to fix it, anyone has get it working? And if so, how did you get it up and running?

 

Also, Rim, do you want a remake of the original pager in 512x512, It's not too big but it's pretty accurate.

 

solution is you need uncheck read only for all gta 3 folder thats one 2 you should run it in Windows xp 3 run it as administrator now it should work OR if you want you need replace particle.txd because that cause game to crash for some reason.

also about Pager Rim said something that he will remake pager and some other stuff in menu also fix some bugs In next update.


Matt1010
  • Matt1010

    You got the point. I hope.

  • Members
  • Joined: 27 Jan 2015
  • Romania

#2283

Posted 08 April 2017 - 03:03 AM

Apparently, I have the same problem.
The game just crashes after opening the gta3.exe.
And yes, I'm using 1.0, unchecked Read-Only, all that, still doesn't work.

Maybe because of Windows 10? I have no clue.


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2284

Posted 08 April 2017 - 08:45 AM

Apparently, I have the same problem.
The game just crashes after opening the gta3.exe.
And yes, I'm using 1.0, unchecked Read-Only, all that, still doesn't work.

Maybe because of Windows 10? I have no clue.

try use windows xp mode try use aministrator and also uncheck read only for whole gta 3 folder also if it crash try to change particle.txd to one from original gta 3 for some reason this Partice.txd crash game for some people


Matt1010
  • Matt1010

    You got the point. I hope.

  • Members
  • Joined: 27 Jan 2015
  • Romania

#2285

Posted 08 April 2017 - 09:06 AM

Same problem, and here's the Unhandled Exception if you (for some reason since it looks useless) want it:

Unhandled exception: c0000005
At address:          00000000

 

guess no "real hd" mod for me.


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2286

Posted 08 April 2017 - 11:04 AM

Same problem, and here's the Unhandled Exception if you (for some reason since it looks useless) want it:

Unhandled exception: c0000005
At address:          00000000

 

guess no "real hd" mod for me.

then IDK how can i help you you should ask Silent about this unhandled exceptions code... he know things also this mod didnt work for me too for the first time.. then i was messing around changing exe properties editing game files and it worked now... but yes you should ask Silent about this error code he know what is it.


Squirrel 2.0
  • Squirrel 2.0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#2287

Posted 09 April 2017 - 07:54 PM Edited by Squirrel 2.0, 09 April 2017 - 07:59 PM.

I installed this mod with Modloader, but in the loading screen it says: "Ginput could not load pad button textures. Please make sure x360btns.txd, ps3btns.txd and sixaxis.btns.txd are located in a correct directory.". I didn't install Ginput: so I must install it or what?

 

EDIT: I installed Ginput, but same problem. How I resolve this problem?


SolidFrost
  • SolidFrost

    Sup' Bro?

  • Members
  • Joined: 29 Feb 2016
  • United-States

#2288

Posted 10 April 2017 - 04:07 AM

I installed this mod with Modloader, but in the loading screen it says: "Ginput could not load pad button textures. Please make sure x360btns.txd, ps3btns.txd and sixaxis.btns.txd are located in a correct directory.". I didn't install Ginput: so I must install it or what?

 

EDIT: I installed Ginput, but same problem. How I resolve this problem?

You don't install this mod with modloader, Just copy the files in your game directory.

  • Rachel Amber likes this

Squirrel 2.0
  • Squirrel 2.0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#2289

Posted 10 April 2017 - 12:31 PM Edited by Squirrel 2.0, 10 April 2017 - 12:33 PM.

 

I installed this mod with Modloader, but in the loading screen it says: "Ginput could not load pad button textures. Please make sure x360btns.txd, ps3btns.txd and sixaxis.btns.txd are located in a correct directory.". I didn't install Ginput: so I must install it or what?

 

EDIT: I installed Ginput, but same problem. How I resolve this problem?

You don't install this mod with modloader, Just copy the files in your game directory.

 

Now the mod works, but if I enter inside a car, the game crash...why? D:

 

I use Windows 10.


SolidFrost
  • SolidFrost

    Sup' Bro?

  • Members
  • Joined: 29 Feb 2016
  • United-States

#2290

Posted 11 April 2017 - 01:03 AM Edited by SolidFrost, 11 April 2017 - 01:04 AM.

 

 

I installed this mod with Modloader, but in the loading screen it says: "Ginput could not load pad button textures. Please make sure x360btns.txd, ps3btns.txd and sixaxis.btns.txd are located in a correct directory.". I didn't install Ginput: so I must install it or what?

 

EDIT: I installed Ginput, but same problem. How I resolve this problem?

You don't install this mod with modloader, Just copy the files in your game directory.

 

Now the mod works, but if I enter inside a car, the game crash...why? D:

 

I use Windows 10.

 

Did U install the mod on a clean game folder, Without mods.


Squirrel 2.0
  • Squirrel 2.0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#2291

Posted 11 April 2017 - 06:27 PM Edited by Squirrel 2.0, 11 April 2017 - 06:29 PM.

 

Apparently, I have the same problem.
The game just crashes after opening the gta3.exe.
And yes, I'm using 1.0, unchecked Read-Only, all that, still doesn't work.

Maybe because of Windows 10? I have no clue.

try use windows xp mode try use aministrator and also uncheck read only for whole gta 3 folder also if it crash try to change particle.txd to one from original gta 3 for some reason this Partice.txd crash game for some people

 

I deleted all the mods and did what you said, now the mod works. Thanks a lot.

  • SolidFrost likes this

Squirrel 2.0
  • Squirrel 2.0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#2292

Posted 12 April 2017 - 12:25 PM Edited by Squirrel 2.0, 12 April 2017 - 12:25 PM.

Now the game with the mod lag a little, there is a way to make it faster?


zmudziak32
  • zmudziak32

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2007
  • Poland

#2293

Posted 14 April 2017 - 08:31 AM

What are your PC specs?

Catarax
  • Catarax

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2016
  • France

#2294

Posted 10 May 2017 - 09:38 PM

Be sure to run GTA 3 as admin, to solve a possible startup crash.


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#2295

Posted 11 May 2017 - 09:12 AM

You shouldn't, though.
  • BlackScout likes this

UltraZ
  • UltraZ

    Casual Modder

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2016
  • India

#2296

Posted 17 May 2017 - 05:23 AM

Now the game with the mod lag a little, there is a way to make it faster?

If you're using Windows 10, then don't worry, the lag has nothing to do with your PC. GTA3 is known for its lag issues in Windows 10.

  • Ivan1997GTA likes this

BlackScout
  • BlackScout

    A Ninja

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2013
  • None

#2297

Posted 25 May 2017 - 12:33 AM

GTA3 runs fine here on W10. Stop blaming the OS for everything.

  • Blackbird88, Tomasak, Silent and 2 others like this

iXzDeh
  • iXzDeh

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2013
  • None

#2298

Posted 30 May 2017 - 07:48 PM

Is anyone else experiencing crashes on "A Drop In The Ocean" as soon as the roadblock shows up :yawn: ?


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2299

Posted 30 May 2017 - 08:45 PM

can you upload your save game? so i can try this on my xbox mod game and see


iXzDeh
  • iXzDeh

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2013
  • None

#2300

Posted 30 May 2017 - 08:57 PM

Here u go http://rgho.st/8BgXm2HBx


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2301

Posted 03 June 2017 - 05:58 AM

hmm i tried and the weird thing is i can't even load your safegame (when bar is full game crashes) anyway try to do this mission on clean GTA 3 and then back to XBOX MOD


ENunn
  • ENunn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2014
  • United-States

#2302

Posted 05 June 2017 - 12:40 AM Edited by ENunn, 05 June 2017 - 12:40 AM.

Having a weird issue. The game kept crashing when I loaded a game. So I got a 1.0 EXE and I had the same issue, but the game did launch into the main menu. I had CLEO installed, so I deleted it and now I'm getting an "insert CD 2" error. I don't even know whats going on. Any help? Running Windows 10.


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2303

Posted 05 June 2017 - 06:06 AM Edited by NOskillx, 05 June 2017 - 06:06 AM.

change particle.txd to original one also remove cleo and download no cd crack


ENunn
  • ENunn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2014
  • United-States

#2304

Posted 05 June 2017 - 01:20 PM Edited by ENunn, 05 June 2017 - 01:40 PM.

change particle.txd to original one also remove cleo and download no cd crack

Didn't work. :/

 

EDIT: nvm I got it working


Dusko
  • Dusko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2017
  • Serbia

#2305

Posted 05 June 2017 - 04:13 PM

Hi guys (if anyone is here lol)

I'm starting to play GTA 3 on PC because I played other GTA games, now, I like this mod a lot so far... But the main menu and pause menu are annoying and I don't like them :(

How can I remove the custom menu and leave other content?

Thanks in advance.


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2306

Posted 05 June 2017 - 04:19 PM

you need replace a menu.txd with original inside the models folder, then inside text folder replace all .gtx files with original ones and also last remove xmenu.asi from script's folder


Dusko
  • Dusko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2017
  • Serbia

#2307

Posted 05 June 2017 - 04:38 PM Edited by Dusko, 05 June 2017 - 05:20 PM.

Ok, thanks. I will try that.

 

 

EDIT: Umm.... I think I messed something up :blink:

https://ibb.co/gBwViF

https://ibb.co/m4cgqv

https://ibb.co/hvENxa


Rachel Amber
  • Rachel Amber

    I was eating those beans are you fuqin insane?

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2015
  • Poland

#2308

Posted 05 June 2017 - 05:39 PM

you didnt removed the xmenu.asi... like i told ya


Dusko
  • Dusko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2017
  • Serbia

#2309

Posted 05 June 2017 - 05:49 PM Edited by Dusko, 05 June 2017 - 05:50 PM.

I did remove it.

https://ibb.co/fC9Hfv


Dusko
  • Dusko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jun 2017
  • Serbia

#2310

Posted 06 June 2017 - 01:39 PM

Nvm, I was stupid...
Didn't replace text folder, I replaced txd folder instead.
  • Rachel Amber likes this




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users