Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV Doesn't start

5 replies to this topic
bananaman751
  • bananaman751

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#1

Posted 01 February 2009 - 07:32 PM

I bought this game today and installation went through alright, I had a problem where I couldn't sign into games for windows live. I reinstalled and that's fixed that problem, but now the game doesnt start up. It'll come up with social club and i'm logged in, when i press play the command box comes up but then disappears. Any help?

-TheStig-
  • -TheStig-

    xfire-dave091283

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#2

Posted 01 February 2009 - 07:34 PM

computer specs?

bananaman751
  • bananaman751

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#3

Posted 01 February 2009 - 07:38 PM

Amd x2 3800 - 2.0ghz, 3gb ram, ati 4870 512mb windows xp sp2

I had the game running before I reinstalled, so i don't think it'll be a hardware issue.

-TheStig-
  • -TheStig-

    xfire-dave091283

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#4

Posted 01 February 2009 - 07:40 PM Edited by -TheStig-, 01 February 2009 - 07:48 PM.

.NET Framework 3.5 installed? edit* not sure if u should install VC++ as you got a ati card? or install both ? notify.gif i am not really a ati man biggrin.gif

bananaman751
  • bananaman751

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#5

Posted 01 February 2009 - 07:50 PM

Well the game sort of starts up now, but i get the GTA IV FATAL ERROR WS10. I've done some google searches and one of them told me to install the .net framework 3.5 so i'm doing that now, hopefully it'll start working again.

bananaman751
  • bananaman751

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#6

Posted 01 February 2009 - 08:16 PM

Ok i reinstalled games for windows live, and now the game can start up. But new problem, when i start a new game it says sign into live, which i do. Then it says it's found an update, so i let it go ahead and do that. It instantly fills the bar right to the end, hangs there for a second then closes the game and doesn't seem to have done anything. any thoughts?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users