Quantcast

Jump to content

» «
Photo

getting stuck

  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic
sonydaniel
  • sonydaniel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#1

Posted 01 February 2009 - 02:53 PM

hi friend, when playing GTA vice city, there is mission called bar brawl, when reaching the target,a small video clip occurs, in this video while talking to a person it gets stuck and cannot play forward, i had to exit , please help me in this issue, i had gone through the buglist but no use, cannot get rid of the error , the error is like this

unhandled exception:c0000005 at adress :004dfb50.

i also tried by reinstalling ,but not able to get rid of the problem, please friend help me to solve this problem.

GTArv
  • GTArv

    #

  • Members
  • Joined: 29 Feb 2008

#2

Posted 01 February 2009 - 04:08 PM

First of all, please read the posting requirements and post the necessary details as specified there.


• Have you modified your game in any way?
• Update your audio and video drivers.
• Delete the 'gta_vc.set' file from My Documents ┬╗ GTA Vice City User Files.

sonydaniel
  • sonydaniel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#3

Posted 01 February 2009 - 04:43 PM Edited by sonydaniel, 01 February 2009 - 05:33 PM.

friend i didnot modified anything, i dont know what happened, it works perfectly in all missions that i played , when playing the BAR BRAWL mission problem starts. i dont understand what are mods?

GTArv
  • GTArv

    #

  • Members
  • Joined: 29 Feb 2008

#4

Posted 01 February 2009 - 05:46 PM

Mods are 'Modifications' that alter the game in any way. If you have installed mods, there's a modding troubleshooting forum.

Please post your PC specs, as suggested in the posting requirements topic. Did you try what I had suggested above?

sonydaniel
  • sonydaniel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#5

Posted 01 February 2009 - 06:31 PM

YES friend i had done like your suggestions , but the problem is not solved, i had also checked by deleting the gta_set file in gta user files, but no use , my pc specifications are here

intel pentium 2.93ghz

760mb of ram

128 mb graphics card

please help me to solve my problem

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#6

Posted 01 February 2009 - 07:36 PM

QUOTE
128 mb graphics card


What kind of graphics card do you have?-ie. ATI, Nvidia, Intel Graphics Media Accellerator, etc. and is it Integrated or On-Board? If it is integrated, than that may be part of the problem, as Integrated cards are not really good for gaming. To check what kind of video card you have, go to Start, then Run, then type in "DXDIAG"-without the qoutes, and click on the Display tab and it will tell you. Also, what is you OS? ie. XP, Vista, 98, etc. I ask, because there are "compatibilty" issues with playing the game on Vista. Have you tried 98 or XP compatibilty mode? if not, try that and see if it helps. Also, are ALL you drivers up to date for you Video Card? To check, check the "Windows Update" program that comes with windows to see available updates, OR check the manufacturers' website for your video card. Hope this helps.

sonydaniel
  • sonydaniel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#7

Posted 02 February 2009 - 09:44 AM

the graphics card name is intel graphics media accelerator, i also checked by changing the compatibility mode , my os is xp service pack2. i want to know the problem arises when that video clip is playing, is there any way to remove that clip and continue with mission.

GTArv
  • GTArv

    #

  • Members
  • Joined: 29 Feb 2008

#8

Posted 02 February 2009 - 09:46 AM

Update your video driver and delete the gta_vc.set file.

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#9

Posted 02 February 2009 - 07:20 PM

If you're problem is only during the cutscene movie, the you can always press the Space Bar or any key to skip the Cutscene. I do it all the time. I have the same graphics card on my laptop, and had problems with the game, but after I updated to SP3, the game works a lot better. So try updating to XP SP3. You can update from Microsoft.com, here. or through the Windows Update program that comes with XP-like I did. Also, if you have at least a Dual Core Processor that helps the game run better also. Hope this helps.

sonydaniel
  • sonydaniel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2009

#10

Posted 07 February 2009 - 10:59 AM

hi friend,when pressing any key to skip the scene , then also it hangs, is there any way to get rid of this problem. I cannot now update to XP sp3 because there is a lot of information and files to be moved, this is not conveinent for me right now. please suggest another solution.

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#11

Posted 07 February 2009 - 07:11 PM

QUOTE (sonydaniel @ Feb 7 2009, 05:59)
hi friend,when pressing any key to skip the scene , then also it hangs, is there any way to get rid of this problem. I cannot now update to XP sp3 because there is a lot of information and files to be moved, this is not conveinent for me right now. please suggest another solution.

Try updating to SP3, it does not mess up any settings/files you currently have on your computer. It saves all your settings before the install, and after you reboot the computer, all settings will be exactly the same as before. That may be your only option if you want the game to run right. Besides, you will have to update sooner or later, so why not get it out of the way now. It only takes about 15 minutes to install(at least for me anyway). Like I said it will give you A LOT better performance and stability not only with games, but also the internet and the rest of the programs you use. Hope this helps.

tiruvel
  • tiruvel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2013

#12

Posted 31 May 2013 - 05:44 AM

QUOTE (radioman @ Monday, Feb 2 2009, 19:20)
If you're problem is only during the cutscene movie, the you can always press the Space Bar or any key to skip the Cutscene. I do it all the time. I have the same graphics card on my laptop, and had problems with the game, but after I updated to SP3, the game works a lot better. So try updating to XP SP3. You can update from Microsoft.com, here. or through the Windows Update program that comes with XP-like I did. Also, if you have at least a Dual Core Processor that helps the game run better also. Hope this helps.

windows 7 ultimate
Intel«celeron« M cpu [email protected] GHZ
RAM 512 mb

My game gets stopped during the conversation with the hotel owner in bar brawl mission.
I have deleted gta-VC- set and tried.
I have also reinstalled the game.But still the same happens.
Iam not able to skip the conversation too.
Please let me know if there is any other way to complete the mission.

Event name: GTA-VC-EXE
version: 0.0.0.0
timestamp:00000000
module name:GTA-VC-EXE
Exception code: C 0000005
o.s.version 6.1.7600.2.0.0.256.1
locale IP 1033
Additional information 1. 0a9e
2.0a9e372d3b4ad19135b953a78882

Spuds725
  • Spuds725

    Party Animal

  • Moderator
  • Joined: 27 Sep 2003
  • United-States
  • Contribution Award [GTAF]

#13

Posted 31 May 2013 - 07:26 PM

Please keep your problems in one thread-- this was an old thread so is being locked.

Spuds




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users