Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[UPDATE] For LIVE and GTA

12 replies to this topic
Samhuin
  • Samhuin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#1

Posted 24 January 2009 - 10:47 AM

Hi,

i would like to ask if someone has found problems with some *. asi files after the updating of this morning effected on LIVE and for GTA cryani.gif

Thanks

buzbegone
  • buzbegone

  • Members
  • Joined: 27 Jun 2007

#2

Posted 24 January 2009 - 11:54 AM

Yes, it's true. Whether the program is Alexander Blade's .asi loader and car spawner or dualcore's trainer, people have updated and found the delightful surprise that the new update has f*cked up their sh*t

Along with a few other minor changes for single and multiplayer alike, the graphics menu comes attached with new options like "water quality" and "shadow quality"
Not sure whether this is supposed to help fast computers to achieve the maximum gameplay or to help slow computers liven up the framerate

All that is certain is the .asi loader, car spawner and and the trainer have all grinded to a halt until an update comes out for this speed bump
Thank you Rockstar, you're a heartstopper

Samhuin
  • Samhuin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#3

Posted 24 January 2009 - 12:24 PM Edited by Samhuin, 24 January 2009 - 12:30 PM.

Then we will wait for the updatings cryani.gif suicidal.gif

P.S.:
Besides I think we don't need the updating of all *. asi files, but only of the program MagicIV, for unlock the anti-modding of the new version.

buzbegone
  • buzbegone

  • Members
  • Joined: 27 Jun 2007

#4

Posted 24 January 2009 - 01:13 PM

I've actually discovered a new bug for me, this happens in all gamemodes

Bomb da Base II is the mode I only just recently tried.
Any gamemode I go into gives my computer a massive slowdown for some odd reason, it has never happened before the update but now I can't go enjoy online gameplay due to constantly being kicked while other players mistake it for me leaving the game early and give me a bad rep

+ Another bug (for me anyway)

ja_snejk
  • ja_snejk

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#5

Posted 24 January 2009 - 02:15 PM

hi there..
i have installed the update today and now i can't run the game anymore.. an error accours :"please insert the original disc instead of a backup (1000)"

i don't have to mention that the original disc is in dvd drive, and game worked just fine before the update... help someone..


p.s. if you see anything wrong, it is not a typing mistake, I am bad in english, so excuse me......

Samhuin
  • Samhuin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#6

Posted 24 January 2009 - 02:28 PM

Hi ja_snejk,

i apart the missed operation of the mods, have not found unfortunately other problems.

ja_snejk
  • ja_snejk

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#7

Posted 24 January 2009 - 03:28 PM

i have a natural talent for finding bugs and problems... i suppose it is securom related problem... any ideas where to look for a solution?

killerudy
  • killerudy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2009

#8

Posted 24 January 2009 - 05:08 PM

dear ja__snejk
delate files asi loader and car spawner
then install again first and second patch then i will work but without car spawner.....

I'm waiting for next version of car spawner but we must wait for Roltzy... or asd23

Sorry for my english it isnt very good

Samhuin
  • Samhuin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#9

Posted 24 January 2009 - 05:20 PM

Excuse me killerudy,

do I believe not to have understood well what you suggest; it would need to cancel that files and after ? I've try to apply the new filepak of aru but not work.

Darkgamr
  • Darkgamr

    Keep It Gucci

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2007

#10

Posted 24 January 2009 - 05:29 PM

QUOTE (ja_snejk @ Jan 24 2009, 09:15)
hi there..
i have installed the update today and now i can't run the game anymore.. an error accours :"please insert the original disc instead of a backup (1000)"

i don't have to mention that the original disc is in dvd drive, and game worked just fine before the update... help someone..


p.s. if you see anything wrong, it is not a typing mistake, I am bad in english, so excuse me......

You're not bad at English at all. That was almost perfect, you even used a colon properly, and very few English speakers do that. Also, the other guy who apologized for his bad english had pretty good english too, I just couldn't quote you both

Samhuin
  • Samhuin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#11

Posted 24 January 2009 - 09:59 PM

I don't know how, but in the afternoon have met on the servers some players that used mods ! But as it is possible?!? Is there already some updating for unlock the anti-modding of GTA IV? Does someone know something ?

LordRhyme
  • LordRhyme

    PC | Gamer

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2009

#12

Posted 24 January 2009 - 10:45 PM

hi all,
today i installed the new patch and i have a little problem my handling is modded (drift and stuff) but it doesnt work! i did it all from the start and still it doesnt work cry.gif
can anyone help? thx

_Nahkis_
  • _Nahkis_

    Roflamingo

  • Members
  • Joined: 25 Aug 2008

#13

Posted 25 January 2009 - 03:16 PM

Hmm I just noticed that one of my old save game still had all car handling changes and no cops changes on.

Then I went to savegame i saved after update and it didnt have those, then I loaded the old save game and there was all mods.

How is this possible?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users