Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Title Update v. 1.0.2.0

  • This topic is locked This topic is locked
813 replies to this topic
heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#781

Posted 03 March 2009 - 08:44 PM

Oops blush.gif

NightLord.sx3
  • NightLord.sx3

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Mar 2009

#782

Posted 04 March 2009 - 12:41 AM

Any chance we can get our money back. angry.gif I have played free games that run better on my computer, it makes a nice paper weight, I can look over at the box and think to myself, man I wish i could play it.



Spider-Vice
  • Spider-Vice

    ...I will very carefully explain to you why it cannot be.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#783

Posted 07 March 2009 - 09:02 PM

Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

LukeDuke3
  • LukeDuke3

    WRrRro0o0ooom

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2009

#784

Posted 08 March 2009 - 10:44 AM

QUOTE (Spider-Vice @ Mar 7 2009, 21:02)
Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

Oh paying for petition? Come on mercie_blink.gif I rather pay 2 dollars to rockstar for new patch turn.gif

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#785

Posted 08 March 2009 - 01:24 PM

QUOTE (Spider-Vice @ Mar 8 2009, 02:32)
Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

That has to be the lamest petition ever! No one is going to pay for that. People would rather start a petition topic right here than pay their hard earned money to some online petition site that won't do sh*t about the issue.

truehighroller
  • truehighroller

    Hustler

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2008

#786

Posted 08 March 2009 - 04:00 PM

QUOTE (girishb @ Mar 8 2009, 08:24)
QUOTE (Spider-Vice @ Mar 8 2009, 02:32)
Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

That has to be the lamest petition ever! No one is going to pay for that. People would rather start a petition topic right here than pay their hard earned money to some online petition site that won't do sh*t about the issue.

What are you guys talking about? I signed it and it seemed free to me.

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    ...I will very carefully explain to you why it cannot be.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#787

Posted 08 March 2009 - 06:44 PM

It is free and wtf Girish signed...

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#788

Posted 08 March 2009 - 08:24 PM

QUOTE (Spider-Vice @ Mar 9 2009, 00:14)
It is free and wtf Girish signed...

I did? I don't see it anywhere. I just closed the window when it asked me to donate money. turn.gif

Edit: Oh, I see it now. I thought donating money was compulsory to proceed.

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    ...I will very carefully explain to you why it cannot be.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#789

Posted 08 March 2009 - 09:06 PM

Heh tounge.gif
Also, yeah when I checked the signatures list this afternoon I saw that a Girish signed there.

truehighroller
  • truehighroller

    Hustler

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2008

#790

Posted 11 March 2009 - 12:15 AM

I fixed mine with out any command lines. I was one of the people bitching the most on these forums I believe. Guess what my issue was, it was my BIOS the whole time causing havoc with my CPU and I guess some how it affects the way this game handles it self memory wise because now I have my CPU stable again and the game is fixed. I recommend using intelburntest like I did and see if your PC is ten passes stable. If not then you know you have to fix your CPUs stability issues. My issues pertains to an option that Asus implemented into their BIOS s called CME short for computer margin enhancement. The thing is with my C1 stepping Q9450 for some reason it never did play well with this option because I could go back to an older version BIOS where they did not have this option in it yet, and be fine. I bitched a fit and they came out with a version 1406 BIOS for my P5Q Deluxe and a few other P45 based motherboards that resolved this issue with the C1 stepping CPUs.


I figured they would keep this fix, what ever code they wrote to finally stabilize the newer BIOS s through out the rest of their BIOS s as well, well I guess not because when I tried to test my CPU with that intelburtest last night, it instantly failed just like it used to. I went back to the original BIOS that they wrote which resolved the issue I knew for a fact and f*ckING VUA LUA PROBLEM f*ckING SOLVED. The whole time I was bitching and it bit me in the ass. I seriously noticed no issues what so ever with graphics at all during the last 4 hours of game play and using the 9.2 drivers which I thought were unstable because of this issue I had been having that I just described in detail.



I will be the first to admit I was wrong. Hope this info helps a lot of people. icon14.gif icon14.gif

PTC187
  • PTC187

    Crips don't die we multiply

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2008

#791

Posted 12 March 2009 - 06:28 AM

wtf I can't change my texture quality it's stuck on low when I Installed this patch

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#792

Posted 12 March 2009 - 10:38 AM

QUOTE (PTC187 @ Mar 12 2009, 11:58)
wtf I can't change my texture quality it's stuck on low when I Installed this patch

Add -norestrictions to your commandline.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#793

Posted 12 March 2009 - 10:48 AM

QUOTE (truehighroller @ Mar 8 2009, 18:00)
QUOTE (girishb @ Mar 8 2009, 08:24)
QUOTE (Spider-Vice @ Mar 8 2009, 02:32)
Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

That has to be the lamest petition ever! No one is going to pay for that. People would rather start a petition topic right here than pay their hard earned money to some online petition site that won't do sh*t about the issue.

What are you guys talking about? I signed it and it seemed free to me.

41 signatures. Right on!

Dcrysis02
  • Dcrysis02

    The Stronger One

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2008

#794

Posted 12 March 2009 - 11:13 AM

QUOTE (mkey82 @ Mar 12 2009, 10:48)
QUOTE (truehighroller @ Mar 8 2009, 18:00)
QUOTE (girishb @ Mar 8 2009, 08:24)
QUOTE (Spider-Vice @ Mar 8 2009, 02:32)
Well, Rockstar are you sleeping or what? This patch is taking a lot so I hope this will fasten you up:
http://www.ipetition...on/gtaivpatch3/

That has to be the lamest petition ever! No one is going to pay for that. People would rather start a petition topic right here than pay their hard earned money to some online petition site that won't do sh*t about the issue.

What are you guys talking about? I signed it and it seemed free to me.

41 signatures. Right on!

43.

rohit3221
  • rohit3221

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2008

#795

Posted 12 March 2009 - 03:36 PM

Filled the petetion devil.gif

PTC187
  • PTC187

    Crips don't die we multiply

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2008

#796

Posted 13 March 2009 - 05:59 AM Edited by PTC187, 13 March 2009 - 06:08 AM.

QUOTE (girishb @ Mar 12 2009, 10:38)
QUOTE (PTC187 @ Mar 12 2009, 11:58)
wtf I can't change my texture quality it's stuck on low when I Installed this patch

Add -norestrictions to your commandline.

cool thanks but this patch has more bug I can't get pass "CLEAN GETAWAY" mission and I
Can't use the computer by the way can I use -norestrictions commandline on the first patch cuz even though I put high on texture quality it doesn't make any difference the texture still is blury and low quality

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#797

Posted 13 March 2009 - 06:11 AM

QUOTE (PTC187 @ Mar 13 2009, 11:29)
QUOTE (girishb @ Mar 12 2009, 10:38)
QUOTE (PTC187 @ Mar 12 2009, 11:58)
wtf I can't change my texture quality it's stuck on low when I Installed this patch

Add -norestrictions to your commandline.

cool thanks but this patch has more bug I can't get pass "CLEAN GETAWAY" mission and I
Can't use the computer by the way can I use -norestrictions commandline on the first patch cuz even though I put high on texture quality it doesn't make any difference the texture still is blury and low quality

Those are not bugs, they are anti-piracy triggers. If you're using an illegitimate no-cd crack, you'll have those issue.

PTC187
  • PTC187

    Crips don't die we multiply

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2008

#798

Posted 13 March 2009 - 06:30 AM Edited by PTC187, 13 March 2009 - 06:32 AM.

oh ok but you didn't answer my 2nd question can I use -norestrictions commandline on the FIRST PATCH cuz even though I put high on texture quality it doesn't make any difference the texture still is low quality oh where can I find a crack that works with patch v. 1.0.2.0

copperwire93
  • copperwire93

    Copperdude

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2008

#799

Posted 13 March 2009 - 06:41 AM Edited by copperwire93, 13 March 2009 - 06:44 AM.

QUOTE (PTC187 @ Mar 13 2009, 15:30)
oh ok but you didn't answer my 2nd question can I use -norestrictions commandline on the FIRST PATCH cuz even though I put high on texture quality it doesn't make any difference the texture still is low quality oh where can I find a crack that works with  patch v. 1.0.2.0

It's illegal so we can't discuss about it here, did you buy the game or what?

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#800

Posted 13 March 2009 - 07:09 AM

QUOTE (PTC187 @ Mar 13 2009, 12:00)
oh ok but you didn't answer my 2nd question can I use -norestrictions commandline on the FIRST PATCH cuz even though I put high on texture quality it doesn't make any difference the texture still is low quality oh where can I find a crack that works with patch v. 1.0.2.0

All commandline parameters can be used irrespective of the patch. If you don't notice a difference, it's probably got something to do with your graphic card.

And there is no working crack for the second patch, not to mention, you shouldn't be using an illegitimate crack in the first place.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#801

Posted 13 March 2009 - 07:16 AM

QUOTE (girishb @ Mar 13 2009, 09:09)
And there is no working crack for the second patch

Is this reverse psychology, or something?

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#802

Posted 13 March 2009 - 09:04 AM

QUOTE (mkey82 @ Mar 13 2009, 12:46)
QUOTE (girishb @ Mar 13 2009, 09:09)
And there is no working crack for the second patch

Is this reverse psychology, or something?

No, I'm just trying to put him off. sigh.gif

copperwire93
  • copperwire93

    Copperdude

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2008

#803

Posted 13 March 2009 - 10:34 AM

QUOTE (girishb @ Mar 13 2009, 18:04)
No, I'm just trying to put him off. sigh.gif

I don't think he own legit game, if he own it why using illegal crack while you got official no-cd fix?

ThatsCool
  • ThatsCool

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#804

Posted 16 March 2009 - 11:09 PM

Rockstar should add to the next patch a Frame Limiter like that one from San Andreas

H4milton
  • H4milton

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#805

Posted 18 March 2009 - 11:34 AM

QUOTE (ThatsCool @ Mar 17 2009, 05:09)
Rockstar should add to the next patch a Frame Limiter like that one from San Andreas

will there be another patch in the future??

wuzzy
  • wuzzy

    Mash Puss

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2009

#806

Posted 18 March 2009 - 07:16 PM

Yeah the next patch will be made of old denim jeans and mailed out to all GTA4 owners, you wear the patch over one eye and it makes the game look and feel more playable.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#807

Posted 19 March 2009 - 07:05 AM

QUOTE (Eeshan @ Mar 18 2009, 13:34)
QUOTE (ThatsCool @ Mar 17 2009, 05:09)
Rockstar should add to the next patch a Frame Limiter like that one from San Andreas

will there be another patch in the future??

Hopefully and probably we'll be getting one last and proper fix. I'm hoping for one large 1.77GB update biggrin.gif

copperwire93
  • copperwire93

    Copperdude

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2008

#808

Posted 19 March 2009 - 07:17 AM

QUOTE (mkey82 @ Mar 19 2009, 16:05)
QUOTE (Eeshan @ Mar 18 2009, 13:34)
QUOTE (ThatsCool @ Mar 17 2009, 05:09)
Rockstar should add to the next patch a Frame Limiter like that one from San Andreas

will there be another patch in the future??

Hopefully and probably we'll be getting one last and proper fix. I'm hoping for one large 1.77GB update biggrin.gif

With that size? With a slip of DLC..... actually that's not gonna happen. No DLC for PC!

Neon25
  • Neon25

    Proud PC gamer

  • Members
  • Joined: 21 Aug 2005

#809

Posted 21 March 2009 - 09:22 AM

There's a third patch available.

As far as I can tell, it gives you a few new options:

YOU CAN TURN OFF SHADOWS
You can turn off reflections
There is a new option called "Texture filtering"
Controller configuration settings are now more settled and categorized.

noz38
  • noz38

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Feb 2009

#810

Posted 21 March 2009 - 10:20 AM

Yep, new patch available. But I can't DL it through GFWL! error 80004005...
We need a patch to DL the patch!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users