Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[IV|REL] Simple Trainer for GTAIV

8,050 replies to this topic
pajam
  • pajam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#4531

Posted 26 April 2010 - 04:08 PM

hi guys, id also like to enjoy this trainer but cant get it working, i followed instructions to copy all the needed files and loader to my game dir, but stil no luck, i run the game but no in game menu, what could b the cause of this,? any help wil b very much appreciated

ZZCOOL
  • ZZCOOL

    http://www.youtube.com/user/taltigolt

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2009
  • Sweden

#4532

Posted 26 April 2010 - 04:10 PM

QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 15:24)
QUOTE (Huter @ Apr 26 2010, 14:23)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 08:05)
@ Huter , of course they conflict, if you want to use F5 to spawn a car, then you need to disable the function that is using that same key as well. That seems to me perfectly logical. So you need to disable the moneykey by setting the value to 0.

ok thx , i was thinking by removing the keybinding from the ini will disable it , will try it in a few moments

Edit: btw , if u cant in the next ver add a "police stinger" line on the ini so we put it on a hotkey to spawn it

Cheers

You can:

Police4 144

It's right there in the ini.

@zzcool, I don't hate suggestions, but the interface suits me fine, no borders, no mouse nothing of that. It works fine the way it is and again, I don't have the time.

Try to come up with a suggestion that takes half an hour , instead of one that takes me days or weeks ?

i don't think it would take weeks

i just found this

http://www.gta4-mods...flc-final-f4829

maybe you can co op together with him it has mouse movement and a border under and even a scroller

imphranki
  • imphranki

    Arms

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2006

#4533

Posted 26 April 2010 - 04:16 PM

Hey sjaak327, I was wondering if you could change back the save anywhere function to not record "times saved". I know it's a silly request, but I like the ability to save every couple minutes and still have "time saved = 0" in my gamesaves.

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4534

Posted 26 April 2010 - 04:22 PM

QUOTE (zzcool @ Apr 26 2010, 16:10)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 15:24)
QUOTE (Huter @ Apr 26 2010, 14:23)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 08:05)
@ Huter , of course they conflict, if you want to use F5 to spawn a car, then you need to disable the function that is using that same key as well. That seems to me perfectly logical. So you need to disable the moneykey by setting the value to 0.

ok thx , i was thinking by removing the keybinding from the ini will disable it , will try it in a few moments

Edit: btw , if u cant in the next ver add a "police stinger" line on the ini so we put it on a hotkey to spawn it

Cheers

You can:

Police4 144

It's right there in the ini.

@zzcool, I don't hate suggestions, but the interface suits me fine, no borders, no mouse nothing of that. It works fine the way it is and again, I don't have the time.

Try to come up with a suggestion that takes half an hour , instead of one that takes me days or weeks ?

i don't think it would take weeks

i just found this

http://www.gta4-mods...flc-final-f4829

maybe you can co op together with him it has mouse movement and a border under and even a scroller

Give it a rest will you ?

That is using antweakbar which is a directx interfaced thingy, I am using all natives, no way I am going to change the menu, do you have any idea how long it would take me to put all the stuff I got one here, on antweakbar ? As I said a long time.

The menu stays the way it is, in any case this menu will work faster then using a mouse anyway..




ZZCOOL
  • ZZCOOL

    http://www.youtube.com/user/taltigolt

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2009
  • Sweden

#4535

Posted 26 April 2010 - 04:24 PM

QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 16:22)
QUOTE (zzcool @ Apr 26 2010, 16:10)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 15:24)
QUOTE (Huter @ Apr 26 2010, 14:23)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 26 2010, 08:05)
@ Huter , of course they conflict, if you want to use F5 to spawn a car, then you need to disable the function that is using that same key as well. That seems to me perfectly logical. So you need to disable the moneykey by setting the value to 0.

ok thx , i was thinking by removing the keybinding from the ini will disable it , will try it in a few moments

Edit: btw , if u cant in the next ver add a "police stinger" line on the ini so we put it on a hotkey to spawn it

Cheers

You can:

Police4 144

It's right there in the ini.

@zzcool, I don't hate suggestions, but the interface suits me fine, no borders, no mouse nothing of that. It works fine the way it is and again, I don't have the time.

Try to come up with a suggestion that takes half an hour , instead of one that takes me days or weeks ?

i don't think it would take weeks

i just found this

http://www.gta4-mods...flc-final-f4829

maybe you can co op together with him it has mouse movement and a border under and even a scroller

Give it a rest will you ?

That is using antweakbar which is a directx interfaced thingy, I am using all natives, no way I am going to change the menu, do you have any idea how long it would take me to put all the stuff I got one here, on antweakbar ? As I said a long time.

The menu stays the way it is, in any case this menu will work faster then using a mouse anyway..

mouse movement was just a suggestion

what i really wanted was a simple transparent box under the text

but maybe you can make the text bald?

pajam
  • pajam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#4536

Posted 26 April 2010 - 04:35 PM

come on guys please help me here

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4537

Posted 26 April 2010 - 04:39 PM

QUOTE (pajam @ Apr 26 2010, 16:35)
come on guys please help me here

No-one is able to help you, "it doesn't work" is as useless as it gets.

Post logfiles (asilog.txt, scripthook.log) and we might be able to help you further.


pajam
  • pajam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#4538

Posted 26 April 2010 - 04:40 PM

26/04/2010 17:47:10.218 Log started (xliveless 0.999b1)
26/04/2010 17:47:10.218 GetModuleHandle returns 00400000
26/04/2010 17:47:10.218 Unknown game version, skipping patches (signature = 0xc25de58b)
26/04/2010 17:47:10.234 Error loading library 14001
26/04/2010 17:47:10.234 plugin loader: loaded 'Trainer.asi'
26/04/2010 17:47:10.453 XLiveInitialize
26/04/2010 17:47:10.453 XNetStartup
26/04/2010 17:47:10.453 XWSAStartup
26/04/2010 17:47:10.968 XWSACleanup
26/04/2010 17:47:10.968 xlive_52: XNetCleanup
26/04/2010 17:47:41.656 Log started (xliveless 0.999b1)
26/04/2010 17:47:41.656 GetModuleHandle returns 00400000
26/04/2010 17:47:41.656 Unknown game version, skipping patches (signature = 0xc25de58b)
26/04/2010 17:47:41.656 Error loading library 14001
26/04/2010 17:47:41.656 plugin loader: loaded 'Trainer.asi'
26/04/2010 17:47:41.875 XLiveInitialize
26/04/2010 17:47:41.890 XNetStartup
26/04/2010 17:47:41.890 XWSAStartup
26/04/2010 17:47:43.687 XLiveOnCreateDevice
26/04/2010 17:47:43.687 XOnlineStartup
26/04/2010 17:47:43.687 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/04/2010 17:47:43.687 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
26/04/2010 17:47:43.687 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/04/2010 17:47:43.687 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/04/2010 17:47:44.421 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
26/04/2010 17:48:06.812 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/04/2010 17:48:06.812 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
26/04/2010 17:48:06.812 XUserSetContextEx
26/04/2010 17:48:06.812 XGetOverlappedExtendedError
26/04/2010 17:48:06.968 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 0, ...)
26/04/2010 17:48:06.968 XUserReadProfileSettings (0, 0, 8, ..., 1036, ...)
26/04/2010 17:48:06.968 XUserCreateAchievementEnumerator
26/04/2010 17:48:06.968 XEnumerate
26/04/2010 17:48:06.968 XGetOverlappedResult
26/04/2010 17:48:06.984 XGetOverlappedResult
26/04/2010 17:48:06.984 XCreateSocket (2, 2, 254)
26/04/2010 17:48:30.500 XTitleServerCreateEnumerator
26/04/2010 17:48:30.500 XEnumerate
26/04/2010 17:48:30.500 XGetOverlappedExtendedError
26/04/2010 17:48:30.500 XGetOverlappedExtendedError
26/04/2010 17:48:30.500 XGetOverlappedResult
26/04/2010 17:48:30.500 XCloseHandle
26/04/2010 17:48:31.093 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:31.093 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:31.093 XUserSetContextEx
26/04/2010 17:48:31.093 XGetOverlappedExtendedError
26/04/2010 17:48:31.671 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:31.671 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:31.671 XUserSetContextEx
26/04/2010 17:48:31.671 XGetOverlappedExtendedError
26/04/2010 17:48:33.921 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:33.921 XUserSetContext
26/04/2010 17:48:33.921 XUserSetProperty
26/04/2010 17:48:33.921 XUserSetContextEx
26/04/2010 17:48:33.921 XGetOverlappedExtendedError

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4539

Posted 26 April 2010 - 04:42 PM

QUOTE (pajam @ Apr 26 2010, 16:40)
26/04/2010 17:47:10.218 Log started (xliveless 0.999b1)
26/04/2010 17:47:41.656 Unknown game version, skipping patches (signature = 0xc25de58b)

The unknown version message doesn't look good if you ask me, Are you running xliveless latest version ?

Alternatively try a different asi loader.

pajam
  • pajam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#4540

Posted 26 April 2010 - 04:45 PM

im sure im running latest vers. let me try a diff loader

pajam
  • pajam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#4541

Posted 26 April 2010 - 04:55 PM

Log start: Mon Apr 26 18:52:48 2010
-----------------------------------------------
[INFO] GTA IV Script Hook 0.5.0 - © 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x400000
[INFO] Auto detecting game version
[FATAL] Failed to detect game version
barf8bd.gif icon13.gif


telneting
  • telneting

    Snitch

  • Members
  • Joined: 06 May 2008

#4542

Posted 26 April 2010 - 05:12 PM

use alexander blades dsound.dll

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4543

Posted 26 April 2010 - 05:32 PM

QUOTE (pajam @ Apr 26 2010, 16:55)
Log start: Mon Apr 26 18:52:48 2010
-----------------------------------------------
[INFO] GTA IV Script Hook 0.5.0 - 2009, Aru - Initialized
[INFO] Process base address: 0x400000
[INFO] Auto detecting game version
[FATAL] Failed to detect game version
barf8bd.gif icon13.gif

What version is your exe, and what language, the scripthook.dll cannot hook into the game, so then the trainer will never work.

Technically this is not a problem caused by the trainer, and you should post this in the scripthook thread.


Hugef1
  • Hugef1

    Playa

  • Members
  • Joined: 06 May 2005

#4544

Posted 26 April 2010 - 06:47 PM

I might have missed this, if so I am really sorry for asking, but where can I find the info for changing the car spawner to spawn the BOGT or TLAD cars? I know I can go through the menu, but I'd like to use the hotkeys for the new cars.

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4545

Posted 26 April 2010 - 07:23 PM

QUOTE (Hugef1 @ Apr 26 2010, 18:47)
I might have missed this, if so I am really sorry for asking, but where can I find the info for changing the car spawner to spawn the BOGT or TLAD cars? I know I can go through the menu, but I'd like to use the hotkeys for the new cars.

It's the same as the old cars, simply change whatever hotkey you want to the new models, they are listed in the ini:

for instance:

[CarSpawnOption1]
ModelName=turismo
Description=Turismo Spawned
BlipName=Turismo
Warp=1

change the turismo with the relevant new car. (like APC, or Bati2 or Avan).

The new cars are in either trainertbogt.ini or trainertlad.ini,

Akuma 125
APC 126
Bati2 127
Blade 128
Avan 129

This is just copy paste from the ini, the list in the ini is longer smile.gif


Hugef1
  • Hugef1

    Playa

  • Members
  • Joined: 06 May 2005

#4546

Posted 26 April 2010 - 08:52 PM

Ah thanks man, much appreciated.

LCstuntman
  • LCstuntman

    It's a wonderful horrible life.

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2009

#4547

Posted 27 April 2010 - 01:05 AM Edited by LCstuntman, 27 April 2010 - 01:48 AM.

I asked a while ago but got no answer - Everytime I try to play TBoGT, the game crashes. This doesn't happen with GTA IV or TLaD, which work fine, but only with TBoGT.

If I load TBoGT first thing after starting the game (main menu when it asks you if you want to play GTA IV, TLaD, or TBoGT), it crashes on the loading screen. If I load GTA IV first, then try to enter TBoGT through loading a save game, I can load it and play around in the interior of Luis's apartment, but whenever I try to leave, it crashes.

I'm running SNT 5.5, Scripthook 0.5.0, and Yaasil ASI Loader. I'm playing GTA IV with the DLC versions of the Episodes.

Can someone help?

Yeardley Diamond
  • Yeardley Diamond

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Feb 2010

#4548

Posted 27 April 2010 - 01:37 AM

Hey Sjaak327, I imported some dancing animations from the BOGT to GTA IV (the .wad files), then I tried animating them using your Trainer, but it's not working, the walking style that i imported works though!

Maybe it's because of the names that doesn't match inside a .wad file, I renamed the missdance_bama_pair_.wad to [email protected] so i can import it in GTA IV, but inside the [email protected] there is a selection of animations like play pinball etc. maybe thats the problem, they don't match in names.

Is there a way that we can use the dancing animations from BOGT to GTA IV using the trainer?



LCstuntman
  • LCstuntman

    It's a wonderful horrible life.

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2009

#4549

Posted 27 April 2010 - 01:47 AM

Wow. I deleted all of my mods an TBoGT still crashes. Wtf? It worked fine on 5.3. Now it won't work period.

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4550

Posted 27 April 2010 - 05:59 AM

QUOTE (Yeardley Diamond @ Apr 27 2010, 01:37)
Hey Sjaak327, I imported some dancing animations from the BOGT to GTA IV (the .wad files), then I tried animating them using your Trainer, but it's not working, the walking style that i imported works though!

Maybe it's because of the names that doesn't match inside a .wad file, I renamed the missdance_bama_pair_.wad to [email protected] so i can import it in GTA IV, but inside the [email protected] there is a selection of animations like play pinball etc. maybe thats the problem, they don't match in names.

Is there a way that we can use the dancing animations from BOGT to GTA IV using the trainer?

The reason indeed is that allthough the main filename matches (the .wad), the actual animation Play_Pinball for instance won't be in the wad file you imported into GTAIV.

The animation names (and the animation sets) match IV not EFLC.

Now there is a quick and dirty way to at least check if these animations will play in IV, as you can set the "no ragdoll" animation in trainer.ini, (the one that runs when you press J whilst you are in the air, as that one gets both the set name and the animation name straight from trainer.ini, instead of from the trainer precompiled.

If that works, I might be willing to make a small asi for you that will use the proper names (in time, I"m off playing the game first smile.gif ) To get the actual animation names, you need to export the WAD file with OPENIV, that will create a resource file, in which the actual animations names can be found.

@LCstuntman , seems to me that there's something wrong with your TBOGT, as apparently even without mods it crashes, did you do any file editing or replaced any models ?


xmagicboyx10
  • xmagicboyx10

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Apr 2010

#4551

Posted 27 April 2010 - 11:25 AM

QUOTE (sjaak327 @ Apr 24 2010, 13:47)
QUOTE (xmagicboyx10 @ Apr 24 2010, 13:35)
hi sjaak, i have some ideas for improving the trainer -

1. option to add nitros for cars
2. option to lift cars with the helicopter "Skylift"
3. add new set of objects of tbogt
4. add animations of tbogt
5. option to add crosshair for helicopters. (the crosshair will appear always on your same view, and you dont need to press on space to change view for the crosshair)


bug to fix :

if you jump when you have a parachute on your back and you do not open it when you fall and you touched the floor,you dead, the game stuck in loading screen, and no respawn.
(happen only in multiplayer and only if your god mode always + special is on)

As I said already, I am ignoring requests for new features at the moment, I first need to add some stuff to the trainer that is missing.

1 New option, later (if possible)

2 Use attach object ?

3 Sure, if you would be so nice and document the new objects, I will add them, it's pretty easy, all you need to do is use SPARKIV, and get the newly added objects, if you somehow think I will do the work, forget it, I have enough on my plate as it is, to add all kinds of stuff, objects is not on that list. I do have a life and other obligations. Get me the modelname (which should display in Spark, and use a hash convertor (as linked a few posts up to also get me the decimal model hash, and I can easily add them to the big array that now holds > 26.000 objects, have fun, but I'm not holding my breath...


4 That one is on my list and has been done already, will be in next version

5 forget it, no idea what this is supposed to do, and I won't spend the time on it.

Regarding the bug, you do realise that the god mode hasn't changed, the game has, ask Rockstar to fix it, I doubt it is caused by the trainer. In any case, you are not supposed to have two godmodes on !, only one will do..


1. lol in your trainer almost all possible biggrin.gif i hope you add it, that can to be awesome feature and very fun.
2. i mean to normal cars not objects
3. ok, sory i dont know how to do it, it's complicated for me..
4. smile.gif
5. ok

bug -
i dont know but now its not happen anymore..
----------------------------------------------------------

about your car spawner:
i use a lot in car spawner and i prefer to get quick acces to car spawner menu so i use it - http://www.gtagaming...cript-mods/2289
but its for patch 5 and no tbogt + tlad vechiles, you can update the mod ?
or to add shortcut key to open car spawner in simple native ?
thanks.

Ucantrunaway
  • Ucantrunaway

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 23 Jun 2009

#4552

Posted 27 April 2010 - 12:11 PM

Hi sjaak327,

Ok firstly I thank you very much for this trainer - its helped me make several GTA 4 movies smile.gif

I know you are currently trying to enjoy playing the new games which i understand so i'm not asking you add these mods now, but when you come to update your trainer the following would be nice mods:

1. The skylift can attach cars like a magnet to grib and release would be nice.
2. The Yankee2 in TLAD - in a mission this truck actually has the back lowered with tracks so that you can drive bikes onto the back. An option in add car components to be able to do this would be great. (if possible)
3. Adding the ability for any character to use the parachute, i know you can add the parachute to any characters not just TBOGT, but it doesnt show the characters having the parachute.
4. updated add car components for new cars / bikes
5. An option "Give weapons 3 & 4" - to give you ALL weapons and MAX ammo from TLAD and TBOGT

If any of these are possible that would be great, thanks for your time and keep up the good work!! icon14.gif

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4553

Posted 27 April 2010 - 12:22 PM

QUOTE (xmagicboyx10 @ Apr 27 2010, 11:25)
QUOTE (sjaak327 @ Apr 24 2010, 13:47)
QUOTE (xmagicboyx10 @ Apr 24 2010, 13:35)
hi sjaak, i have some ideas for improving the trainer -

1. option to add nitros for cars
2. option to lift cars with the helicopter "Skylift"
3. add new set of objects of tbogt
4. add animations of tbogt
5. option to add crosshair for helicopters. (the crosshair will appear always on your same view, and you dont need to press on space to change view for the crosshair)


bug to fix :

if you jump when you have a parachute on your back and you do not open it when you fall and you touched the floor,you dead, the game stuck in loading screen, and no respawn.
(happen only in multiplayer and only if your god mode always + special is on)

As I said already, I am ignoring requests for new features at the moment, I first need to add some stuff to the trainer that is missing.

1 New option, later (if possible)

2 Use attach object ?

3 Sure, if you would be so nice and document the new objects, I will add them, it's pretty easy, all you need to do is use SPARKIV, and get the newly added objects, if you somehow think I will do the work, forget it, I have enough on my plate as it is, to add all kinds of stuff, objects is not on that list. I do have a life and other obligations. Get me the modelname (which should display in Spark, and use a hash convertor (as linked a few posts up to also get me the decimal model hash, and I can easily add them to the big array that now holds > 26.000 objects, have fun, but I'm not holding my breath...


4 That one is on my list and has been done already, will be in next version

5 forget it, no idea what this is supposed to do, and I won't spend the time on it.

Regarding the bug, you do realise that the god mode hasn't changed, the game has, ask Rockstar to fix it, I doubt it is caused by the trainer. In any case, you are not supposed to have two godmodes on !, only one will do..


1. lol in your trainer almost all possible biggrin.gif i hope you add it, that can to be awesome feature and very fun.
2. i mean to normal cars not objects
3. ok, sory i dont know how to do it, it's complicated for me..
4. smile.gif
5. ok

bug -
i dont know but now its not happen anymore..
----------------------------------------------------------

about your car spawner:
i use a lot in car spawner and i prefer to get quick acces to car spawner menu so i use it - http://www.gtagaming...cript-mods/2289
but its for patch 5 and no tbogt + tlad vechiles, you can update the mod ?
or to add shortcut key to open car spawner in simple native ?
thanks.

That is the exact same car spawner that is in the trainer, with the same functionality, in fact the one in the trainer has more functionality, and adds the EFLC vehicles. That mod might get updated some time, then again it might not, as I have already spend way to much time to update the trainer.


@Ucantrunaway,

Thanks for your consideration, you do read the post I make smile.gif

Now for your requests:

1. The skylift can attach cars like a magnet to grib and release would be nice.
This I am planning for 5.7 (5.6 is due out soon and adds content that was missing in 5.5 due to lack of time).

2. The Yankee2 in TLAD - in a mission this truck actually has the back lowered with tracks so that you can drive bikes onto the back. An option in add car components to be able to do this would be great. (if possible)

You can lower the back yourself, with open car doors, not sure about the tracks, it doesn't seem to be a component of the vehicle, so I guess they attached an object to achieve this.

3. Adding the ability for any character to use the parachute, i know you can add the parachute to any characters not just TBOGT, but it doesnt show the characters having the parachute.

This I cannot do I'm afraid. The parachute is model specific, so you would need to change all the models and add the parachute texture to all of them. You need a moddeling guy, not a programmer smile.gif

4. updated add car components for new cars / bikes

Done for 5.6 already.

5 An option "Give weapons 3 & 4" - to give you ALL weapons and MAX ammo from TLAD and TBOGT

I will consider this for 5.7.








Ucantrunaway
  • Ucantrunaway

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 23 Jun 2009

#4554

Posted 27 April 2010 - 12:29 PM

Thanks for the quick response sjaak327, much appreciated. Good luck with the game and future programming.

..GhosT
  • ..GhosT

    GTAForums Veteran

  • Members
  • Joined: 06 Sep 2009
  • None

#4555

Posted 27 April 2010 - 01:46 PM

sjaak327, one question, whats your G4WL name? Dont want to add you, just a question, im curious about something..

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4556

Posted 27 April 2010 - 02:53 PM

QUOTE (KingBulleT. 8747 @ Apr 27 2010, 13:46)
sjaak327, one question, whats your G4WL name? Dont want to add you, just a question, im curious about something..

One is sjaak327, the other one I prefer not to put out on these forums. smile.gif


telneting
  • telneting

    Snitch

  • Members
  • Joined: 06 May 2008

#4557

Posted 27 April 2010 - 03:00 PM

just one quick comment, what on earth possesed you to choose the escape button as 2 attacking peds? how the hell do i change this?

CyberOps
  • CyberOps

    Snitch

  • Members
  • Joined: 08 May 2008

#4558

Posted 27 April 2010 - 03:03 PM

@Sjaak for 5.6 can you atleast change the bound hotkey for explode save car to delete saved car ??? as it is used a lot more then the explode option.

Tazadoobii
  • Tazadoobii

    Taz

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2010

#4559

Posted 27 April 2010 - 03:29 PM

@sjaak

I tried to ask you some stuff but you didn't reply..

Small requests sjaak..

1. Top down look. Same as chinatown wars and the first gta's. Don't see this being too hard to implement.

2. Locked camera views. When selecting views for car, you can have the cinematic view. Can you take the positions in the cinematic and make them an option in the trainer? Like, there's one where the camera is on the wheel, one where the camera is to the right of the car...

Hope you can add these. Nice trainer man



Can I also ask, can you fix the Faggio 2 in the trainer menu to spawn the old style faggio.. It spawns the GTA IV faggio currently..

Thanks

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#4560

Posted 27 April 2010 - 04:00 PM

QUOTE (Tazadoobii @ Apr 27 2010, 15:29)
@sjaak

I tried to ask you some stuff but you didn't reply..

Small requests sjaak..

1. Top down look. Same as chinatown wars and the first gta's. Don't see this being too hard to implement.

2. Locked camera views. When selecting views for car, you can have the cinematic view. Can you take the positions in the cinematic and make them an option in the trainer? Like, there's one where the camera is on the wheel, one where the camera is to the right of the car...

Hope you can add these. Nice trainer man



Can I also ask, can you fix the Faggio 2 in the trainer menu to spawn the old style faggio.. It spawns the GTA IV faggio currently..

Thanks

These are by no means small requests, There is a mod already that offers a top down view: first person mod done by c06alt.

I guess the other request is also in that mod, I have no intention to incorporate that mod into this trainer.


The Faggio 2 is already fixed for 5.6 as I found this problem out myself smile.gif

@telneting, I don't bind to the escape key in the default setup, so I must assume that either you have some dodgy keyboard, or you changed it yourself. Escape is used to get to the game menu, of course I wouldn't bind any function to it !


@CyberOps, no change 5.6 is ready and just needs to be tested. Not sure what you are talking about though, both function have shortcuts.. If you want to swap, use the ini file.






3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users