Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|IV] 360 to PS2 Joypad Mod

7 replies to this topic
Fabio206
  • Fabio206

    GTA-Expert.it Webmaster

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2006

#1

Posted 07 January 2009 - 06:58 PM Edited by Fabio206, 25 September 2010 - 01:15 AM.

DOWNLOAD MOD

user posted image



- Replace 360 buttons in information popup in upper left corner
- Replace 360 joypad image in options.



If you use a ps2 controller (with USB adapter) like me, you could also try my config to play with.

All istructions in the archive.


Hope you like it smile.gif

Anach
  • Anach

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 21 Dec 2008

#2

Posted 07 January 2009 - 07:01 PM

Thankyou. I did try my PS2 controllers, but found it too confusing with the button differences. This will fix that problem nicely smile.gif

Indi
  • Indi

    "Party's over, kid!"

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 22 Nov 2008
  • None

#3

Posted 07 January 2009 - 07:02 PM

nice mod mate, how can we work this? Can you do it with the PS3 controller?

Fabio206
  • Fabio206

    GTA-Expert.it Webmaster

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2006

#4

Posted 07 January 2009 - 07:11 PM

QUOTE (Indi. @ Jan 7 2009, 20:02)
nice mod mate, how can we work this? Can you do it with the PS3 controller?

The optionally hack is made by Racer_S and pkt-zer0, as I linked in the mod..
Yes, you could use ps3 controller but you have to config buttons in xbox360cemu.ini by your own trying and trying as I did some weeks ago smile.gif



@ anach: try the mod then tell me if all buttons are ok (my config is classic config, X to run, Triangle to enter in vehicles etc)



TheRealPcGamer
  • TheRealPcGamer

    The Master of PC Games

  • Members
  • Joined: 22 Aug 2008
  • United-States

#5

Posted 31 March 2009 - 08:01 AM

Fabio, can I use my PS1 controller too? Please answer, my PS1 controller is the one that has analog.

illdan
  • illdan

    Amazingly stupid

  • Members
  • Joined: 13 Dec 2008

#6

Posted 31 March 2009 - 08:23 AM

hmm i use a ps3 controller, so ur config applies to my controller aswell?

Fabio206
  • Fabio206

    GTA-Expert.it Webmaster

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2006

#7

Posted 31 March 2009 - 11:27 AM Edited by Fabio206, 25 September 2010 - 01:16 AM.

QUOTE (illdan @ Mar 31 2009, 09:23)
hmm i use a ps3 controller, so ur config applies to my controller aswell?

Hello there smile.gif

Try this:
CODE
[PAD1]
Left Analog X=1
Left Analog Y=-2
Right Analog X=6
Right Analog Y=-3
D-pad POV=1
A=7
B=3
X=8
Y=4
Left Shoulder=6
Right Shoulder=5
Back=16
Start=13
Left Thumb=15
Right Thumb=14
Left Trigger=2
Right Trigger=1
D-pad Up=12
D-pad Down=10
D-pad Left=9
D-pad Right=11



If you want, you could use these drivers (istructions in the archive smile.gif )

http://download.gta-...ct=view&id=5268

@TheRealPcGamer: I don't know if could be ok, I suppose yes..




P.S. sorry for my bad English sad.gif

TheRealPcGamer
  • TheRealPcGamer

    The Master of PC Games

  • Members
  • Joined: 22 Aug 2008
  • United-States

#8

Posted 31 March 2009 - 04:38 PM

So you're not sure? I don't want to be disappointed because of buying the USB adapter but I can't use it for playin' GTA IV sad.gif sad.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users