Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|GTAIV] XLiveLess

915 replies to this topic
heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#571

Posted 19 February 2010 - 11:02 AM

QUOTE (lizzzardkingg @ Feb 19 2010, 05:59)
QUOTE (heat84 @ Feb 19 2010, 10:56)
QUOTE (lizzzardkingg @ Feb 18 2010, 21:31)
I installed this just like it says to in the readme but when i run the game it gives me this

The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library
xlive.dll.

does anyone know how to fix that???

thx in advance

That means you're using a Pirated version.

im not using a pirated version i bought it at walmart lol

Oh ok. I just did a quick Google and 2 results said pirated version. The rest had nothing to do with it. Are you using a no CD crack? That would probably have the same result.

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#572

Posted 19 February 2010 - 11:07 AM

@lizzzardkingg: Maybe you're using the wrong version of Xliveless for the patch version you're using? But I thought when you did that, Xlivless doesn't even try to load.

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#573

Posted 19 February 2010 - 12:52 PM





QUOTE

Oh ok. I just did a quick Google and 2 results said pirated version. The rest had nothing to do with it. Are you using a no CD crack? That would probably have the same result.


lol whats the difference?

Anyway I believe that error is probably to do with conflicting versions
I had the same thing using and old version of xliveless on the newest patch for IV

cuvip
  • cuvip

    Jefra Bland, miss teen kentuckey US 2009

  • Members
  • Joined: 23 Jan 2008

#574

Posted 20 February 2010 - 12:01 PM

QUOTE (heat84 @ Feb 19 2010, 10:56)
QUOTE (lizzzardkingg @ Feb 18 2010, 21:31)
I installed this just like it says to in the readme but when i run the game it gives me this

The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library
xlive.dll.

does anyone know how to fix that???

thx in advance

That means you're using a pirated version. And I was wondering about this. I noticed a Torrent had both Xlivless and a crack along with the game. How are they both gonna work at the same time when they both modify the same file. Although the crack modifies the actual exe and Xliveless modifies the exe in memory. Or something like that.
QUOTE (cuvip @ Feb 19 2010, 01:06)
is there anyway to remove this biggrin.gif , i just want to get the GFWL back again but everytime i remove this, the game doesn't work anymore
If you mean your saved game won't load, Make sure you copy or move the savegame files back to the original savegame folder.

i mean the game doesn't run .

tom32
  • tom32

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Feb 2010

#575

Posted 22 February 2010 - 08:30 AM

QUOTE (BlazeHoliday @ Dec 31 2008, 23:40)
With the xlive.dll you can no longer use the cheathappens trainer... which wouldn't be a big deal, but their trainer has the goods for real, unlimited health, ammo, money and now removes wanted level.

Need a new lua script to do all that for us!!!! anybody voluntering? sp

hello try the simple native trainer it has all the sduff and more sorry for the spelling i am from japan to prove 看到我是從日本 see!

nok
  • nok

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2010

#576

Posted 27 February 2010 - 03:07 PM

hi im running 1.0.0.4 ( brought from steam)

and until i re-installed gta 4 it worked fine with xliveless, but after the reinstall ( which i have now done twice) the in game cell phone will not appear when the keyboard command is used

any help would be appreciated .

cheers

nok

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#577

Posted 27 February 2010 - 08:05 PM

QUOTE (nok @ Feb 27 2010, 10:07)
hi im running 1.0.0.4 ( brought from steam)

and until i re-installed gta 4 it worked fine with xliveless, but after the reinstall ( which i have now done twice) the in game cell phone will not appear when the keyboard command is used

any help would be appreciated .

cheers

nok

Did you re-map the key for the cell phone before? Maybe it returned to the default key when you reinstalled?

nok
  • nok

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Feb 2010

#578

Posted 02 March 2010 - 12:38 PM

nope its a fresh version

and ive checked and it 100% works without xliveless 94.b but when added ( note : without any other addons at all ) the phone just wont appear

soz for slow reply i was away over the weekend

GODv2
  • GODv2

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2007

#579

Posted 08 March 2010 - 07:20 PM

I have the solution for people using steam who have lost their menu text whe they use xliveless, the problem is with the updated GFWL.

To remove it, download this tool from microsoft: http://support.microsoft.com/kb/290301

install it, run it and remove the 2 (?) entries for GFWL.

Then go into Steam, and tell it to validate your game files. It will find some missing and take a minute or two to install them.

Then you can run GTAIV with xliveless and see the menu text!

Hope this helps (and saves some 16GB downloads) smile.gif

TJ

slim7
  • slim7

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2010

#580

Posted 14 March 2010 - 03:29 AM

QUOTE (GODv2 @ Mar 8 2010, 19:20)
I have the solution for people using steam who have lost their menu text whe they use xliveless, the problem is with the updated GFWL.

To remove it, download this tool from microsoft: http://support.microsoft.com/kb/290301

install it, run it and remove the 2 (?) entries for GFWL.

Then go into Steam, and tell it to validate your game files. It will find some missing and take a minute or two to install them.

Then you can run GTAIV with xliveless and see the menu text!

Hope this helps (and saves some 16GB downloads) smile.gif

TJ

Sounds good, what about people who didnt get it from steam ? I have the same issues but with bought version ??



SLIM

ddyoung
  • ddyoung

    Get freaky... Not that freaky

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2010
  • England

#581

Posted 20 March 2010 - 08:45 PM

QUOTE (lizzzardkingg @ Feb 19 2010, 02:31)
I installed this just like it says to in the readme but when i run the game it gives me this

The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library
xlive.dll.

does anyone know how to fix that???

thx in advance

i have the same problem, my copy of GTA 4 is legit bought from a store.

N-play-A23
  • N-play-A23

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jan 2009

#582

Posted 20 March 2010 - 11:05 PM Edited by N-play-A23, 20 March 2010 - 11:19 PM.

QUOTE (ddyoung @ Mar 20 2010, 20:45)
QUOTE (lizzzardkingg @ Feb 19 2010, 02:31)
I installed this just like it says to in the readme but when i run the game it gives me this

The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library
xlive.dll.

does anyone know how to fix that???

thx in advance

i have the same problem, my copy of GTA 4 is legit bought from a store.

i think u use win-vista32??
i have win 7 64 now and i m glad it works again

JasonAkon
  • JasonAkon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2009

#583

Posted 25 March 2010 - 04:38 AM

helo i go to the web then it say Installation:
* unpack the file xlive.dll into the game folder (don't forget to remove the asi loader if there is one)
* to turn on debug logging, unpack the file xlive_d.dll into the game folder and rename it to xlive.dll

and my english is not v good because i am not a british guy and i wana ask tat when i download the folder there got several thing inside i list out for u all : 1) SRC folder inside got alot thing
2)xlive.dll
3)xlive_d.dll

ok i get this 3 thing when wat should i do ?
i nid to remove the RGSC ?
and when i launch the GTAiV it show up nid the RGSC to lauch it
and wat to do with these 3things up there ?? place it where? or nid to install ?

HELP PLS =.= i just wan to play GTAIV sad

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#584

Posted 25 March 2010 - 06:06 AM

QUOTE (JasonAkon @ Mar 24 2010, 23:38)
helo i go to the web then it say Installation:
* unpack the file xlive.dll into the game folder (don't forget to remove the asi loader if there is one)
* to turn on debug logging, unpack the file xlive_d.dll into the game folder and rename it to xlive.dll

and my english is not v good because i am not a british guy and i wana ask tat when i download the folder there got several thing inside i list out for u all : 1) SRC folder inside got alot thing
2)xlive.dll
3)xlive_d.dll

ok i get this 3 thing when wat should i do ?
i nid to remove the RGSC ?
and when i launch the GTAiV it show up nid the RGSC to lauch it
and wat to do with these 3things up there ?? place it where? or nid to install ?

HELP PLS =.= i just wan to play GTAIV sad

You only need xlive_d.dll if xlive.dll isn't working. It makes an error log. Just put xlive.dll in /Program Files/RockStar Games/GTAIV and move your save game files to My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ Or Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ depending on which version of Windows you're running.

JasonAkon
  • JasonAkon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2009

#585

Posted 25 March 2010 - 07:16 AM Edited by JasonAkon, 25 March 2010 - 07:31 AM.

QUOTE (heat84 @ Mar 25 2010, 06:06)
QUOTE (JasonAkon @ Mar 24 2010, 23:38)
helo i go to the web then it say Installation:
* unpack the file xlive.dll into the game folder (don't forget to remove the asi loader if there is one)
* to turn on debug logging, unpack the file xlive_d.dll into the game folder and rename it to xlive.dll

and my english is not v good because i am not a british guy and i wana ask tat when i download the folder there got several thing inside i list out for u all : 1) SRC folder inside got alot thing
2)xlive.dll
3)xlive_d.dll

ok i get this 3 thing when wat should i do ?
i nid to remove the RGSC ?
and when i launch the GTAiV it show up nid the RGSC to lauch it
and wat to do with these 3things up there ?? place it where? or nid to install ?

HELP PLS =.= i just wan to play GTAIV sad

You only need xlive_d.dll if xlive.dll isn't working. It makes an error log. Just put xlive.dll in /Program Files/RockStar Games/GTAIV and move your save game files to My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ Or Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ depending on which version of Windows you're running.

btw how abt the err RGSC ? the program to open GTAIV , nid to unistall it ? or just leave it ? if leave it , when u click lauchgtaiv it wil show up the RGSC oso and ok i put there le then when i click launchGTAIV it show up nid RGSC to launch the game , because i haven install RGSC cause i just reinstall the whole gtaiv

lilphenom
  • lilphenom

    Rat

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2007

#586

Posted 26 March 2010 - 09:20 AM Edited by lilphenom, 26 March 2010 - 02:13 PM.

Hi guys, I don't know if this is the right place to ask this, but I am sure xliveless is working because it moved my save game folder to my documents, but I cant get ANY asi mods to work on my game, I follow all the instructions but it doesn't work. I have gta iv 1.0.4.0 and the latest xliveless + latest scripthook.
BTW my gta launches just fine but it won't load ANY mods including the speedometer...so could anyone help me? I followed Outoftimer's guide on how to install mods but it still doesnt work I have reinstalled the game several times and nothing. Running windows 7

bendubbya
  • bendubbya

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Mar 2010

#587

Posted 30 March 2010 - 12:13 AM

Hi can anyone help with this. Im running windows 7 and GTA4 crashes after the Rockstar loading screens:

30/03/2010 13:00:09.798 Log started (xliveless 0.98)
30/03/2010 13:00:09.798 GetModuleHandle returns 013e0000
30/03/2010 13:00:09.798 Patching OK (1.0.4)
30/03/2010 13:00:10.016 XLiveInitializeEx
30/03/2010 13:00:10.016 XNetStartup
30/03/2010 13:00:10.016 XWSAStartup
30/03/2010 13:00:14.521 XLiveOnCreateDevice
30/03/2010 13:00:14.521 XOnlineStartup
30/03/2010 13:00:14.522 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)
30/03/2010 13:00:14.522 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000007)
30/03/2010 13:00:14.522 xlive_5262: XUserGetSigninState (0)
30/03/2010 13:00:14.522 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
30/03/2010 13:00:14.522 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
30/03/2010 13:00:14.522 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
30/03/2010 13:00:14.522 XUserGetSigninInfo (0, 1, ...)
30/03/2010 13:00:14.522 XUserGetSigninInfo (0, 2, ...)
30/03/2010 13:00:14.522 xlive_5263: XUserGetName (0, .. , 16)
30/03/2010 13:00:15.588 xlive_5270: XNotifyCreateListener (0x0000000000000001)

jclewis
  • jclewis

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 17 Jun 2009

#588

Posted 30 March 2010 - 01:55 AM

Please help.. at one point i used this.. and now that i have to backup my files and save games to a new computer.. i cant find the xlive location.. please help

The Lolwut Pear
  • The Lolwut Pear

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2010
  • None
  • Most Improved 2010

#589

Posted 03 April 2010 - 01:18 AM

I have a problem with xliveless.

The mod was working fine until today, when I downloaded Patch 1.0.2.0 because a mod required it.
So, I installed it and I go and start GTA IV. But the game doesn't load my recently-completed game.It starts a new one.
Also, the savegames folder in my Documents>GTA IV is empty, which is strange, since I had 3 savegames.

I already re-replaced xlive.dll and nothing happens.Anybody know how to fix this?

And where the hell are my savegames?

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#590

Posted 03 April 2010 - 03:16 PM

QUOTE (The Lolwut Pear @ Apr 2 2010, 20:18)
I have a problem with xliveless.

The mod was working fine until today, when I downloaded Patch 1.0.2.0 because a mod required it.
So, I installed it and I go and start GTA IV. But the game doesn't load my recently-completed game.It starts a new one.
Also, the savegames folder in my Documents>GTA IV is empty, which is strange, since I had 3 savegames.

I already re-replaced xlive.dll and nothing happens.Anybody know how to fix this?

And where the hell are my savegames?

You need to use the the version of xliveless that corresponds to the patch that you're using. Although, in the change log it says "Added support for" which implies all subsequent Xliveless versions support earlier patches. As for the second question. I'm tired of repeating myself. Read the readme that comes with the mod or just read through this thread. Doing the latter is the punishment for not doing the former(unless you just read the first post). When you fix the first problem, you're save game will load again, so you really only have one problem.



Kriskers
  • Kriskers

    Just call me Kris, it's easier

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2009

#591

Posted 03 April 2010 - 05:38 PM

Oh yh, thank you so much for screwing up my savegame!

wesley123
  • wesley123

    Prankster

  • Members
  • Joined: 23 Mar 2008

#592

Posted 03 April 2010 - 05:40 PM

QUOTE (kristjannuus @ Apr 3 2010, 17:38)
Oh yh, thank you so much for screwing up my savegame!

im sure listener didnt force you to use xliveless, therefore it is your own fault that you do stuff wrong

Kriskers
  • Kriskers

    Just call me Kris, it's easier

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2009

#593

Posted 03 April 2010 - 06:19 PM

Well.........im sure that the maker didnt say that this mod can screw up your savegame!

wesley123
  • wesley123

    Prankster

  • Members
  • Joined: 23 Mar 2008

#594

Posted 03 April 2010 - 07:07 PM

QUOTE (kristjannuus @ Apr 3 2010, 18:19)
Well.........im sure that the maker didnt say that this mod can screw up your savegame!

im sure the maker didnt say either that it cant, using the mod is your own responsibility, thus dont complain.

How it actually can screw up your savegames is a big question either as it doesnt do anything with it, so xliveless cannot screw up your savegame

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#595

Posted 03 April 2010 - 10:48 PM

Your savegames didn't get screwed up. If you copy them from G:\Users\<USERNAME>\Documents\Rockstar Games\GTA IV to G:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV, the savegame(s) should work again until you get the xliveless problem fixed. When you do, copy them back(unless you haven't saved, then its not necessary).

gerbil21
  • gerbil21

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2010

#596

Posted 11 April 2010 - 10:10 PM

[SIZE=14] my game works but i have no text in the menu and i cant click anything

help!!!!!

curivity
  • curivity

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2010

#597

Posted 12 April 2010 - 01:01 AM

Hi,

When I place the xlive.dll in my GTA main directory, run the game, exit, and go to GTA IV where savegames is I see ylive.dll and another ylive.dll on the bottom, with all my folders im supposed to have there also. I did everything right, but im really confused right now. I do not see a folder to place my saved games in.

gerbil21
  • gerbil21

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2010

#598

Posted 12 April 2010 - 01:03 PM

DOSE ANYONE KNOW HOW TO HELP ME!!!!!!!!!!!!

livilaNic
  • livilaNic

    Got Milf?

  • Members
  • Joined: 14 Sep 2005

#599

Posted 12 April 2010 - 11:02 PM

Just want to say thanks for this.

I didn't want to sign up/in for/to something to play single player offline. This allows me to do exactly that. Appreciate it.

Hope to see a version for 1.0.6.0. Keep up the good work. \m/

heat84
  • heat84

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2005

#600

Posted 13 April 2010 - 04:32 AM

QUOTE (gerbil21 @ Apr 12 2010, 08:03)
DOSE ANYONE KNOW HOW TO HELP ME!!!!!!!!!!!!

Did you read the whole thread? That symptom sounds familiar. I found this too: http://www.gtaforums...howtopic=435459




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users