Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL] OpenIV (including openFormats)

2,577 replies to this topic
lpgunit
  • lpgunit

    It's L, as in Lpgunit, not I.

  • Members
  • Joined: 24 May 2008

#1471

Posted 04 April 2012 - 09:32 AM

So that means OFT editing ain't your priority right now, right? Which is too bad as I'm not that arsed to use Zmodeler for cars.

ShakingASS
  • ShakingASS

    Rollin Clufs

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2011

#1472

Posted 04 April 2012 - 06:01 PM

QUOTE (GooD-NTS @ Wednesday, Apr 4 2012, 07:09)
QUOTE (ShakingASS @ Monday, Apr 2 2012, 02:53)
QUOTE (cp702 @ Sunday, Apr 1 2012, 22:49)
I found an issue with openFormats for peds. When I export a ped and immediately re-import it, the face looks all messed up. I have pictures here: http://imgur.com/a/gI9Ia (the top is after import, the bottom is before)

He's just sad that open formats failed.Don't worry they will fix that heard about this aswell.
What? Who sad? What you event talking here? I never heart about this issue before.

QUOTE (cp702 @ Monday, Apr 2 2012, 02:49)
I found an issue with openFormats for peds. When I export a ped and immediately re-import it, the face looks all messed up. I have pictures here: http://imgur.com/a/gI9Ia (the top is after import, the bottom is before)
Unfortunately, I confirm this issue, but at the current time I don't have any ideas why is happens.

QUOTE (quechus13 @ Wednesday, Apr 4 2012, 06:56)
I was just wondering how the progress for OFT is coming along.
Here is no any progress for OFT.

Some having issues.

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1473

Posted 04 April 2012 - 06:04 PM

Small update is available for OpenIV. (OpenIV 0.9.4 [build 299 04.04.2012])

QUOTE (cp702 @ Monday, Apr 2 2012, 02:49)
I found an issue with openFormats for peds. When I export a ped and immediately re-import it, the face looks all messed up. I have pictures here: http://imgur.com/a/gI9Ia (the top is after import, the bottom is before)
Okay, I found core of this issue, I think I just fix it. Update is available.

QUOTE (lpgunit @ Wednesday, Apr 4 2012, 13:32)
So that means OFT editing ain't your priority right now, right? Which is too bad as I'm not that arsed to use Zmodeler for cars.
WFT is complicated format, I need more time to make OFT format, and we still need many time for WFT researching, because at the current moment we can't even resave it.

Frank.s
  • Frank.s

  • The Yardies
  • Joined: 15 Apr 2008

#1474

Posted 04 April 2012 - 06:40 PM

Good update, before i was wondering if you sorted that ped rigging bug. icon14.gif

Have you tried contacting Oleg about the wft file format? Or does he want to keep it private so his zmodeler doesn't become useless?

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1475

Posted 05 April 2012 - 10:13 AM

QUOTE (Frank.s @ Wednesday, Apr 4 2012, 22:40)
Have you tried contacting Oleg about the wft file format? Or does he want to keep it private so his zmodeler doesn't become useless?
No I not tried to contact him, and never will.
And btw he makes money from zmodeler, I don't think he will help to anyone biggrin.gif

lpgunit
  • lpgunit

    It's L, as in Lpgunit, not I.

  • Members
  • Joined: 24 May 2008

#1476

Posted 05 April 2012 - 10:40 AM

QUOTE (GooD-NTS @ Thursday, Apr 5 2012, 10:13)
QUOTE (Frank.s @ Wednesday, Apr 4 2012, 22:40)
Have you tried contacting Oleg about the wft file format? Or does he want to keep it private so his zmodeler doesn't become useless?
No I not tried to contact him, and never will.
And btw he makes money from zmodeler, I don't think he will help to anyone biggrin.gif

Which is exactly what I'm thinking. Unless if he's arsed to spill the beans about the file format, that is.

MajesticNL
  • MajesticNL

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#1477

Posted 05 April 2012 - 02:41 PM

First lets have fun with OAD, possibilities are endless once the open format is for the public.
I prefer animations above breakables\vehicles anytime. Not to mention both is possible with zmod.

Frank.s
  • Frank.s

  • The Yardies
  • Joined: 15 Apr 2008

#1478

Posted 05 April 2012 - 03:25 PM

I agree. Vehicles/Breakables are already possible with zmod, so introducing a new modification ability (anims) would be better, but that's not to say that OFT is un-wanted. icon14.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#1479

Posted 07 April 2012 - 05:45 AM

Open IV (all versions of the tool) has been malfunctioning on my PC. It just started doing it, and it didn't do it before. I can't drag and drop files in with edit mode enabled. It just doesn't change anything. I have to do it manually.

Also if I edit a file in an rpf on the Xbox 360 version it prevents me from going to Maltiplayer because of an endless loading screen going to MP. I'm sure that the same bug will happen on the PC if I edit an RPF or IMG with it.

How do I fix this?

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1480

Posted 09 April 2012 - 07:22 AM

nkjellman, do you have any errors or messages which you can show?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Open IV (all versions of the tool) has been malfunctioning on my PC.
First of all, you no need all versions, only lasted one.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I can't drag and drop files in with edit mode enabled.
Sure edit mode is enabled? Can you drag-and-drop images in Texture editor?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Also if I edit a file in an rpf on the Xbox 360 version it prevents me from going to Maltiplayer because of an endless loading screen going to MP.
OpenIV is made for PC version.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I'm sure that the same bug will happen on the PC if I edit an RPF or IMG with it.
The lasted version of OpenIV is making IMGv3 and RPFv2 archives is 100% same like Rockstar did.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#1481

Posted 09 April 2012 - 09:23 PM

QUOTE (GooD-NTS @ Monday, Apr 9 2012, 07:22)
nkjellman, do you have any errors or messages which you can show?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Open IV (all versions of the tool) has been malfunctioning on my PC.
First of all, you no need all versions, only lasted one.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I can't drag and drop files in with edit mode enabled.
Sure edit mode is enabled? Can you drag-and-drop images in Texture editor?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Also if I edit a file in an rpf on the Xbox 360 version it prevents me from going to Maltiplayer because of an endless loading screen going to MP.
OpenIV is made for PC version.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I'm sure that the same bug will happen on the PC if I edit an RPF or IMG with it.
The lasted version of OpenIV is making IMGv3 and RPFv2 archives is 100% same like Rockstar did.

Sometimes I may get a memory leak when exiting the tool, but most of the time no errors.

I tested old versions to see if the new version didn't work. I also wanted to see if the copy I had was corrupt, but none of the copies worked.

Edit mode is enabled. It acts like I can, but it just doesn't do anything. I haven't tested texture editor.

Ive modded the Xbox 360 version with this tool multiple times in the past and no problems. Others do the same and their fine. Something is wrong on my end. The issue occurs when I edit an RPF file, I get an endless loading screen going to maltiplayer. This has nothing to do with the patch, as single player works. I think this problem is only on GTA IV though. EFLC it seems to work because I recently replaced the timecyc files and it worked. But I understand it is made for PC.

I understand that it is the same format. I might try editing an img or a rpf and see if I can load MP.

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1482

Posted 10 April 2012 - 07:14 AM

nkjellman, make sure you are trying lasted version. At the current time is OpenIV 0.9.4 (build 299)

ShakingASS
  • ShakingASS

    Rollin Clufs

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2011

#1483

Posted 10 April 2012 - 07:15 PM

QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 07:14)
nkjellman, make sure you are trying lasted version. At the current time is OpenIV 0.9.4 (build 299)

He's right i tryed on my 360 aswell same thing.

Frank.s
  • Frank.s

  • The Yardies
  • Joined: 15 Apr 2008

#1484

Posted 10 April 2012 - 07:27 PM Edited by Frank.s, 10 April 2012 - 11:54 PM.

Do PC wdr + wtd files made with OpenIV+GIMS work on Xbox 360?

Edit:
QUOTE
No, because on xbox360 no any WDR/WTD or other PC resources starts with W*. Here is XDR, XTD etc.
Ah yeah true, can't belive i forgot that, thanks. smile.gif

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1485

Posted 10 April 2012 - 07:29 PM

QUOTE (ShakingASS @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:15)
QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 07:14)
nkjellman, make sure you are trying lasted version. At the current time is OpenIV 0.9.4 (build 299)

He's right i tryed on my 360 aswell same thing.
Who is right? Me or nkjellman?

QUOTE (Frank.s @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:27)
Do pc wdr + wtd files made with OpenIV+GIMS work on Xbox 360?
No, because on xbox360 no any WDR/WTD or other PC resources starts with W*. Here is XDR, XTD etc.

ShakingASS
  • ShakingASS

    Rollin Clufs

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2011

#1486

Posted 11 April 2012 - 02:49 AM

QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 19:29)
QUOTE (ShakingASS @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:15)
QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 07:14)
nkjellman, make sure you are trying lasted version. At the current time is OpenIV 0.9.4 (build 299)

He's right i tryed on my 360 aswell same thing.
Who is right? Me or nkjellman?

QUOTE (Frank.s @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:27)
Do pc wdr + wtd files made with OpenIV+GIMS work on Xbox 360?
No, because on xbox360 no any WDR/WTD or other PC resources starts with W*. Here is XDR, XTD etc.

@nkjellman
Is correct it loads and loads never ending.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#1487

Posted 11 April 2012 - 05:29 AM Edited by nkjellman, 11 April 2012 - 05:34 AM.

QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 19:29)
QUOTE (ShakingASS @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:15)
QUOTE (GooD-NTS @ Tuesday, Apr 10 2012, 07:14)
nkjellman, make sure you are trying lasted version. At the current time is OpenIV 0.9.4 (build 299)

He's right i tryed on my 360 aswell same thing.
Who is right? Me or nkjellman?

QUOTE (Frank.s @ Tuesday, Apr 10 2012, 23:27)
Do pc wdr + wtd files made with OpenIV+GIMS work on Xbox 360?
No, because on xbox360 no any WDR/WTD or other PC resources starts with W*. Here is XDR, XTD etc.

There is a different tool you have to use to edit xtd, xpl, and sco. Note pad is used to edit the same files you can edit on PC with Note Pad. This can be used to inject the files in to the RPF/IMG.
@SbakingASS: Is it the loading screen going to MP or the initial one? Also are you doing it on Xbox 360, PS3, or PC? GTA IV, TLAD, or TBOGT?

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1488

Posted 11 April 2012 - 07:44 AM

@nkjellman, ShakingASS so if it won't work for xbox archives now, I can't do anything with this, because it work for PC fine.

QUOTE (nkjellman)
There is a different tool you have to use to edit xtd, xpl, and sco. Note pad is used to edit the same files you can edit on PC with Note Pad.
Any way here is no way to make custom models for xbox360 like xdr(wdr) or xft(wft). And I almost sure it never will be able to do.

ShakingASS
  • ShakingASS

    Rollin Clufs

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2011

#1489

Posted 11 April 2012 - 12:44 PM

QUOTE (GooD-NTS @ Wednesday, Apr 11 2012, 07:44)
@nkjellman, ShakingASS so if it won't work for xbox archives now, I can't do anything with this, because it work for PC fine.

QUOTE (nkjellman)
There is a different tool you have to use to edit xtd, xpl, and sco. Note pad is used to edit the same files you can edit on PC with Note Pad.
Any way here is no way to make custom models for xbox360 like xdr(wdr) or xft(wft). And I almost sure it never will be able to do.

Oh damn oh well.

terreur69
  • terreur69

    C2C - Down The Road

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2010

#1490

Posted 13 April 2012 - 01:26 PM

possible to add in the global search, the tag section ? and , several models have both wold be good for Placement Search . thank

lpgunit
  • lpgunit

    It's L, as in Lpgunit, not I.

  • Members
  • Joined: 24 May 2008

#1491

Posted 14 April 2012 - 02:00 AM

QUOTE (GooD-NTS @ Wednesday, Apr 11 2012, 07:44)
@nkjellman, ShakingASS so if it won't work for xbox archives now, I can't do anything with this, because it work for PC fine.

QUOTE (nkjellman)
There is a different tool you have to use to edit xtd, xpl, and sco. Note pad is used to edit the same files you can edit on PC with Note Pad.
Any way here is no way to make custom models for xbox360 like xdr(wdr) or xft(wft). And I almost sure it never will be able to do.

Yeah, and it ain't worth the crap considering that it's way easier to modify resources on the PC version.

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1492

Posted 14 April 2012 - 07:50 AM

QUOTE (terreur69 @ Friday, Apr 13 2012, 17:26)
possible to add in the global search, the tag section ?
Yes, it's possible.

QUOTE (terreur69 @ Friday, Apr 13 2012, 17:26)
and ,  several models have both wold be good for Placement Search  . thank
It's not clear for me, what you want here.


terreur69
  • terreur69

    C2C - Down The Road

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2010

#1493

Posted 14 April 2012 - 08:03 AM

QUOTE (GooD-NTS @ Saturday, Apr 14 2012, 09:50)
QUOTE (terreur69 @ Friday, Apr 13 2012, 17:26)
possible to add in the global search, the tag section ?
Yes, it's possible.

QUOTE (terreur69 @ Friday, Apr 13 2012, 17:26)
and ,  several models have both wold be good for Placement Search  . thank
It's not clear for me, what you want here.

for placement search, you can see the placement of a single object, more at the same time would be nice .

Chipsman
  • Chipsman

    OpenIV Team

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2008

#1494

Posted 16 April 2012 - 07:10 PM Edited by Chipsman, 16 April 2012 - 07:18 PM.

Shader gta_vehicle_paint3.fx was implemented in model viewer:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Fantaseb
  • Fantaseb

    One Nation, One Love, But Who? ;)

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Oct 2011

#1495

Posted 16 April 2012 - 08:32 PM Edited by Fantaseb, 16 April 2012 - 09:01 PM.

QUOTE (GooD-NTS @ Wednesday, Apr 11 2012, 07:44)
@nkjellman, ShakingASS so if it won't work for xbox archives now, I can't do anything with this, because it work for PC fine.

QUOTE (nkjellman)
There is a different tool you have to use to edit xtd, xpl, and sco. Note pad is used to edit the same files you can edit on PC with Note Pad.
Any way here is no way to make custom models for xbox360 like xdr(wdr) or xft(wft). And I almost sure it never will be able to do.



We can change the models on Xbox, however it will not be released, me and Leon managed to do it months back before we stopped talking etc. I have a huge list of Documents of what we can, and cant do for GTA IV X360 the list was huge, I even remember we managed to stop being frozen by textures etc, model swapping....

Fantaseb
  • Fantaseb

    One Nation, One Love, But Who? ;)

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Oct 2011

#1496

Posted 16 April 2012 - 08:34 PM Edited by Fantaseb, 16 April 2012 - 09:02 PM.

QUOTE (nkjellman @ Monday, Apr 9 2012, 21:23)
QUOTE (GooD-NTS @ Monday, Apr 9 2012, 07:22)
nkjellman, do you have any errors or messages which you can show?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Open IV (all versions of the tool) has been malfunctioning on my PC.
First of all, you no need all versions, only lasted one.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I can't drag and drop files in with edit mode enabled.
Sure edit mode is enabled? Can you drag-and-drop images in Texture editor?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Also if I edit a file in an rpf on the Xbox 360 version it prevents me from going to Maltiplayer because of an endless loading screen going to MP.
OpenIV is made for PC version.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I'm sure that the same bug will happen on the PC if I edit an RPF or IMG with it.
The lasted version of OpenIV is making IMGv3 and RPFv2 archives is 100% same like Rockstar did.

Sometimes I may get a memory leak when exiting the tool, but most of the time no errors.

I tested old versions to see if the new version didn't work. I also wanted to see if the copy I had was corrupt, but none of the copies worked.

Edit mode is enabled. It acts like I can, but it just doesn't do anything. I haven't tested texture editor.

Ive modded the Xbox 360 version with this tool multiple times in the past and no problems. Others do the same and their fine. Something is wrong on my end. The issue occurs when I edit an RPF file, I get an endless loading screen going to maltiplayer. This has nothing to do with the patch, as single player works. I think this problem is only on GTA IV though. EFLC it seems to work because I recently replaced the timecyc files and it worked. But I understand it is made for PC.

I understand that it is the same format. I might try editing an img or a rpf and see if I can load MP.


It must be something to do with your mods, OpenIV can be used for X360 however certain functions are removed due to laws which the Devs dont want to get legal action for.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#1497

Posted 19 April 2012 - 02:24 AM

QUOTE (Fantaseb @ Monday, Apr 16 2012, 20:34)
QUOTE (nkjellman @ Monday, Apr 9 2012, 21:23)
QUOTE (GooD-NTS @ Monday, Apr 9 2012, 07:22)
nkjellman, do you have any errors or messages which you can show?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Open IV (all versions of the tool) has been malfunctioning on my PC.
First of all, you no need all versions, only lasted one.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I can't drag and drop files in with edit mode enabled.
Sure edit mode is enabled? Can you drag-and-drop images in Texture editor?

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
Also if I edit a file in an rpf on the Xbox 360 version it prevents me from going to Maltiplayer because of an endless loading screen going to MP.
OpenIV is made for PC version.

QUOTE (nkjellman @ Saturday, Apr 7 2012, 09:45)
I'm sure that the same bug will happen on the PC if I edit an RPF or IMG with it.
The lasted version of OpenIV is making IMGv3 and RPFv2 archives is 100% same like Rockstar did.

Sometimes I may get a memory leak when exiting the tool, but most of the time no errors.

I tested old versions to see if the new version didn't work. I also wanted to see if the copy I had was corrupt, but none of the copies worked.

Edit mode is enabled. It acts like I can, but it just doesn't do anything. I haven't tested texture editor.

Ive modded the Xbox 360 version with this tool multiple times in the past and no problems. Others do the same and their fine. Something is wrong on my end. The issue occurs when I edit an RPF file, I get an endless loading screen going to maltiplayer. This has nothing to do with the patch, as single player works. I think this problem is only on GTA IV though. EFLC it seems to work because I recently replaced the timecyc files and it worked. But I understand it is made for PC.

I understand that it is the same format. I might try editing an img or a rpf and see if I can load MP.


It must be something to do with your mods, OpenIV can be used for X360 however certain functions are removed due to laws which the Devs dont want to get legal action for.

Well it has done it if I mod the common.rpf, xbox360.rpf, and script_network.img. Ive done each separately. I think GTA IV may only have an issue with it but EFLC MP should be able to load. Also certain features on the Xbox and PS3 are desabled because those files are in a different compression format. The files are mainly model files, textures, basically the files that have to do with the map. EX: PC uses WFT, and thats what Open IV can open. It can't open XFT (Xbox 360) and CFT (PS3) files because there compressed differently. However I'm sure the private version of the tool can open and edit the files.

@Open IV team: I have two things I got to ask you.

1. I have asked before, and I know it is hard coded, but do you know any way to hack the height limit for aircraft. I want to raze it so its as high as TBOGT in IV and TLAD. This is for IV SA. So if you know anything, please tell me. Or if you know something about how to trick the game to use TBOGT's height limit data on IV and TLAD, that would be fine too.

2. I have a small request. Hopefully it wont take much time, and its possible if you have a private tool to do this. I was wondering if you could port the TBOGT vehicle models from TBOGT PS3 or TBOGT Xbox 360 to the PC. The reason being is the lights bug on the PC models for TBOGT. I know there are mods out there that fix it, however they have a camera bug where its slightly too low. The other thing is there is no proper APC model with the lights fixed. One mod didn't have it, and the other fixed it however the letters turned colors and looked washed out. The tank didn't look like the normal thing with working lights. If you do this that would be great. (If it takes too much time to do them all, but you might do one, the APC is first priority.)

GooD-NTS
  • GooD-NTS

    OpenIV lead developer

  • Members
  • Joined: 03 May 2008

#1498

Posted 19 April 2012 - 08:33 AM

QUOTE (terreur69)
for placement search, you can see the placement of a single object, more at the same time would be nice .
The search is made only for one model at time, it can't be changed. It is not Map viewer/editor it's just placement search.

QUOTE (Fantaseb)
It must be something to do with your mods, OpenIV can be used for X360 however certain functions are removed due to laws which the Devs dont want to get legal action for.
Please do not discuss xbox360 modding here. OpenIV is made only for PC version of RAGE games. It's just a small side-effect that you can also use it for other platforms (Hope Rockstar will use deferent encryption key on each platform in Max Payne 3).

QUOTE (nkjellman)
1. I have asked before, and I know it is hard coded, but do you know any way to hack the height limit for aircraft. I want to raze it so its as high as TBOGT in IV and TLAD. This is for IV SA. So if you know anything, please tell me. Or if you know something about how to trick the game to use TBOGT's height limit data on IV and TLAD, that would be fine too.
No, I we still don't know where is.

QUOTE (nkjellman)
2. I have a small request. Hopefully it wont take much time, and its possible if you have a private tool to do this. I was wondering if you could port the TBOGT vehicle models from TBOGT PS3 or TBOGT Xbox 360 to the PC. The reason being is the lights bug on the PC models for TBOGT. I know there are mods out there that fix it, however they have a camera bug where its slightly too low. The other thing is there is no proper APC model with the lights fixed. One mod didn't have it, and the other fixed it however the letters turned colors and looked washed out. The tank didn't look like the normal thing with working lights. If you do this that would be great. (If it takes too much time to do them all, but you might do one, the APC is first priority.)
The vehicles in WFT format, we can't edit it even on PC. So event if we can open consoles format (XFT, CFT) we still can't made new WFT.
I'm not sure but I don't see any bugs in TBOGT models.

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#1499

Posted 19 April 2012 - 09:36 PM

QUOTE (GooD-NTS @ Thursday, Apr 19 2012, 08:33)
QUOTE (terreur69)
for placement search, you can see the placement of a single object, more at the same time would be nice .
The search is made only for one model at time, it can't be changed. It is not Map viewer/editor it's just placement search.

QUOTE (Fantaseb)
It must be something to do with your mods, OpenIV can be used for X360 however certain functions are removed due to laws which the Devs dont want to get legal action for.
Please do not discuss xbox360 modding here. OpenIV is made only for PC version of RAGE games. It's just a small side-effect that you can also use it for other platforms (Hope Rockstar will use deferent encryption key on each platform in Max Payne 3).

QUOTE (nkjellman)
1. I have asked before, and I know it is hard coded, but do you know any way to hack the height limit for aircraft. I want to raze it so its as high as TBOGT in IV and TLAD. This is for IV SA. So if you know anything, please tell me. Or if you know something about how to trick the game to use TBOGT's height limit data on IV and TLAD, that would be fine too.
No, I we still don't know where is.

QUOTE (nkjellman)
2. I have a small request. Hopefully it wont take much time, and its possible if you have a private tool to do this. I was wondering if you could port the TBOGT vehicle models from TBOGT PS3 or TBOGT Xbox 360 to the PC. The reason being is the lights bug on the PC models for TBOGT. I know there are mods out there that fix it, however they have a camera bug where its slightly too low. The other thing is there is no proper APC model with the lights fixed. One mod didn't have it, and the other fixed it however the letters turned colors and looked washed out. The tank didn't look like the normal thing with working lights. If you do this that would be great. (If it takes too much time to do them all, but you might do one, the APC is first priority.)
The vehicles in WFT format, we can't edit it even on PC. So event if we can open consoles format (XFT, CFT) we still can't made new WFT.
I'm not sure but I don't see any bugs in TBOGT models.

Thanks. The bugs in the PC TBOGT vehicles is the cars lights don't work right.

Fantaseb
  • Fantaseb

    One Nation, One Love, But Who? ;)

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Oct 2011

#1500

Posted 20 April 2012 - 01:38 PM

Please do not discuss xbox360 modding here. OpenIV is made only for PC version of RAGE games. It's just a small side-effect that you can also use it for other platforms (Hope Rockstar will use deferent encryption key on each platform in Max Payne 3).

@GooD ~ They wont use a different version just a updated Rage engine. Nothing that special, so really the encryption key wont be different for each platform they will be the same, or whatever.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users