Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[Q] Radio Mod

5 replies to this topic
Rossiko
  • Rossiko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#1

Posted 28 December 2008 - 12:39 PM

I only really listen to the user station is there anyway to make this default or provide a shortcut key so it jumps right to it. Scrolling through the stations every single time i enter a vehicle is becoming tiresome.

rebel_36
  • rebel_36

    dot connectah

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#2

Posted 28 December 2008 - 01:00 PM

in peds.ide, under "radio1&2" you can set what radio stations peds listen to

Andrew
  • Andrew

  • Inactive Staff
  • Joined: 21 Jul 2003
  • None

#3

Posted 28 December 2008 - 01:01 PM

Please use the post tags, they are there for a reason.

Rossiko
  • Rossiko

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#4

Posted 30 December 2008 - 10:02 PM

QUOTE (rebel_36 @ Dec 28 2008, 13:00)
in peds.ide, under "radio1&2" you can set what radio stations peds listen to

ok thanks i found the file but how would i set this exactly i'm a complete noobe to this?

rebel_36
  • rebel_36

    dot connectah

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#5

Posted 30 December 2008 - 11:42 PM

# radio stations
# Rap 0
# Pop 1
# Interview 2
# Soul 3
# Rock 4
# Current affairs 5
# Spanish 6
# Fernando 7
# new wave 8
# off 9


it doesnt line up in this post cause of the horizontal text restriction but if you look at whats marked red you should get the idea

#model props pedtype animgroup gesturegroup gesturephonegroup facialgroup visemegroup flags animfile blendshapefile radio1&2 audiotype firstvoice lastvoice
M_Y_GAlb_Lo_01, M_Y_GAlb_Lo_01_p, GANG_ALBANIAN, move_gng@generic_a, GESTURES@MALE, GESTURES@M_PHONE, FACIALS@M_LO, visemes@m_lo, 0, move_gng@generic_a, null, 2,9, PED_TYPE_PLAYER, ALBANIAN_THUGS, VOICE_PLY_CR

so he would either listen to the chat radio station or radio is off, i think

test around with it i guess

L0uNGeR
  • L0uNGeR

    Ya, that's what I said.

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2008

#6

Posted 31 December 2008 - 01:12 AM

If you don't want to edit your files but just want a LUA plugin for Alice, you could look into the direction of:

RETUNE_RADIO_TO_STATION_INDEX=1, False




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users